Thursday 24 May 2007

Lost finale gia season 3!!!!


Πω πωωωωωωωωωωω!!!! Μόλις είδα τα δύο τελευταία επεισόδια για την τρίτη σεζόν του Lost και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα! Σίγουρα όποιος τα δει θα αναφωνίσει "τι λες τώωωωωρα!!!!"

Απίστευτα και τα δύο επεισόδια και ιδίως το τελευταίο! Ποιος περιμένει τώρα ως τον Ιανουάριο του 2008 για την καινούρια τέταρτη σεζόν;;;; Εεεεεε;;;;

Είμαι σίγουρη πως η επόμενη σειρά θα συνεχίζεται στο νησί και ίσως προς το τέλος μας δείξουν τις σκηνές που έδειξαν με τον Jack και την Kate.

Και φυσικά post για το Lost χωρίς απορίες και ερωτηματικά δεν νοείται. Όποιος δεν έχει δει τα δύο τελευταία επεισόδια ας μην διαβάσει κάτω από αυτήν την σειρά γιατί ακολουθούν spoilers!!!

Αρχίζω λοιπόν και μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια, τις θεωρίες σας και τις απόψεις σας σε comment από κάτω.

01. Η ατάκα του Jack στο νοσοκομείο "You get my father down here. / Get him down here right now, and if I'm drunker than he is, you can fire me" ενώ στην αμέσως προηγούμενη σκηνή ο άλλος γιατρός του λέει "Your father's dead. Your wife left you, moved on with another man." Είχα διαβάσει σε διάφορα sites την θεωρία ότι ο μπαμπάς του Jack δεν έχει πεθάνει και ότι είναι πίσω από την Dharma. Αλλά δεν το νομίζω. Εξάλλου ο μαύρος ο γιατρός το λέει ξεκάθαρα ότι έχει πεθάνει. Έχει υποστεί σοκ ο Jack από τα ναρκωτικά και δεν ξεχωρίζει την πραγματικότητα από τις αναμνήσεις του;;;

02. Που στο καλό βρέθηκε ο Walt πάλι στο νησί; Και πώς μεγάλωσε έτσι;; :-P

03. Γιατί ο Charlie δεν βγήκε από το δωματιάκι μέσα στο station αλλά κλείστηκε μέσα; Θα μπορούσε κάλλιστα να σπρώξει τον Desmond προς τα πίσω και να πηδήξουν στο νερό και να κολυμπήσουν σιγά σιγά πίσω στην ακτή. Άντε μωρέ, κρίμα είναι και τον συμπαθούσα!

04. Ποιός/ποιά πέθανε και ήταν στο φέρετρο;

05. Ο Mikhail τί στο καλό είναι; Ο βιονικός άνθρωπος; Κακό σκυλί ψώφο δεν έχει! Περνάει από το ηλεκτροφόρο πεδίο, τον έχουμε για νεκρό, ξαναεμφανίζεται! Τον σαπίζουν στο ξύλο, στην επόμενη σκηνή ολοκαίνουργιος! Τον τρυπάει με ψαροντούφεκο και έχει την δύναμη και τον χρόνο να βρει χειροβομβίδα και να κολυμπήσει έξω από το station και να σωθεί! Έλεος!

06. Ποιος είναι ο Jacob; Γιατί δεν τον έβλεπε ο John; (ΟΚ από προηγούμενο επεισόδιο αυτό).

Γράψτε και εσείς τις απορίες σας να τις συζητήσουμε!

Πιστεύω πως στην επόμενη σειρά θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους πραγματικούς κακούς και πως θα δούμε ακόμα πααααάρα πολλά επεισόδια ώσπου να σωθούν.

Ήταν πολύ ωραίο εύρημα αυτό που έδειχναν τον Jack με τα μούσια και είχαμε την εντύπωση ότι επρόκειτο για το παρελθόν ενώ στο τέλος ανακαλύπταμε ότι ήταν το μέλλον!!!

9 comments:

  1. ναι.. και ποοι ειναι οι αλλοι αλλοι? τι αηδίες ειναι αυτες? το μουσι του τζακ ειναι ψευτικο. ειναι ιδιο μοε του τομ

    ReplyDelete
  2. Τέλειο ήτανε αυτό το Lost, έγραψε ιστορία με το flash-forward! Όσο για τον πατέρα του Jack, όταν έλεγε "get him down here" μάλλον εννοούσε από τον παράδεισο και όχι από το γραφείο στον πάνω όροφο...

    ReplyDelete
  3. Ο Walt παιζει να ταν κα κανα όραμα.Βασικά πολλά παίζουν με αυτή τη σκηνή.Γιατί ο ανάπηρος για άλλη μια φορά Λοκ ξαναπερπάτησε...

    Ο Τσαρλι πρέπει να θυσιάστηκε για την κλαιρ.Γι'αύτο μάλλον ρώτησε τον Ντεσμοντ αν είχε κανένα άλλο όραμα.Θυσιάστηκε για να βγει αληθινό το προηγούμενο όραμα του Ντεσμοντ.

