Wednesday 24 June 2009

Ice Age 3

Όπως σας είχα ενημερώσει πριν πολλούυυυυς μήνες (κάντε κλικ για να δείτε και το τρέιλερ) το Ice Age 3 ή Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (ελληνιστί "Η εποχή των παγετώνων: Η Αυγή των Δινοσαύρων") βγαίνει στους κινηματογράφους την 1η Ιουλίου, δηλαδή σε ακριβώς μια εβδομάδα, την ερχόμενη Τετάρτη!


Αν λοιπόν νοιώθετε παιδιά, είστε παιδιά ή έχετε παιδιά είναι μια καλή ευκαιρία να πάτε στον κινηματογράφο για να απολαύσετε το τρίτο μέρος της τριλογίας του Ice Age. Εμένα θα μου άρεσε πολύ να δω και την 3D version της ταινίας και ας είναι λίγο περισσότερο "τσιμπιμένα" τα εισιτήρια (δεν γνωρίζω πόσο κοστίζουν, όποιος έχει κάποια ιδέα ας αφήσει σχόλιο), σίγουρα θα έχει άλλο ενδιαφέρον η τρισδιάστατη εκδοχή!!! :)

3 comments:

  1. Στο Village φέτος στην Αθήνα είχε 12€ το τρισδιάστατο. Είναι super εκπληκτική εμπειρία αλλά όχι για πολύ μικρά παιδιά. Από 6 και πανω τουλάχιστον!
    Εγώ παντως σίγουρα θα παρω το μικρό και θα παω!

    ReplyDelete
  2. Ωραία Χρήστο χεχε! Στο 3D θα τον πας; Δεν θυμάμαι πόσο είναι! Όπως και να'χει μόλις το δεις περιμένω εντυπώσεις! :)

    ReplyDelete
  3. Όχι δυστυχώς θα τον παω στο απλό γιατί είναι ακομη 4 και την προηγουμενη φορα φοβηθηκε πολύ απο τα προσεχώς που έδειχνε το bolt 3d. Αλλα αξιζει τα 12€ με το παραπάνω το 3d. Ειδικά σε περιπετειες!

    ReplyDelete