Wednesday 20 February 2008

Βάφλες... για τα μάτια σας μόνο!!!

Όπως ανέφερα και στο χθεσινό ποστ μου χθες βρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό πάλι στο Πλατεία για να απολαύσουμε την καλύτερη βάφλα της πόλης. Εννοείται πως είχαμε προνοήσει και είχαμε φάει ελαφρά το μεσημέρι, αλλιώς δεν την καταφέρνεις με τίποτα!

Η πρώτη ήταν η δικιά μου. Λαχταριστή βάφλα με παγωτό σοκολάτα και στρατσιατέλα, σαντιγύ και σιρόπι σοκολάτας!! ΜΜμμμμμμ!!!! Καλύτερη φωτογραφία της ίδιας βάφλας (τραβηγμένη με την ψηφιακή και όχι με το κινητό όπως αυτές οι δύο) μπορείτε να δείτε σε παλιότερο ποστ και συγκεκριμένα το link της φωτογραφίας είναι εδώ.

Η δεύτερη είναι του Γιάννη μου και περιελάμβανε παγωτό σοκολάτα και καραμέλα (οφείλω να ομολογήσω ότι το παγωτό καραμέλα μου άρεσε ιδιαίτερα που το δοκίμασα, ενώ συνήθως είμαι του κλασσικού σοκολάτα και κρέμα βανίλια ή στρατσιατέλα), τριμένο μπισκότο, σαντιγύ και σιρόπι βύσινο! Την επόμενη φορά ίσως πάρω και εγώ αυτό το σχέδιο! :)

9 comments:

  1. Πω πω, μας αναστάτωσες πρωινιάτικα! Μεγάλες και χορταστικές! Αν και δεν είμαι τόσο φίλος της βάφλας, αυτές μια χαρά θα τις κανόνιζα! Ειδικά η δεύτερη δείχνει πολύ πλούσια!

    Καλημέρα!

    ReplyDelete
  2. Κι εγώ δεν συμπαθώ το παγωτό σοκολάτα και την σαντιγύ, αλλά στην ανάγκη μια θυσία θα την έκανα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να μην παρεξηγηθεί η Δανάη, καταλαβαίνετε...

    ReplyDelete
  3. Είναι ένα μαγαζί που αν βρεθείτε στην Θεσσαλονίκη πρέπει να επισκεφθείτε! Δεν έχει μόνο βάφλες αλλά πολλά γλυκά, σχεδόν ό,τι κάνετε κέφι!

    Γκρινιάρη, υπάρχουν πολλές γεύσεις, για κάθε γούστο!

    Σοφία, όσα δεν φτάνει η αλεπού... :-p

    ReplyDelete
  4. Μιαμ μιαμ...Τέλειες...

    ReplyDelete
  5. Ε, άντε, πες μας και το μαγαζί!

    ReplyDelete
  6. Delizioso λέγεται το καφέ και είναι στον πρώτο όροφο του Πλατεία και η είσοδος πίσω από τα ταμεία του σινεμά. ;-)

    ReplyDelete
  7. Ααααα, post για το Delicioso! Καλή φάση! We love βάφλα από κει, είναι με διαφορά η καλύτερη που έχω δοκιμάσει στη Θεσσαλονίκη.

    ReplyDelete
  8. ZlatkoGR, συμφωνώ! Και για μένα είναι η πιο νόστιμη βάφλα της πόλης. Και το καλό είναι πως το βλέπεις ότι της φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή! :)

    ReplyDelete
  9. κατσικανιάρης4 August 2009 at 04:10

    ρεεεεεεεεεεεεεεε μας λιγούρεψες πάλι βραδιάτικα.

    ReplyDelete