Sunday 15 January 2012

5 χρόνια GreekCharm!

Αν ήταν παιδί σήμερα μπορεί να πήγαινε πρώτη δημοτικού. Είναι όμως το πνευματικό μου παιδί μέσω του οποίου μπορώ να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας, να ανταλλάσσουμε ιδέες, απόψεις και εμπειρίες και σήμερα κλείνει τα 5 του χρόνια!! 

5 χρόνια! Απίστευτο! Θυμάμαι σαν χθες τη στιγμή που έκανα το πρώτο μου ποστ και αναρωτιόμουν αν θα έχει κάποια ουσία όλο αυτό! Τώρα δε μπορώ να φανταστώ να περάσει μέρα χωρίς να μπω στο blog μου για να δω τα τυχόν σχόλια και στα blog σας για να διαβάσω τα ενδιαφέροντα πράγματα που έχετε και εσείς με τη σειρά σας να μοιραστείτε!

Σας ευχαριστώ όλους, παλιούς και νέους αναγνώστες, που συμμετέχετε ενεργά και αφήνετε το στίγμα σας! Να'στε όλοι καλά και... keep blogging! ;)

10 comments:

  1. Να πω τα εκατοστήσεις ή είναι λίγα;
    Συνέχισε να μας ταξιδεύεις νοερά όσο μπορείς και θέλεις! Ταξίδια πάσης φύσεως.
    Εδώ θα είμαστε και θα σε διαβάζουμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς!!! :)

      Delete
  2. χρονια πολλα πολλα δημιουργικα και ταξιδιαρικα..Απο καστορια με αγαπη..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Πελαγία! Να ξέρεις, μπορείς όταν αφήνεις σχόλιο να γράφεις και το όνομά σου στο κουτάκι από κάτω έτσι ώστε να μη φαίνεσαι σαν "Anonymous". Να'σαι καλά! :)

      Delete
  3. Χάπι μπέρθντεϊ του γιου,
    Χάπι μπέρθντεϊ του γιου,
    Χάπι ΜΠΕΡΘΝΤΕΙ ντίαρ DaNaHHHHHHHHHH,
    ΧΑΠΙ ΜΠΕΡΘΝΤΕΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ!

    (επίσης περιμένω το κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τούρτα γενεθλίων θα φάμε στις 23 του μηνός που έχω και εγώ γενέθλια! ;)

      Θανκ γιου βέρυ ματς! :D

      Delete
  4. Χρόνια πολλά και υπέροχα, γεμάτα ταξιδιάρικες αναρτήσεις και όχι μονο... (φαντάσου ότι θέλεις στις τελείες) Μας εύχομαι να είμαστε και μεις εδώ η παρέα σου και να σε παρακολουθούμε και να σε διαβάζουμε με την ίδια διάθεση πάντα! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Χρήστο! Αυτό που έχει σημασία είναι η ανταπόκρισή σας, η ενεργή συμμετοχή σας! Εσείς δίνετε ζωή στο blog και την όρεξη να συνεχίζω να γράφω. Είτε με τα σχόλιά σας είτε με τη δικές σας αναρτήσεις που με εμπνέουν συχνά με τη σειρά τους να κάνω και εγώ νέες! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! :)

      Delete
  5. Χρόνια πολλά λοιπόν και καλή συνέχεια..

    ReplyDelete