Thursday 21 June 2007

s1NgLEs 2 - επεισόδιο 28 (τελευταίο) - "Παιχνίδια της Τύχης"


Χθες το βράδυ προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο των s1NgLEs 2. Δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για το τελευταίο και πραγματικά όταν στους τίτλους τέλους είπε ο εκφωνητής "οι s1NgLEs πάνε διακοπές και θα επιστρέψουν δρυμήτεροι" μου κακοφάνηκε. Είμαι η μόνη που πιστεύει πως ο δεύτερος κύκλος τελείωσε κάπως απότομα;

Όταν τελείωσε το επεισόδιο και πήγα να ξαπλώσω θυμήθηκα το επεισόδιο όπου η Ράνια και η Λίλα είχαν συναντήσει στο όνειρο τους τον σεναριογράφο και τους είχε πει τότε ότι ο κύκλος θα τελείωνε με έναν χωρισμό, έναν γάμο και έναν θάνατο. Έτσι και έγινε. Spoilers δεν γράφω εδώ, να το δείτε!

Πιστεύω πάντως ότι ο τρίτος κύκλος θα είναι πιο "κοντά" και πιο "δεμένος" με τον δεύτερο (γιατί εκκρεμούν κάποια πράγματα σχετικά με την διαθήκη, τον Λουκά junior, την Λίλα κλπ), απ'ό,τι ήταν ο πρώτος με τον δεύτερο.

Σε γενικές γραμμές το επεισόδιο ήταν καλό, με κούρασε μόνο λίγο η όλη υπόθεση με την εφεύρεση του Αρθούρου. Τις βρήκα περιττές αυτές τις σκηνές, σαν να τις έβαλαν απλά για να γεμίσει ο χρόνος του επεισοδίου!

Εν αναμονή των s1NgLEs 3 λοιπόν, καλό καλοκαίρι στους ηθοποιούς και συντελεστές και ας ελπίσουμε και η τρίτη σειρά να είναι τόσο εμπνευσμένη και πετυχημένη και με φρέσκα πρόσωπα, όπως και οι 2 πρώτες!!!

7 comments:

  1. Όντως τελείωσε πολύ απότομα, έχεις την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι έχουμε συνηθίσει σε σειρές που συνεχίζονται, ακόμα και του εξωτερικού.

    Έχεις δίκιο για το όλο σκηνικό του παράλληλου σύμπαντως, δε βρήκα κανένα connection με την υπόθεση. Εκτός αν ήταν τόσο καλά κρυμμένο! :)

    ReplyDelete
  2. Δεν μ'άρεσε ιδιαίτερα. Πιστεύω κι εγώ ότι τελείωσε απότομα!

    ReplyDelete
  3. Θα συμφωνήσω κ γω ότι τέλειωσε λίγο απότομα η σειρά αλλά όσο για το θέμα της εφεύρεσης του Αρθούρου ας μην ξεχνάμε ότι οι S1ngles είναι κόμικ του σεναριογράφου με φανερό ίσως προσανατολισμό ως προς το θρίλερ κ την επιστημονική φαντασία εν μέρει. Για την ακρίβεια είχα μέχρι τώρα την αίσθηση ότι η σειρά δεν είχε ακολουθήσει το πνεύμα της ιδέας του κόμικ, σε αντίθεση με τα τελευταία επεισόδια. Τώρα το αν τελικά αυτό είναι καλό ή κακό θα φανεί μάλλον από τον τρίτο κύκλο της σειράς. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε κ το www.s1ngles.gr

    ReplyDelete
  4. Αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους , εγώ δεν πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς τέλειωσε απότομα .Μου άρεσε η ιδέα του σεναριογράφου και απόλαυσα αρκετά το αποτέλεσμα (όπως πάντα βέβαια ).

    ReplyDelete
  5. na sas pw re pedia... yparxei kanena site pou na mporw na katevasw afto to epeisodio giati sto greek tube (pou exw dei olo ton 2o kuklo) afto den yparxei...

    ReplyDelete
  6. an einai steilte mou e-mail... yiangian@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. mipos kserete pos legode ta tragoudia pu pezoun safto to ergo? giati psaxno ena sigekrimeno ke den borw na 8imi8o pos to lene..!

    ReplyDelete