Saturday 9 February 2008

Lost - S04E02 - Confirmed Dead

Μόλις είδα το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του Lost. Mπορώ να πω με σιγουριά πως μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο! Βέβαια ο τίτλος με προδιέθετε ότι θα μας πουν επιτέλους ή αν όντως πέθανε ο Charlie ή ποιος είναι στο φέρετρο στο flash forward. Όμως δεν γίνεται καμία αναφορά σε κανένα από αυτά τα 2 πρόσωπα. Αλλού αναφέρεται ο τίτλος, δείτε το επεισόδιο και θα καταλάβετε!

Στο καινούριο επεισόδιο μπαίνουν στο "παιχνίδι" τέσσερα νέα πρόσωπα που προφανώς θα συναντήσουμε και στα επόμενα επεισόδια:

Η γνώμη μου για το ποιοί είναι και τι ακριβώς γυρεύουν θα δωθεί στα σχόλια, spoilers δεν γράφω. Οι θεωρίες και οι υποθέσεις στα comments! ;-)

Πάντως το επεισόδιο έκλεισε με μια κορυφαία φράση εκ στόματος Ben και ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο!!!! Η αγωνία έχει αρχίσει πάλι να κορυφώνεται!

8 comments:

  1. Πολύ δυνατό επεισόδιο!!! Αρκετή εξέλιξη στην πλοκή, καινούρια πρόσωπα, καινούρια δεδομένα, καινούρια ερωτήματα!

    ReplyDelete
  2. Μόλις μου θύμισες να το δω,γιατί το κατέβασα αλλά ξέχασα να το δω.Αλλά δε θέλω νέα μυστήρια.Θέλω λύσεις...Ελπίζω όντως να είναι καλύτερο από την προηγούμενη φορά.Θα σας πω αύριο την γνώμη μου.

    ReplyDelete
  3. Έτσι, we're LOST for answers! And who the f*ck is on the boat? Χαχα :D

    ReplyDelete
  4. Το είδα και μου άρεσεεεεε!!!!!!!!!

    Είχε ανατροπές πολλές!Άντε να συνεχίσει έτσι και να λήξει η απεργία για να έχουμε όλη τη season.

    ReplyDelete
  5. Καλύτερο απο την πρεμιέρα πολύ δυνατό και πολύ ενδιαφέρον flashback...

    Btw..η απεργία έληξε...

    ReplyDelete
  6. έχω κουραστείείείεί...
    το βλέπω μόνο από περιέργεια πού θα καταλήξει το όλο πράγμα. Στο σημείο που έχουμε φτάσει ακόμη κι αν ο Τζέηκομπ αποδειχτεί ότι είναι ο Άγιος Βασίλης που έχει οργανώσει ένα μυστικό εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών στο νησί και συνεργάζεται στο delivery με τον Ρομπέν των Δασών δε θα μου κάνει καμία εντύπωση. Φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι ανατροπές, αλλά αρχίζει και τείνει προς την ασυναρτησία.

    ReplyDelete
  7. και εγώ το ευχαριστήθηκα πιο πολύ απο το πρώτο! Ωραία μπήκαν τα νέα πρόσωπα στην πλοκή! Πάντως Δανάη 5 είναι τα καινούργια πρόσωπα! Ξέχασες τον πιλότο!
    Ο Μαύρος ακόμη δεν είδαμε ποιος είναι!

    ReplyDelete
  8. Φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι ανατροπές, αλλά αρχίζει και τείνει προς την ασυναρτησία.

    Κι εγώ γι' αυτό το έκοψα το LOST. Αν όμως αποδειχτεί ότι για όλα φταίει ο Αη-Βασίλης, θα ξαναρχίσω να το βλέπω!!

    ReplyDelete