Saturday 15 September 2007

Ελλάδα-Ισπανία: 77-82

Παίξαμε πραγματικά τον καλύτερο αγώνα σε όλη την διοργάνωση. Δείξαμε τον καλύτερο εαυτό μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση! Τους παίξαμε καλά τους Ισπανούς αλλά κάποια λαθάκια στο τέλος ήταν κρίσιμα! Από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τσαρτσαρή στο τέταρτο δεκάλεπτο και την τεχνική ποινή που φάγαμε και μετά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Κερδίζαμε 2 πόντους μετά βέβαια, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε στο τέλος.

Οι Ισπανοί πολύ αντιπαθητική ομάδα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά από άλλη χώρα σε όλη τη διοργάνωση! Πολύ υπερόπτες, πολύ θέατρο (άξια φάγαν και αυτοί μια τεχνική ποινή για τον λόγο αυτό)! Ήθελα πολύ να κερδίσουμε για να λάβουν ένα μάθημα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το κατορθώσουμε.

Πάντως πραγματικά παίξαμε πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που μετράει πραγματικά!

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον αυριανό αγώνα είτε με την Ρωσία είτε με την Λιθουανία για την τρίτη θέση! Καλή επιτυχία!

4 comments:

  1. το παιχνιδι ηταν συγκλονιστικο και χαθηκε στην αρχη της τεταρτης περιοδου. παντως δε μας πηγαινε και η διαιτησια και τις τεχνικες ποινες που λες μαλλον για τα ματια του κοσμου τις εδωσαν.


    τελος παντων αξιζουν σε ολους congrats!

    ReplyDelete
  2. Κρίμα, αν και νομίζω ότι η Ισπανία έχει επανειλλημένως αποδείξει ότι μπορεί να μας σταματήσει.
    Ας ελπίσουμε να πάμε καλύτερα στον μικρό τελικό και να πάρουμε το χάλκινο :-)

    ReplyDelete
  3. Συμφωνώ με όλα όσα είπες Danah.Πάντως αγωνιστικά οι Ισπανοί φίλαθλοι μπορούν να είναι δίκαια υπερήφανοι για την ομάδα τους, έχουν φοβερό επιθετικό ταλέντο τόσο σαν μονάδες όσο και ατομικά, δεν είναι δα και ντροπή να πούμε ότι σε αυτόν τον τομέα είναι καλύτεροι από εμάς:)

    Πάντως και αυτοί ξεπέρασαν τον εαυτό τους 24/25 ελεύθερες βολές και να μην πω για την ευστοχία τους στα τρίποντα, το στεφάνι μας βαρέλι το έβλεπαν!

    Πάντως αν τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν οι παίχτες τους εκεί γύρω στο 3ο , 4ο δεκάλεπτο τιμούν τους Ισπανούς σαν έθνος, με γειά τους με χαρά τους. Ωραία εικόνα πρόβαλλαν προς τα έξω...

    Η συμπεριφορά του Τσαρτσαρή αδικαιολόγητη και η αποβολή του ήταν καθοριστική πιστεύω γιατί είχε "κλειδώσει" το Γκασόλ στην άμυνα.

    Αυτά και καλημέρα!


    Υ.Γ. Το χάλκινο μετάλλιο ισοδυναμεί και με πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ενώ η 4η θέση όχι, ας μην το ξεχνάμε αυτό.

    ReplyDelete
  4. Πρέπει να παίξουν για την τρίτη θέση σαν να είναι τελικός. Ενα μετάλλιο είναι πάντα πολύτιμο , και όπως πολύ σωστά είπε και ο πίκος απίκος με την τρίτη θέση πάμε Ολυμπιακούς.

    ReplyDelete