Friday 3 August 2007

Αντώνης Ρέμος & Onirama @ Χαλκιδική, 13/08/2007

Επειδή το post με το πρόγραμμα για τις συναυλίες του Ρέμου με τους Ονιράμα έγινε μεγάλο με τα πολλά updates και επειδή θέλω να αναφερθώ στην συγκεκριμένη συναυλία που θα γίνει στην Χαλκιδική, γράφω καινούριο post.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Αυγούστου στα Αιγαιοπελαγίτικα στο Ποσείδι στο
beach bar Cocus (δίπλα στο camping "Καλάνδρα").

Ιδού και η αφίσα που την τράβηξα με το κινητό μου χθες το μεσημέρι από την Πλατεία Αριστοτέλους:


Θα μου άρεσε να πάω αλλά πρώτον είναι Δευτέρα και δεν θα είμαι στην Χαλκιδική και δεύτερον προτιμώ χίλιες φορές να παρακολουθήσω την συναυλία στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη που έχει άλλη ατμόσφαιρα!!! :)

Όσοι πάνε να περάσουν υπέροχα! Εγώ περιμένω να βγουν τα εισιτήρια για την συναυλία της Θεσσαλονίκης... έχουμε ακόμα έναν μήνα ως τότε!


5 comments:

  1. Danah μια παράκληση...

    Αν πάτε με τον decoding στη συναυλία βγάλε τον μια φωτογραφία κάποια ανύποπτη στιγμή και στείλτη μου με e-mail αν δεν είναι πολύ κόπος. Πρέπει να το δω για να το πιστέψω...:)

    Άντε ρε decoding και στο Σωκράτη Μάλαμα!

    Την καλημέρα μου και καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  2. Γιατί ρε; Τι έχει ο Ρέμος και οι Ονιράμα; Ίσα ίσα που η συνεργασία τους είναι πολύ πρωτότυπη και είμαι περίεργη να δω το αποτέλεσμα! Τον Μάλαμα λυπάμαι αλλά δεν τον γνωρίζω διότι πέρα από 5-6 συγκεκριμένους καλλιτέχνες που μου αρέσουν δεν ακούω ελληνικά.

    ReplyDelete
  3. Οταν ειχε πρωτοβγει ο Ρεμος τον ψιλοακουγα γιατι τον εβαζε ο πατερας μου ολη την ωρα,αλλα πλεον καθολου.Τωρα πως θα ειναι η χημεια με τους ονιραμα δε ξερω.Προτιμω Μαλαμα,ειδικα αν εχει πιει και λεει τα δικα του,αλλα ειναι κομματακι βαρυς π'αναθεμα τον.
    Καλημερα σε ολους!

    ReplyDelete
  4. Το θέμα δεν είναι ούτε ο Ρέμος, ούτε οι Ονιράμα...προσωπικά μου είναι και οι δύο αδιάφοροι...(α και για τους δεύτερους επιφυλάσσομαι μιας και δεν τους ξέρω πολύ καλά).

    ΤΟ ΘΕΜΑ είναι ο decoding σε ελληνική συναυλία! Αυτό μάλιστα, θα πλήρωνα για να το δω:)

    Αυτός κατάλαβε... κι αν δεν κατάλαβε ας θυμηθεί πριν χρόνια όταν είμαστε συγκάτοικοι στην Αγγλία τι έλεγε για τα ελληνικά τραγούδια.

    Θα σε βοηθήσω...ξεκινούσε από "Ο" και τελείωνε σε "ΥΦ":)

    Για αυτό σου λέω, κάνε το ψυχικό να δώσεις λίγο χαρά σε ένα γερο- ΑΠίκο, τι ψυχή έχει ένα έξτρα "κλικ" της ψηφιακής σου:)

    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  5. Κι εμένα μ' αρέσει ο Ρέμος, και περιμένω να διαβάσω το σχετικό ποστ εν καιρώ :-)

    ReplyDelete