Sunday 2 March 2008

Καλό μήνα!

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και "Καλό Καλοκαίρι"! Σήμερα είχε πάρα πολύ καλό καιρό στην Θεσσαλονίκη! Συνηθισμένη έβαλα το χοντρό μπουφάν μου και το κρατούσα στο χέρι. Ο ήλιος έλαμπε και είχε πολλή ζέστη! Ο υδράργυρος έφτασε μέχρι και τους 22 βαθμούς! Δεν με πιστεύετε; Ορίστε και οι αποδείξεις:

Σε πολλά μέρη είδα και ανθισμένες αμυγδαλιές, αλλά καθώς οδηγούσα ήταν αδύνατο να τις βγάλω φωτογραφία! Είναι υπέροχο θέαμα πάντως! Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και η φύση αναγεννιέται! Προσοχή στις αλλεργίες μόνο! Πριν 3 χρόνια θυμάμαι με είχε πειράξει πάρα πολύ η άνοιξη και η γύρη και δεν μπορούσα να σταματήσω να φταρνίζομαι και να με τσούζουν τα μάτια. Ευτυχώς δεν το ξανάπαθα από τότε. Αν παρουσιάζετε τέτοια συμπτώματα αποφύγετε τα πάρκα! Είναι κρίμα πάντως αν το παθαίνεις αυτό, γιατί η εποχή είναι ωραία και δεν μπορείς να την απολαύσεις όπως της αξίζει! Τέλος πάντων! Εύχομαι να μην ξαναχαλάσει ο καιρός! Το θέλω το κρύο το χειμώνα, αλλά μου αρέσει και αυτή η μεταβατική περίοδος πριν από το καλοκαίρι. Που φοράμε ακόμα μακρυμάνικα, αλλά πιο λεπτά και κρατάμε πιο ελαφριά μπουφάν! Ιδανική εποχή για βόλτες! :)

6 comments:

  1. Μια χαρά σας βρίσκω, αν και προσωπικά δεν είμαι ακόμα έτοιμη για ζέστες. Πριν 2 βδομάδες έβγαλα το χοντρό παλτό και σκέφτομαι να το φορέσω λίγο ακόμα για να το ευχαριστηθώ ;-)

    ReplyDelete
  2. A, και καλό μήνα φυσικά!

    ReplyDelete
  3. "Ξενύχτισα" και εσύ Σοφία; Εγώ έβλεπα ένα θριλεράκι στην τηλεόραση και μόλις τελείωσε. Πάω για ύπνο, τα λέμε αύριο πάλι!

    Καλό μήνα και σε σένα! :)

    ReplyDelete
  4. Καλό μήνα!

    Τυχεροί είστε, άνοιξη με τα όλα της! Εδώ έχει αφήσει τις βροχές (προς το παρόν) και έχει πιάσει τους αέρηδες! Κάνουμε υπομονή και περιμένουμε μια άνοιξη σαν την περσινή, που έμοιαζε καλοκαίρι. Για την ακρίβεια καλύτερη απ' το καλοκαίρι αποδείχτηκε. Άντε να δούμε!
    Όσο για τις αλλεργίες, υπομονή και προσοχή σε όλους, θα περάσει.

    ReplyDelete
  5. και σε μας πέταξε ανθή η αμυγδαλιά!
    ¨ηρθε η άνοιξη αλλά μπορεί και να ρίξει και κανα χιόνι μες στον Μάρτιο μη μασάτε!!
    Φιλιά και καλό μήνα

    ReplyDelete
  6. Γκρινιάρη, την περσινή άνοιξη περιμένεις και είσαι όλο χαρά; Μην στο χαλάσω, αλλά σαν την περσινή, μια φορά στα 10 χρόνια. Προετοιμάσου για πιο... νορμάλ πράγματα!

    ReplyDelete