Saturday 9 February 2008

Lost in TV!!

Αυτό πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης! Lost εδώ, Lost εκεί, Lost και παραπέρα!

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται πέρσι από την ΝΕΤ και όλοι λέγαμε πως το πρόγραμμα της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης αποκτάει ολοένα και καλύτερη ποιότητα.


Πριν μια εβδομάδα είδαμε τρέιλερ πως η σειρά αρχίζει να μεταδίδεται από την αρχή και από τον ΑΝΤ1. Περίεργο μεν, καλό δε για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την σειρά από την αρχή και επιθυμούν να μπουν στους φανατικούς του Lost.

Τώρα είδα μόλις πως από την Τρίτη που μας έρχεται και κάθε Τρίτη η σειρά θα μεταδίδεται από την ΕΤ1 στις 9:00 το βράδυ. Όχι από την αρχή, αλλά από την τρίτη σεζόν. Υποθέτω πως τα δικαιώματα τα πήρε η ΕΤ1 από την ΝΕΤ.

6 comments:

  1. Αυτές οι μαλακίες μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται. Αντί να την δείχνει ένα κανάλι την σειρά ολοκληρομένα, γίνεται αυτός ο χαμός. Ξεφτίλα.

    ReplyDelete
  2. Το MEGA και ο ΣΚΑΙ γιατί δεν την δείχνουν; Ε; Ε;

    ReplyDelete
  3. Η πλακα ξερεις ποια είναι εν τω μεταξυ ε? Η ΕΤ1 κανει 3% την ώρα που ο ΑΝΤ1 με την ίδια σειρά κάνει 20-25%. Κρατική 4 ever....με δουλεύεις? όταν έπαιζαν τον πρώτο κύκλο στη ΝΕΤ μετέφραζαν τον Locke Λοκυ.Ανάθεμα αν κάποιος στην κρατική έχει δει ποτέ Lost....αν δεν το εχεις δει ρε παιδιά πως θα κάνεις το promotion τέλος πάντων...εκεί που δεν είχαμε να δούμε Lost τόσους μήνες..τώρα παντού Lost

    ReplyDelete
  4. http://www.youtube.com/watch?v=wRNMSWLyuAc

    Εδώ έχει το δεύτερο επεισόδιο του δ' κύκλου. Για όσους δεν μπορούν να το «κατεβάσουν».

    Και άσε τα ελληνικά κανάλια να τσακώνονται!

    ReplyDelete
  5. PENNY ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ DISNEY!!

    ReplyDelete