Monday 25 June 2007

50-50 τέλος!


Η δεύτερη πιο αγαπημένη μου τηλεοπτική σειρά των 2 τελευταίων χρόνων (δίπλα στο Παρά 5), το 50-50, τελείωσε! Μας αποχαιρέτησε την Παρασκευή με ένα απολαυστικότατο διπλό επεισόδιο!

Έριξα πολύ γέλιο! Αγαπημένη μου σκηνή του επεισοδίου; Εκεί που η Μαρία αναφέρει στον Παυλίτο τα "αναπαψώλια της καργιόλας"!!! Χαχαχα! Με το άκουσμα και μόνο της λέξης έλιωσα στα γέλια!

Όσον αφορά την εξέλιξη του επεισοδίου; Χάρηκα που ο Νικηφόρος τα βρήκε με τον γαμπρό του. Από την άλλη θα ήθελα η γυναίκα του Κίμωνα να έμενε έγγυος, αλλά υποθέτω ότι θέλανε να δώσουν και ένα κοινωνικό μήνυμα μέσα από την σειρά σχετικά με την υιοθεσία, οπότε το δέχτηκα!

Πολύ ωραίο το φινάλε του επεισοδίου όπου ένας ένας οι ηθοποιοί χορέψανε στο τσιπουράδικο και κατά την διάρκεια του χορού του καθενός έδειχνε σκηνές με την εξέλιξη του χαρακτήρα απ'όλη την σειρά!

Το καστ της σειράς ήταν μοναδικό! Όλοι οι ηθοποιοί ένας και ένας και είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους!

Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να υπάρχουν τόσα καλά κωμικά σήριαλ κατά την ίδια σεζόν (παρά πέντε, 50-50, s1ngles)!

Σίγουρα οι 2 τηλεοπτικές σεζόν 2005-7 ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει στην τηλεόραση! Δύσκολα θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο! Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως!

ΥΓ. Θα είναι ωραίο στο μέλλον να ξαναδούμε αυτές τις σειρές σε επανάληψη, αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού πρέπει να είναι προσεκτικοί! Μην καταλήξουν να γίνουν οι σειρές που ανέφερα Ρετιρέ και Τρεις Χάριτες! Θα χάσουν όλη την επιτυχία και την μαγεία! ;-)

5 comments:

  1. Ήταν μια πολύ όμορφη σειρά, νομίζω η καλύτερη φέτος. Δεν έκανε κοιλιά, άντε λίγο μόνο στην αρχή του 2ου κύκλου, και το έβγαζε πολύ γέλιο.

    Μακάρι να έχουμε και του χρόνου τέτοιες σειρές.

    Όσο για τους s1ngles... Δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ελληνική σειρά βραδυνής ζώνης να πηγαίνει για 3η σεζόν. Μπορεί να μη θυμάμαι καλά βέβαια, αλλά αυτή την υποψία έχω.

    ReplyDelete
  2. Όσα ωραία σίριαλ έχει κάνει το mega και έχει την εκτίμηση άμα θέλετε να το πείτε έτσι των τηλεθεατών το έχει χαλάσει με την συνεχή προβολή του Ρετιρέ.Δε θα το αντέξω και φέτος!!!

    ReplyDelete
  3. Η καλύτερη μου σειρά την οποία τώρα ξαναβλέπω σε επανάληψη.Ακόμα και τώρα γελάω γιατί βλέπω μερικές λεπτομέρειες που δεν είχα προσέξει καλά.Αυτός ο Ζορμπάς τα έχει κάνει όλα!!!Κρίμα που τελείωσε.

    ReplyDelete
  4. "Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να υπάρχουν τόσα καλά κωμικά σήριαλ κατά την ίδια σεζόν (παρά πέντε, 50-50, s1ngles)!

    Σίγουρα οι 2 τηλεοπτικές σεζόν 2005-7 ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει στην τηλεόραση! Δύσκολα θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο! Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως!"

    Εξαιρετικό το σχόλιο σου & είναι ακόμα και σήμερα επίκαιρο, ειδικά μετά την ενημέρωση πως έρχονται νέα επεισόδια!!

    Να συμφωνήσω και για τις 3 σειρές που επισήμανες & πιστεύω πως μέχρι και σήμερα αξίζει κάποιος να τις έχει στη συλλογή του ολόκληρες!!

    ReplyDelete
  5. Vangel Greko, έτσι ακριβώς είναι! Χάρηκα που μεσολάβησαν οι δύο τηλεταινίες που μας έφεραν στη μικρή οθόνη και πάλι την αγαπημένη μας παρέα και χαίρομαι πολύ περισσότερο τώρα που θα τους δούμε σε νέα επεισόδια!! :)

    ReplyDelete