Monday 14 April 2008

In The Valley of Elah

Το In The Valley of Elah είναι μια ταινία που θα αρέσει στους λάτρεις των αστυνομικών ταινιών. Περιλαμβάνει ένα πολύ ωραίο καστ ηθοποιών: Tommy Lee Jones, Susan Sarandon και Charlize Theron.

Ο Hank Deerfield (T.L.Jones) είναι απόστρατος αξιωματικός του στρατού. Ο γιος του είναι στρατιώτης στο Ιράκ. Ο Χανκ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα πως η ομάδα των στρατιωτών έχει επιστρέψει από το Ιράκ αλλά ο γιος του αγνοείται. Επισκέπεται την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του, αλλά τον παραπέμπουν στην στρατιωτική αστυνομία. Σύντομα βρίσκεται το πτώμα του διαμελιμένο και καμμένο και η detective Emily Sanders (Ch.Theron) αρχίζει να το ερευνά παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν είναι στην αρμοδιότητά της. Μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων θα οδηγήσει τον Χανκ και την Έμιλυ στην ανακάλυψη της αλήθειας. Ωραία ταινία, με αρκετό μυστήριο και αγωνία, αλλά κυρίως με ωραία ατμόσφαιρα.

Η Susan Saradon υποδύεται την σύζυγο του Hank και αν και συμμετέχει ελάχιστα στην ταινία η ερμηνεία της είναι όπως πάντα πολύ καλή!

Καλή διασκέδαση! :)

3 comments:

  1. Πρέπει να είχα δει το trailer στο cinema αλλά δεν την είδα τελικά. Ίσως σε DVD πλέον, δεν ξέρω αν παίζεται ακόμα. Αν και αυτή την περίοδο δεν πολυψήνομαι για περιπέτεια.

    ReplyDelete
  2. Γκρινιάρη για DVD είναι ό,τι πρέπει. Όταν σου'ρθει όρεξη για αστυνομική ταινία, είναι μια καλή πρόταση. :)

    ReplyDelete
  3. Όχι μόνο αστυνομική, αλλά και φιλοσοφημένη, γροθιά στους ιμπεριαλιστές αμερικάνους

    ReplyDelete