Tuesday 29 April 2008

Νέα ταινία με τον Kiefer Sutherland

O Kiefer Sutherland, αν και τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί από πολλούς με τον ρόλο του ως Jack Bauer στο πολυβραβευμένο 24, έχει συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Τώρα επιστρέφει με μια νέα ταινία με τίτλο Mirrors (βλ φώτο).


Σίγουρα ο νέος του ρόλος να ξενίσει πολλούς, αλλά η επιτυχία ενός ηθοποιού έγκειται σίγουρα στο να μπορέσει να ενσαρκώσει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, ειδικά εάν εκατομμύρια άνθρωποι τον έχουν συνδέσει με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα!

Στην καινούρια του ταινία λοιπόν ο Kiefer υποδύεται τον Ben Carson, έναν φύλακα ενός εμπορικού κέντρου (mall) ο οποίος ανακαλύπτει πως κάποιοι καθρέφτες επηρεάζουν αρνητικά τους ανθρώπους. Πρόκειται για θρίλερ που έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Haute tension) και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Η αλήθεια είναι πως το The Hills Have Eyes δεν άντεξα να το δω, το σταμάτησα στα 20 πρώτα λεπτά, και το Haute Tension δεν έτυχε να το δω. Για το Mirrors δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα trailer, αλλά αν κρίνω από την μοναδική φωτογραφία που υπάρχει, μοιάζει να έχει ωραία ατμόσφαιρα.

Θυμίζω πως η τελευταία ταινία με τον πρωταγωνιστή τον Sutherland ήταν το - μέτριο - The Sentinel του 2006 δίπλα στον Michael Douglas και την Eva Longoria.

9 comments:

  1. Εμένα μ'αρέσουν πολύ τα θρίλερ,αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο...μεταφυσικό και δε με τρομάζει αρκετά.Αλλά για τον ηθοποιό δε μπορώ να πω,έχω καλή γνώμη.
    Καλό σου βράδυ Δανάη,να το δεις να μας πεις τη γνώμη σου!

    ReplyDelete
  2. Moukelis, κάτσε να βγει πρώτα και θα το δω κι αυτό! :)

    Κλέαρχε, Χρόνια Πολλά επίσης! (αν και θα ταίριαζαν περισσότερο στο ποστ με τα λουλούδια χεχε!)

    ReplyDelete
  3. To Sentinel ήταν αρκετά μέτριο. Ελπίζω αυτό να είναι καλύτερο. Πάντως όπως και να 'χει, δύο ώρες με τον Kiefer Sutherland θα τις αντέξω (θυσία γίνομαι).

    ReplyDelete
  4. Αααα καπου διαβασα γι'αυτο... Θα το δω οταν βγει αν και το Sentinel δε με ενθουσιασε ιδιαιτερα...

    ReplyDelete
  5. ηρθα να δω το ποστ για Βαρκελωνη αλλα πεσα πανω σε αυτη την αναρτηση..
    ΘΕΟΣ ο jack :P

    το sentinel πηγαν να το κανουν 'αλλα 24' με πρακτορες κλπ αλλα δε τους βγηκε..Παλι καλα που επαιζε κ η Λογκόρια..

    ReplyDelete
  6. Σοφία, Εκκρεμές και Laplace78, συμφωνούμε βλέπω για το Sentinel.

    Σοφία, χαχα! Τι μεγάλη θυσία, ε;! Αυτό που μου αρέσει στον Kiefer ιδιαίτερα είναι η φωνή του! :)

    ReplyDelete
  7. Η φωνή του δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελαίνει, αλλά εντάξει, έχει άλλα χαρίσματα ;-)

    ReplyDelete
  8. Σοφία, συμφωνώ! Απλά είπα πως εκτός των άλλων έχει και ωραία φωνή κατά την γνώμη μου. Η άρθρωσή του είναι πολύ καθαρή και η φωνή του χαρακτηριστική.

    ReplyDelete