Tuesday 3 January 2012

Happy New Year 2012!


Εύχομαι από καρδιάς σε όλους μια πολύ καλή χρονιά 2012! Μακάρι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους αισιοδοξία και ό,τι ο καθένας ονειρεύεται!

Άργησα να κάνω αυτήν την ανάρτηση καθώς ήμουν 5ήμερο ταξίδι στο Παρίσι (χθες ξημερώματα επέστρεψα) και ακόμα δεν έχω συνέλθει από το ατελείωτο περπάτημα! Θα κάνω μια διακοπή τις αναρτήσεις της Ιταλίας από το Πάσχα και θα αρχίσω το δυνατόν συντομότερο τα ποστ από το Παρίσι τώρα που είναι επίκαιρα, διαφορετικά θα καταλήξουμε να διαβάζετε χριστουγεννιάτικα ποστ μέσα στο κατακαλόκαιρο! :)

Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους!

10 comments:

  1. Δώσε φρέσκο πράγμα στο λαό σου! Αναμένουμε εναγωνίως!
    Καλή χρονιά να έχουμε.

    ReplyDelete
  2. Χεχε! Καλή χρονιά KitsoMitso! Να συνέλθω από την κούραση και από αύριο το πρωί με το καλό αρχίζω αναρτήσεις! :)

    ReplyDelete
  3. Καλώς όρισες Δανάη μου και καλή χρονιά, με ο,τι προσδοκάς!!!
    Ανυπομονώ να δω Παρίσι!!!
    Φιλάκια πολλά

    ReplyDelete
  4. Bonne année et bonne santé! Περιμένουμε εντυπώσεις από Paris (όχι τη Hilton, την πόλη εννοώ) και ευχόμεθα το 2012 να είναι το πιο τέλειο, ταξιδιάρικο και αγαπησιάρικο έτος σας so far.

    Πολλά πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
  5. Magda, ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να αρχίσω τα ποστ το συντομότερο δυνατόν.

    Merci beaucoup mon cher pingouin! Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ όμορφες ευχές! Μόλις τώρα ολοκλήρωσα την αντιγραφή των φωτογραφιών, επομένως οι αναρτήσεις από αύριο με το καλό! Εύχομαι και σε σένα μια πολύ καλή χρονιά, με υγεία, φαντασία και ταξίδια! Α και με εμπνευσμένα ποστ όπως πάντα! ;) Φιλιά!

    ReplyDelete
  6. Καλή χρονιά, και σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο! Περιμένουμε κι εμείς να μοιραστείς το ταξίδι σου από το πρόσφατο ταξίδι σου.

    ReplyDelete
  7. καλή χρονιά Δανάη ! με υγεία και ότι άλλο ποθείς εσύ και ο αντρούλης σου! Και πάντα όμορφα ταξίδια και να καταφέρνετε εύκολα να το διοργανώσετε (γιατί όταν δουλεύουν και οι 2 δύσκολα συγχρονίζεις τις άδειες. Πως τα καταφέρνετε?)
    θέλω να σε ρωτήσω 4 πράγματα (καθώς είναι μέσα στα σχέδιά μου να το επισπευτώ Χριστούγεννα)
    1)ήταν υπερβολικά ρομαντικά - όπως στις ταινίες??
    2)είχε απίστευτο κρύο??
    3)κοντά σε πιο σημείο αξίζει να μείνεις??
    4)είναι πανάκριβο?

    α! και αν σου φάνηκε 'απρόσωπη' η αλλαγή του νέου έτους (είχα κάνει σε ξενοδοχείο στην Ελβετία και δεν με ικανοποίησε η εμπορεία, για αυτό ρωτώ).

    Χρύσα!

    ReplyDelete
  8. Παράξενε ταξιδιώτη, σε ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά και σε σένα εύχομαι και να έχουμε την υγεία μας και τη δυνατότητα να κάνουμε κι άλλα ταξίδια που μας ανοίγουν τα μάτια!

    Χρύσα, καλωσόρισες στο blog μου! Καλή χρονιά! Καταφέρνουμε να κάνουμε ταξίδια καθώς ως καθηγήτρια όποτε κλείνουν τα σχολεία δε δουλεύω, επομένως είναι εύκολο να συντονιστούμε. Όσο για τις ερωτήσεις σου...
    1.Μπα, αλλιώς είναι να περπατάς σε μια πόλη και αλλιώς αυτό που βλέπεις στις ταινίες. Σίγουρα η πόλη έχει έναν ρομαντικό ρυθμό με όλα τα κλασσικά κτίρια, αλλά πιστεύω ο ρομαντισμός είναι μέσα στον καθένα, μπορείς να νιώθεις ρομαντικά ακόμα και μέσα στο σπίτι σου! ;)
    2.Παραδόξως μας έκανε πολύ καλό καιρό. Μάλιστα στην εφημερίδα εκεί διάβασα ότι είχε τον πιο μαλακό καιρό αυτές τις μέρες από το 1886!! Κατά μέσο όρο είχε 11 βαθμούς. Το μόνο σπαστικό ήταν ότι ΚΑΘΕ απόγευμα ψιχάλιζε.
    3.Εμείς μέναμε κοντά στη Defense και βόλευε πολύ καθώς με το μετρό κατεβαίνεις στην Etoile (στην Αψίδα του Θριάμβου) και από εκεί μπορείς να πας εύκολα προς όποια κατεύθυνση θέλεις. Επίσης βολεύει γιατί με τον προαστιακό (RER) πηγαίνεις με την ίδια γραμμή στη Eurodisney!
    4.Σίγουρα υπάρχουν επιλογές για κάθε τσέπη. Εμείς πήγαμε με οργανωμένη εκρομή και μας βγήκε 720 ευρώ το άτομο (αεροπορικά, ξενοδοχείο με πρωινό, Eurodisney και δώρο το καραβάκι στον Σηκουάνα). Από εκεί και πέρα έχεις μόνο τις εισόδους των μουσείων να πληρώσεις (ανάλογα ποιο θέλεις να επισκεφθείς) και ό,τι φας.

    Όσο για την αλλαγή του έτους ήμασταν τόσο κουρασμένοι που δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο καθώς μας είπαν ότι δε θα είχε πυροτεχνήματα από τον πύργο του Άιφελ και διάβασα στην εφημερίδα ότι τα έχουν απαγορεύσει αυστηρώς. Όλα αυτά όμως θα τα διαβάσεις αναλυτικά όταν κάνω τις αναρτήσεις! Υπομονή!

    Ελπίζω να σε κατατόπισα! :)

    ReplyDelete
  9. Παρίσι ακούω!! Το πρώτο ταξίδι που έκανα με τον τρελοτουρίστα, Χριστούγεννα κι εμείς!! Το λάτρεψα το Παρίσι και μου φέρνει στο νου υπέροχες αναμνήσεις! Περιμένω τις αναρτήσεις σου!
    Καλή χρονιά να έχεις και να έχουμε, και να κάνουμε πολλά ταξίδια!!

    Τρελοτουρίστρια

    ReplyDelete
  10. Καλή χρονιά Τρελοτουρίστρια με πολλά πολλά ταξίδια εύχομαι και εγώ! Από το να μας τα φάνε αυτοί καλύτερα να τα φάμε μόνοι μας κάνοντας ταξίδια! ;)

    ReplyDelete