Saturday 5 April 2008

Battlestar Galactica - S04E01 - He That Believeth In Me


Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Battlestar Galactica επέστρεψε χθες στις μικρές οθόνες μας με το νέο πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν!

Είχαμε μείνει στο τέλος της τρίτης σεζόν στο σημείο που μας αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες των 4 Cylons. Μένει να αποκαλυφθεί ακόμα ένας. Ποιός να είναι άραγε; Μην περιμένετε φυσικά να το μάθετε από το πρώτο επεισόδιο στο οποίο δεν γίνεται κάτι το πάρα πολύ συγκλονιστικό, αλλά λειτουργεί περισσότερο σαν συνδετικός κρίκος με την τρίτη σεζόν. Η Kara aka Starbuck επιστρέφει από την Γη, αλλά όλοι δυσκολεύονται να πιστέψουν πως είναι αυτή, αφού ο Apollo είχε δει το σκάφος της να ανατινάσσεται. Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

Τα επόμενα επεισόδια διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής:

S04E02 - 11 Απριλίου 2008 - Six of One
S04E03 - 18 Απριλίου 2008 - The Ties That Bind
S04E04 - 25 Απριλίου 2008 - Escape Velocity
S04E05 - 02 Μαΐου 2008 - The Road Less Travelled
S04E06 - 09 Μαΐου 2008 - Faith
S04E07 - 16 Μαΐου 2008 - Guess What's Coming to Dinner
S04E08 - 30 Μαΐου 2008 - Sine Qua Non

8 comments:

  1. Το είδα μόλις τώρα. Πολύ καλό επεισόδιο! Ανυπομονώ για τη συνέχεια :-)

    ReplyDelete
  2. Χεχε, Σοφία, το περίμενα πως θα είσαι η πρώτη που θα κάνει σχόλιο! ;-)

    ReplyDelete
  3. καλό ήταν αλλά μετά από τόση αναμονή περίμενα περισσότερη δράση! Το φινάλε μου άρεσε, πάντως και το σενάριο είναι σφιχτοδεμένο γιατι ξέρουν που βαδίζουν!!

    ΥΓ Αν σου αρέσει η επιστημονική φαντασία τσέκαρε αυτό!

    ReplyDelete
  4. Όντως, το σενάριο ήταν πολύ καλό, και η σκηνοθεσία επίσης. Οι δε σκηνές με τον Baltar ήταν απλά ...θεϊκές!

    Ο Rymer είναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης από το Galactica. Με τρέλλανε με το 33 και συνεχίζει να με τρελλαίνει κάθε φορά που σκηνοθετεί νέο επεισόδιο :-)

    ReplyDelete
  5. αυτά τα see here και see there μα μας τα έπρηξαν!

    ReplyDelete
  6. Άστα Στάθη, όντως είναι ενοχλητικά, αλλά δεν θέλω να βάλω και την επιλογή να γράφεις λέξη για να κάνεις ποστ, με εκνευρίζει εξίσου. Τον τελευταίο μήνα έχουν αρχίσει αυτά τα ποστ. Ελπίζω να κάνει κάτι το blogger για αυτό.

    ReplyDelete
  7. Κι εμένα μου τη σπάνε αυτές οι λεξούλες που σε βάζουν να αντιγράφεις πριν κάνεις ποστ και αποφεύγω να σχολιάζω σε ιστολόγια που έχουν αυτή την επιλογή. Τα see here/there/everywhere που εμφανίζονται στο ιστολόγιό μου απλά τα σβήνω - και ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί μια καλύτερη λύση.

    ReplyDelete
  8. Σοφία και εγώ ακριβώς την ίδια τακτική ακολουθώ, δηλαδή τα σβύνω και εύχομαι από την μια να μην είναι κανείς τόσο αφελής και να κάνει κλικ και από την άλλη να βρεθεί κάποια λύση από τους αρμόδιους.

    Τώρα αν θέλω να αφήσω σχόλιο σε κάποιο blog που σου βάζει να γράψεις λέξη, θα το αφήσω, άσχετα αν μου την δίνουν αυτές οι λεξούλες. :)

    ReplyDelete