Friday 7 December 2007

Superbad

Είδα την συγκεκριμένη ταινία πριν 2 μέρες. Είχα ακούσει καλά λόγια από κινηματογραφικές εκπομπές στην τηλεόραση, αλλά οι σκηνές που έδειχναν τα τρέιλερ δεν με δελέαζαν. Νόμιζα ότι επρόκειτο για ακόμα μια ταινία με δύο φίλους (του στυλ american pie) που θέλουν να χάσουν την παρθενιά τους πριν πάνε στο κολλέγιο. Το rating στο imdb όμως (8,1/10!!) από την μια και το γεγονός ότι ήθελα να δω μια ανάλαφρη ταινία με έκανε να αποφασίσω να την δούμε.

Δύο φίλοι κολλητοί, όχι και ιδιαίτερα δημοφιλείς, καλούνται στο πρώτο τους μεγάλο πάρτυ που διοργανώνει μια κοπέλλα. Αποστολή τους να φέρουν ποτά στο πάρτυ (ενώ κανονικά απαγορεύεται διότι είναι κάτω των 17 χρονών). Στην προσπάθεια να επιτύχουν τον στόχο τους όλα θα πάνε στραβά. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί.

Η ταινία είναι πολύ καυστική σε αρκετά σημεία και περιέχει μεγάλες αλήθειες. Αυτό που σου μένει πιο πολύ από η εικόνα της αστυνομίας στην Αμερική που οι αστυνομικοί θεωρούν τους εαυτούς τους supercops! Η εικόνα αυτή στην ταινία τσαλαπατιέται και καυτηριάζεται έντονα!

Σίγουρα είναι μια ταινία που αξίζει να δει κανείς ειδικά αν θέλει να δει μια ευχάριστη κωμωδία που κρύβει όμως και βαθύτερα μηνύματα και σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα μετά το πέρας της.

Οι ηθοποιοί παρά το νεαρό της ηλικίας τους παίζουν πολύ καλά και αποδίδουν τους ρόλους τους ακριβώς όπως θα έπρεπε! Ο μπούλης είναι πολύ φάτσα!

Σας την προτείνω λοιπόν!

5 comments:

  1. και σκεφτόμουν να την δω...
    Φιλιά

    ReplyDelete
  2. Θα την δω οπωσδήποτε λοιπόν!

    ReplyDelete
  3. ο μοναδικος λογος που την εχω στον δισκο και περιμενει να την δω ειναι ο μικρος του arrested development που τον παω πολυ.αλλα οι τοσο θετικες κριτικες που διαβαζω απο εδω και απο εκει με κανουν να πιστευω οτι ισως υπαρχει και κατι παραπανω στην ταινια αυτη.

    θα την δω συντομοτερα απο οτι υπολογιζα

    ReplyDelete
  4. Καλή διασκέδαση και στους τρεις σας λοιπόν! :)

    Περιμένω σχόλια όταν την δείτε!

    ReplyDelete
  5. Μολις την ειδα,και μπορω να πω πως αυτη η ταινια θα θεωρειται εμβληματικη στο μελλον.
    Το τελος τις ταινιας θα σας αφησει ενα χαμογελο που πεισματικα θα μεινει στο στομα σας για πολλη ωρα.
    Ο Μακλαβιν τα σπαει.

    ReplyDelete