Friday 8 February 2008

Eurovision 2008 - Greece

Για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό ή για όσους δεν πολυπαρακολουθούν τηλεόραση αυτά είναι τα τρία τραγούδια που θα διαγωνιστούν σε λίγες μέρες:

Καλομοίρα - Secret Combination:




Κώστας Μαρτάκης - Always And Forever:




Χρύσπα - A Chance To Love:




Τα δύο πρώτα περιλαμβάνουν μόνο αγγλικό στίχο, ενώ το τρίτο και αγγλικό και ελληνικό.

Προσωπικά κανένα δεν μου άρεσε! Της Καλομοίρας θυμίζει Bollywood. Του Μαρτάκη είναι ένα άχρωμο ροκ κομματάκι της σειράς. Της Χρύσπας μου θυμίζει λίγο στο στυλ το Μη Φεύγεις όπως το ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου (το οποίο εννοείται πως το θεωρώ πιο ωραίο κομμάτι!)

Άντε να δούμε ποιο από τα τρία θα επικρατήσει! Όποιο και να βγει πάντως για μένα το ίδιο είναι.

7 comments:

  1. Δε μου άρεσε κανένα ιδιαίτερα, από τα τρία λίιιιγο καλύτερο (ή μάλλον λιγότερο αδιάφορο) είναι της Χρύσπα.

    ReplyDelete
  2. Γκρινιάρη συμφωνώ μαζί σου.

    ReplyDelete
  3. Μπράβο βρε Δανάη που να μάζεψες τα τραγουδάκια..γιατί φέτος δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ:P Hmm εμένα πάντως απο αυτά τα τρία μαρέσει πιο πολύ της Καλομοίρα..

    ReplyDelete
  4. Χμμμ δεν μπορώ να πω ότι μου θυμίζει Bollywood της Καλομοίρας. Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από της Χρύσπας και του Μαρτάκη, άσε που είναι και εξαιρετικά πιασιάρικο. Αν βγει πιστεύω ότι θα πάει καλά στην Eurovision.

    ReplyDelete
  5. prepei n po oti k t tria kommatia einai entelws adiafora...opoiodipote k n paei 8a vgoume s poli xamili 8eci...auto fisika e3artatai k ap t ipoloipa tragoudia!!picteuw omwc oti o martakis mporei n kanei entipwsi m tn emfanici t!enw i xricpa exei entelws adiafori fwni k parouciactiko...i kalomoira ap tn alli einai omorfi k t kommati akougetai!!!pcifizw kalomoira...
    villy

    ReplyDelete
  6. Well, the 3 of them are ok.... just ok.... της καλομοιρα είναι ευχαριστο τραγουδακι και το υποστηριζει η εμφανισή της... του κωστα ειναι λιγο πιο δυσκολο μελωδικα και σου μενει περισσοτερο... ο ελληνικος στιχος ομως της χρυσπα δε μου καθεται καλα... θα το προτιμουσα σε english version...

    ReplyDelete
  7. metria ine k ta 3 kommatia

    ReplyDelete