Tuesday 19 June 2007

Συναυλίες Αντώνη Ρέμου & Onirama σε όλη την Ελλάδα!!!

Άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα περιοδεία συναυλιών!!! Την είδηση την είδα σήμερα το πρωί στην Μενεγάκη και ενθουσιάστηκα! Φοβερή συνεργασία! Στις συναυλίες αυτές θα παρουσιαστούν τα τραγούδια του Ρέμου με έναν τελείως πρωτότυπο τρόπο. Τα έχουν διασκευάσει οι Ονιράμα και έχουν βάλει για χαλί γνωστά ξένα ροκ κομμάτια (όπως από Placebo και άλλα συγκροτήματα). Η περιοδεία γίνεται με αφορμή και το νέο CD του Αντώνη Ρέμου με τίτλο "Αντώνης Ρέμος in Concert, feat. Onirama".


Είναι εκπληκτικό! Δεν ακούω καθόλου ελληνική μουσική πέρα από μερικές εξαιρέσεις. Οι 3-4 καλλιτέχνες που μου αρέσουν και που εκτιμώ (Χατζηγιάννης, Ρέμος, Ονιράμα) κάνουν συναυλίες φέτος το καλοκαίρι και θα μπορέσω να τους απολαύσω! Το καλοκαίρι του 2007 αναμένεται άκρως καυτό! Τόσο από ζέστη όσο και από τις υπέροχες συναυλίες που ανακοινώνονται συνεχώς!

Η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα θα διεξαχθεί ως εξής:
  • 29 Ιουνίου - Εθνικό Στάδιο Χανιών
  • 01 Ιουλίου - Παγκρήτιο Στάδιο (Ηράκλειο)
  • 04 Ιουλίου - Γιάννενα
  • 06 Ιουλίου - Λάρισα
  • 11 Ιουλίου - Λαμία
  • 14 Ιουλίου - Ρόδος
  • 18 Ιουλίου - Χαλκίδα (δεν έγινε)
  • 01 Αυγούστου - Κύμη
  • 03 Αυγούστου - Νέα Κίος
  • 05 Αυγούστου - Ζάκυνθος
  • 07 Αυγούστου - Αρχαία Ολυμπία
  • 09 Αυγούστου - Κατερίνη
  • 11 Αυγούστου - Αλεξανδρούπολη
  • 13 Αυγούστου - Χαλκιδική (Ποσείδι)
  • 16 Αυγούστου - Πάρος (γήπεδο ποδοσφαίρου του Α.Ο.Π.)
  • 18 Αυγούστου - Ξυλόκαστρο
  • 23 Αυγούστου - Πτολεμαΐδα
  • 25 Αυγούστου - Νυμφαίο Φλώρινας
  • 01 Σεπτεμβρίου - Βόλος
  • 06 Σεπτεμβρίου - Σέρρες
  • 08 Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη
  • 22 Σεπτεμβρίου - Αθήνα
Μόλις μάθω σε ποιό μέρος (θέατρο, στάδιο κλπ) θα γίνουν οι συναυλίες στις παραπάνω πόλεις και περιοχές θα σας ενημερώσω περαιτέρω!

ΥΓ. Η τιμή του εισιτηρίου για τις συναυλίες είναι - όπως και για τον Χατζηγιάννη - 20 ευρώ. Μια χαρά!

Updated: 15/07/2007


Μόλις γύρισα από την Χαλκιδική (Κυριακή 29/07) όπου έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται σε πολλά μέρη αφίσες για την συναυλία του Ρέμου με τους Ονιράμα! Τελικά θα εμφανιστούν στο Ποσείδι την Δευτέρα 13 Αυγούστου και όχι στην Καβάλα όπως ήταν το πρόγραμμα. Δεν γνωρίζω ακόμα αν άλλαξαν οι 2 ημερομηνίες και εμφανιστεί στην Καβάλα τον δεκαπενταύγουστο. Το σίγουρο είναι πως 13 Αυγούστου θα είναι στην Χαλκιδική. Ρώτησα κάποιον που πουλάει εισιτήρια (έξω από το μπαρ Aqua στην Καλλιθέα) πού θα λάβει χώρα η συναυλία γιατί δεν έλεγε στην αφίσα και μου είπε στο Ποσείδι. Παραξενεύτηκα γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει θέατρο στο Ποσείδι. Περίμενα όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες συναυλίες να γίνει στο αμφιθέατρο της Σίβηρης. Επιφυλάσσομαι μήπως τυχόν αυτός που πουλούσε τα εισιτήρια μπερδεύτηκε. Όποιος γνωρίζει κάτι σίγουρα ας αφήσει σχόλιο!

Updated: 29/07/2007


19 comments:

  1. Καλή φάση. Αν ήμουν Ελλάδα θα πήγαινα σίγουρα :-)

    ReplyDelete
  2. Χτες στο Εθνικό Στάδιο Χανίων έγινε πραγματικά χαμός!Η συναυλία ήταν σούπερ, αν και για να πούμε την αλήθεια εγώ πήγα περισσότερο για τους ONIRAMA απ' ότι για τον Ρέμο .

