Friday 14 March 2008

Lost - S04E07 - Ji Yeon

Κεντρικό πρόσωπο του νέου επεισοδίου η Sun:

Το review της προηγούμενης εβδομάδας χάθηκε λόγω του ταξιδιού στην Βαρκελώνη. Δεν πειράζει όμως, όσοι το είδατε είμαι σίγουρη πως μείνατε άφωνοι σε αρκετά σημεία! Κατά την γνώμη μου το προηγούμενο επεισόδιο ήταν καλύτερο από το τελευταίο. Τέλος πάντων.

Σ'αυτό το επεισόδιο δεν μπόρεσα να καταλάβω σε τι εξυπηρετούσε το flashback με τον Jin. Μόνο και μόνο για να μας μπερδέψουν και να γεμίσουν το επεισόδιο;


Ακολουθούν spoilers!





Μαθαίνουμε λοιπόν πως το πέμπτο άτομο που σώζεται (μετά τον Jack, την Kate, τον Hugo, τον Sayid) είναι η Sun. Το θέμα είναι σώθηκε μόνη της ή με τον Jin; O Jin δηλαδή είναι ο έκτος από τους Oceanic Six ή είναι κάποιος άλλος; Γιατί αν είναι αυτός τότε συμπληρώνεται η λίστα με τους Oceanic Six. Αν όμως πέθανε στο νησί και απλά φέρανε με κάποιο τρόπο την σωρό του, τότε πρέπει να περιμένουμε ακόμα να δούμε ποιος είναι ο έκτος.

Πώς σας φάνηκε το τέλος; Σίγουρα όλοι λίγο-πολύ περιμέναμε να ξαναδούμε τον Michael, έτσι;

Αναμένω σχόλια και εντυπώσεις για αυτό το μέτριο - κατά την γνώμη μου - επεισόδιο.

6 comments:

  1. Συμφωνώ, ψιλομέτριο επεισόδιο, και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στην εξέλιξη.

    Αχρείαστο μεν, έξυπνο δε το τρικ με το flashback του Jin που μέχρι το τέλος νομίζαμε οτι είναι flash forward. Μου άρεσε που την "πάτησα".

    Τον Michael όλοι τον περιμέναμε κάποια στιγμή. Η μεγάλη επιστροφή.

    Το προηγούμενο επεισόδιο ήταν κορυφαίο!

    ReplyDelete
  2. Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο αυτό, διότι μάθαμε το μέλλον από δύο άτομα, και με ένα ευφυή τρόπο! Αντίθετα το προηγούμενο μου φάνηκε αχρείαστο και θα μπορούσαν να το παραλείψουν...

    ReplyDelete
  3. Και είχα χαρεί στην αρχή που νόμιζα ότι σώθηκαν και οι 2. :(

    Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος.Στην ταφόπλακα του Jin ημερομηνία θανάτου έχει 22/9/2004 αν και έχει 3 ημερομηνίες πάνω της.Εκείνη τη μέρα έγινε το αεροπορικό δυστύχημα σωστά;Άρα δεν τον έχουν ότι πέθανε μέρες μετά δηλαδή την πραγματική ημερομηνία θανάτου του.Φαίνεται σα να πέθανε στο δυστύχημα!

    ReplyDelete
  4. ~~A~~ κι ο Jack στη δίκη της Kate είπε οτι σώθηκαν μόνο λίγοι, δεν είπε για τους υπόλοιπους. Ίσως για όσους έμειναν στο νησί ή τέλος πάντων δεν γύρισαν (πχ αν πέθαναν στο νησί πριν σωθούν) αποφάσισαν να πουν πως πέθαναν στο δυστύχημα.

    Τώρα τι έγινε με τον Jin ακριβώς δεν ξέρουμε.

    ReplyDelete
  5. Εγω συγκλονιστικα,δεν περιμενα τετοια ανατροπη στο τελος!Σκεφτηκα οτι o Jin την παρατησε κ παντρευτηκε αλλη!!

    Πολυ καλη η σκηνη με τον michael,την περιμενα πολύύύύ καιρο!!!

    Πολυ εξυπνο γενικα το επεισοδιο,προχωραει κ την πλοκη λιγο,σε αντιθεση με το προηγουμενο που μου φανηκε λιγο filler!

    ReplyDelete
  6. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο JIN .ΤΟΝ MICHAEL ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΕΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ FLASHBACK ΤΟΥ JIN!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!

    ReplyDelete