Saturday 1 March 2008

Ταξίδι στο κέντρο του Cosmos!!

Τα ξύλινα σπαθιά μας έστελναν ταξίδι στο κέντρο της Γης με την Αδρεναλίνη τους. Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης μπορεί να στείλει τα παιδιά σας ένα ταξίδι στο διάστημα!

Μάσκες και στολές αστροναύτη για να είναι οι μπόμπιρες έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την έλειψη βαρύτητας!

Η τηλεόραση στην οποία οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με το διάστημα



Μικρές καρεκλίτσες. Βάλτε τις στολές σας για την ραδιενέργεια! Χεχε!

Γίνετε και εσείς διαστημάνθρωπος, έστω και για μια φωτογραφία!



Κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία για να δείτε τις πληροφορίες του πανό εάν ενδιαφέρεστε και εσείς να ενημερωθεί το παιδί σας για το διάστημα!

Στην αρχή παραξενεύτηκα όταν είδα αυτές τις πελώριες μπάλες κρεμασμένες από την οροφή του εμπορικού. Δεν πρόσεξα το πανό και δεν αντιλήφθηκα ότι ήταν πλανήτες! Για να πω την αλήθεια κρατούσα την φωτογραφική μηχανή μαζί μου γιατί περίμενα πως το Cosmos θα έχει καρναβαλίστικη διακόσμηση και περίμενα πως και πως να τραβήξω φωτογραφίες. Όμως δεν υπήρχε πουθενά ίχνος διακόσμησης για τα καρναβάλια! Ούτε μια σαρπαντίνα, μια μάσκα κλόουν, τίποτα απολύτως σας λέω!!

Στην συνέχεια όμως που έκανα μια βόλτα γύρω γύρω στο εσωτερικό του Cosmos είδα τα "διαστημόπλοια" που βλέπετε στην δεύτερη και στην τρίτη φωτογραφία. Το ένα ήταν σαν μικρό σινεμά και ανοιχτό ενώ το άλλο είχε πόρτα και ήταν κλειστό. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε μέσα. Εάν ενδιαφέρεστε πάντως υπάρχουν συνέχεια κοπέλλες εκεί για να σας ενημερώσουν!

Αν και το γεγονός αυτό που διοργανώνεται στο Cosmos και θα διαρκέσει ως τις 4 Μαρτίου απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς που έχουν μικρά παιδιά, μου άρεσε πολύ που τράβηξα τις φωτογραφίες και το θεωρώ ένα ωραίο ποστ γιατί είναι μια πολύ καλή κίνηση!

Houston, no problem here! ;-)

3 comments:

  1. Ωραία φάση. Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό!

    ReplyDelete
  2. Ναι, πλάκα είχε! Μου αρέσει που μπορώ ανάλογα με το τι λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο εμπορικό να χρησιμοποιώ την λέξη "cosmos" με διάφορα λογοπαίγνια! :)

    ReplyDelete
  3. Ενδιαφέρον! Πλάκα θα είχε για τους μικρούς!!!

    ReplyDelete