    ReplyDelete
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ RIVER PARTY.... TI ΓΙΝΕΤΕ?

    ReplyDelete
  4. Παιδιά, ο Ρέμος θα έρθει και στην Πάρο στις 16 Αυγούστου!! Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν δημοσιεύσει...

    ReplyDelete
  5. Σε ευχαριστώ πολύ george για την ημερομηνία και την τοποθεσία. Τις συμπλήρωσα στο κεντρικό post. Αν κάποιος γνωρίζει και για κάποιο άλλο μέρος (ή ακόμα και για το σε ποιο στάδιο/θέατρο/γήπεδο θα λάβουν χώρα οι παραπάνω συναυλίες) ας αφήσει comment εδώ κάτω για να είναι όσο το δυνατόν πιο τέλεια συμπληρωμένη η λίστα!

    Και πάλι ευχαριστώ! :)

    ReplyDelete
  6. DaNaH, η συναυλία του Ρέμου στην Πάρο, θα γίνει στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Α.Ο.Π. (Αθλητικός Όμιλος Πάρου), στην Παροικία.

    ReplyDelete
  7. Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά george! Κάθε πληροφορία από εσάς είναι χρήσιμη για όποιον ψάχνει λεπτομέρειες για τις συναυλίες αυτές! You rock! ;-)

    ReplyDelete
  8. kalispera! egw trelainomai gaia remo! einai telios. thelo na kano mia erotisi an xerete itan na erthi xalkida 18/7 alla den irthe. kati akoysa gia 20/8 xalkida isxiei??????
    eyxaristo opoios xerei as apantisei

    ReplyDelete
  9. Καλώς ήρθες xitinoula στο blog! :)

    Προσωπικά δεν ήξερα ότι η συναυλία στην Χαλκίδα δεν πραγματοποιήθηκε την ημερομηνία που έλεγε το πρόγραμμα. Όποιος γνωρίζει πότε θα γίνει ας αφήσει comment και θα το συμπληρώσω στο post!

    ReplyDelete
  10. DaNaH, γιατί 15 Αυγούστου έχεις ερωτηματικά;

    ReplyDelete
  11. Γιατί όπως εξήγησα και στο update του post το πρόγραμμα έλεγε 15 Αυγούστου στην Χαλκιδική, αλλά τελικά 13 Αυγούστου θα είναι στην Χαλκιδική. Δεν νομίζω να δώσουν 2 συναυλίες στο ίδιο μέρος. Κανονικά 13 ήταν να εμφανιστούν στην Καβάλα.

    Θα βγάλω τα ερωτηματικά μόνο αν μου πει κάποιος στα σίγουρα που θα εμφανιστούν τελικά στις 15! ;-)

    ReplyDelete
  12. Τελικά είδα το πρόγραμμα στην διαφήμιση που παίζει τις τελευταίες μέρες στην τηλεόραση και 15 Αυγούστου δεν θα δώσουν κάποια συναυλία, επομένως την έβγαλα την ημερομηνία από την λίστα. :)

    ReplyDelete
  13. Παντως κατερινη δεν θα θα ερθουν στις 9/8... δεν εχει βγει καμια διαφημιση τιποτα σχετικο...
    αν ξερετε τιποτα περισσοτερο σχετικα με αυτο please γραψτε το.

    ReplyDelete
  14. Εδώ υπαρχουν όλες οι ημερομηνιες των συναυλιών του Ρέμου με τους Onirama:

    http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006070804&vars=0000000000

    ReplyDelete
  15. Καλησπέρα, παιδιά! Είμαι φανατική θαυμάστρια του Ρέμου εδώ και χρόνια! Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει η συναυλία στην Αθήνα; Έχω ακούσει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες και μάλιστα από την ίδια τη Vodafone. Μία λέει στις 17, μία στις 21 και μία στις 22 Σεπτεμβρίου. Αν μπορέσει κάποιος να μου πει κάτι σίγουρο θα με υποχρεώσει. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

    ReplyDelete
  16. ΣΤΙΣ 8/9 ΤΗΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΙΡΑΜΑ ΗΤΑΝ Τ Ε Λ Ε Ι Ο Ι...! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ReplyDelete
  17. αν δεισ ρεμο το μυνημα σε ικετευω κανε μια συναυλια στην κερκυρα αλλοστε το ειπεσ και περσυ που ηρθεσ.μονο σε παρακαλω να μην ειναι απο 2αυγουστου μεχρι 15αυγουστου γιατι θα λειπω.ειμαι μια απο τισ μεγαλυτερεσ θαυμαστριεσ σου!!!!

    ReplyDelete
  18. ONIRAMA 4EVER

    ReplyDelete
  19. pou 8a ginei h sunavlia tous sth 8essalonikh?

    ReplyDelete