Sunday 23 September 2007

Straight Story


Μόλις είδα την ταινία Straight Story. Πλάκα είχε! Στην ταινία συμμετέχουν - πέραν των πρωταγωνιστικών ρόλων - πάρα πολλοί ηθοποιοί (χαρακτηριστικά ξεχώρισα την Σάννυ Χατζηαργύρη των s1ngles σε μια σκηνή καθώς και την Αντιγόνη Γλυκοφρίδη στην αρχή της ταινίας)! Λίγο-πολύ όλοι θα έχετε ακούσει κάτι για την υπόθεση της ταινίας, οπότε δεν θα αναφέρω τίποτα σχετικά με αυτήν.

Έχω μια απορία όμως. Η ηθοποιός Μένη Κωνσταντινίδου που υποδύεται την Ζέτα σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιζε; Είμαι να σκάσω! Έψαξα λίγο στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να βρω. Σε μια κωμική σειρά έπαιζε, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα σε ποιά! Στην αρχή μου ήρθε το 50-50 αλλά δεν ήταν εκεί. Please help! :)

10 comments:

  1. Έπαιζε στη σειρά 30 Μέρες Αγωνίας. Το βρήκα εδώ.

    To Straight Story δεν το έχω δει. Ελπίζω να την βάλουν στο Greek-Movies.com γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω να την βρω.

    ReplyDelete
  2. Το είχα δει το link του imdb Σοφία και δεν την γνωρίζω την σειρά αυτήν.

    Κοιμήθηκα και με το που ξύπνησα τώρα μου'ρθε επιφοίτηση! Στο "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" έπαιζε την ανηψιά της Μάγδας!

    Ε μα είχα σκάσει! :-P

    ReplyDelete
  3. Πολύ καλή και κυρίως πρωτότυπη η ταινία. Έτυχε και την είδα στο σινεμά και όπως ξέρεις έχει πιο πολύ γέλιο όταν την βλέπουν πολλά άτομα...το γέλιο είναι μεταδοτικό.

    ReplyDelete
  4. Ναι, σπανίζουν οι ωραίες ελληνικές ταινίες. Από τα τελευταία χρόνια μόνο το Πέντε λεπτά ακόμα μου άρεσε (πολύ καλογυρισμένο) και το straight story. Όχι πως έχω δει και άλλες, αλλά αυτές είχαν πρωτότυπο σενάριο όπως είπες και εσύ και δεν ήταν πρόστιχες όπως η πλειοψηφία των σύγχρονων ελληνικών ταινιών.

    ReplyDelete
  5. Εμένα πάλι το Πέντε Λεπτά Ακόμα δεν με ξετρέλανε. Ίσως γιατί πήγα να το δω στο σινεμά (είχα κάνει και πολύ δρόμο γιατί ήταν στην άλλη άκρη του Λονδίνου) και στην αίθουσα ήμασταν 6-7 άτομα όλα κι όλα, οπότε τι κέφι να κάνεις...

    ReplyDelete
  6. Ταινιάρα. Πολύ καλογυρισμένο. Δεν θυμίζει ελληνική ταινία.
    Σε αντίθεση με το 5 λεπτά ακόμη που δεν ξεφεύγει από το κλασσικό ελληνικό στυλ.
    Εμένα μου άρεσε πολύ η πρωταγωνίστρια.

    ReplyDelete
  7. Εγώ πάλι την βρήκα κάπως κρύα. Έπαιζε ωραία τον ρόλο της βέβαια, αλλά προτιμώ την "Ζέτα". Είναι πιο όμορφη κοπέλλα και πιο "τσαχπίνα". :)

    ReplyDelete
  8. Εγώ πάλι προτιμώ τον Άνθιμο Ανανιάδη ;-)

    Μόλις τώρα είδα την ταινία. Πολύ καλή για κωμωδία. Δεν θα την έλεγα ταινιάρα, αλλά σίγουρα βλεπόταν ευχάριστα. Με μια λιγότερο "κρυόκωλη" πρωταγωνίστρια (σόρρυ Φίλε) θα ήταν ακόμα καλύτερη.

    ReplyDelete
  9. Εγώ πάλι Σοφία τον Άνθιμο δεν τον πάω μία! Πριν δω την ταινία, τον είχα δει στο βίντεο κλιπ των c:real "επικίνδυνα σε θέλω" που έχει σκηνές από την ταινία και είχα πει ότι είναι ωραίος. Με το που άρχισε να παίζει στην Μαρία την Άσχημη όμως και τον είδα καλύτερα διαπίστωσα πως δεν έχει τίποτα το ιδαίτερο. Μου κάνει σαν ψεύτικος, σαν πλαστικός, σαν κούκλα. Ο άντρας για να είναι ελκυστικός πρέπει να το έχει το ελαττωματάκι του. Του συγκεκριμένου το πρόσωπο είναι τόσο τέλειο που είναι σαν ψεύτικο.

    ReplyDelete
  10. Εγώ, αντιθέτως, τον βλέπω σαν λουκουμάκι (μιαμ μιαμ)!

    ReplyDelete