    Για το φέρετρο πιστεύω ότι ειναι ο Μπεν.Ο Σωγιερ χλωμό αφού μάλλον σ'αυτον έπρεπε να γυρίσει η Κειτ.

    Αντε έχουμε άλλες 3 season για να λυθούν οι απορίες μας.

    ReplyDelete
  4. Α και εκνευρίστηκα πο υο Τσαρλι δεν είπε στον Ντεσμοντ ότι επικοινώνησε με την Πενυ.Άντε από την αρχή πάλι!

    ReplyDelete
  5. Χτες βράδυ είδα το post σου αλλά είπα να μη το διαβάσω πριν δω το επεισόδιο, μη μου χαλάσεις τη χαρά (αν και τελικά προνόησες απ' ότι είδα και προειδοποίσησες για τα spoilers!).

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ!

    Πολύ πετυχημένο το flashback που τελικά ήταν flashforward! Πολύ καλό, δεν το καταλαβαίνεις μέχρι το τέλος! Οπότε συμπεραίνουμε ότι

    α) Είναι άνθρωποι κι όχι τίποτα πνεύματα, όπως έχει ειπωθεί (ειδικά αφού η Ναόμι τους είπε πως βρήκαν τα πτώματα όλων των επιβατών).
    β) Κάποια στιγμή θα σωθούν.
    γ) Στο νησί παίζει πολύ μυστήριο για να θέλει ο Jack να γυρίσει.
    δ) Προφανώς θα γίνει κάτι πολύ τραγικό, ίσως με υπευθυνότητα του Jack (ίσως και η απόφαση να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο παρά τις υποδείξεις του Ben.

    1. Νομίζω οτι όπως είπε ο themos kallos, εννοεί τον φέρουν από "εκεί πάνω".

    2. Ο Walt μάλλον ήταν όραμα. Τώρα γιατί ήταν μεγαλύτερης ηλικίας δεν ξέρω, με παραξένεψε

    3. Αυτό με τον Charlie που θα μπορούσε απλά να βγει το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά η εξήγηση περί επαλήθευσης του οράματος γα να σωθεί η Clair και το παιδί (και οι άλλοι) με πείθει σχετικά.

    4. Νομίζω οτι πέθανε ο Σώγιερ, γι' αυτό και τηλεφώνησε στην Kate. Δεν ξέρω αν θα εξελιχθεί παραπάνω η ιστορία Kate-Σώγιερ, οπότε στέκει να μην έχουν επαφή μετά. Βέβαια μπορεί να είναι μαζί μετά και στο φέρετρο να είναι κάποιος άλλος. Αλλά ο Ben; Από που κι ως που; Εκτός αν στην επόμενη σεζόν αλλάξουν οι ισορροπίες και ο Ben επιβεβαιωθεί για όσα λέει και μετατραπεί στον καλό της υπόθεσης.

    5. Όντως, ο Mikhail είναι ευτάψυχος, αλλά μπροστά στα άλλα μυστήρια της σειράς, αυτό είναι αμελητέο!

    6. Για τον Jacob δεν έχω ιδέα.

    ~~a~~, πότε να προλάβει ο άμοιρος ο Charlie, μεταξύ μουσικής σε πληκτρολόγιο, Πένης από το πουθενά και επικείμενου θανάτου; Και το ότι έγραψε για το πλοίο ενώ πνιγόταν, ενώ θυσιάστηκε (ενώ μπορούσε να γλιτώσει) για να σώσει τους άλλους, είναι υπεραρκετά.

    Πάντως το ενδεχόμενο να μην έπρεπε να επικοινωνήσουν με τους έξω, ειδικά αφού ο ρόλος της Ναόμι φαίνεται λίγο ύποπτος μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μας δημιουργει πολλές προσδοκίες για την επόμενη σεζόν.

    ReplyDelete
  6. Όλα καλά στα όσα λες, αλλά δεν συμφωνώ με το ότι ο Sawyer είναι αυτός που έχει πεθάνει γιατί όταν συναντιέται η Kate με τον Jack του λέει ότι δεν έπρεπε να της τηλεφωνήσει και ότι "εκείνος" την περιμένει. Πιστεύω ότι στον Sawyer αναφέρεται.

    Ήθελα να θέσω ένα ακόμα ερώτημα. Ο μαύρος ο γιατρός λέει στον Jack - όπως έχω γράψει και στο post το quote - ότι μετακόμισε/ζει με έναν άλλον άνδρα. Ποιός να είναι αυτός άραγε;;;;

    Πάντως ΟΚ ό,τι και να πούμε το LOST είναι η καλύτερη σειρά ever! Αντισυμβατική, απρόσμενη, με πολλή αγωνία και μυστήριο!!!

    Το 24 με απογοήτευσε φέτος και το Heroes είχε χαζούτσικο τέλος χωρίς κάποια ανατροπή ή σασπένς.

    Από την άλλη το Jericho είχε ωραίο τέλος και περιμένω φυσικά εδώ και καιρό την συνέχεια του Prison Break. Επίσης απίστευτο τέλος αυτό των Desperate Housewives!

    Ίσως κάνω μία σύνοψη/κριτική για όλες αυτές τις σειρές σε ένα post κάποια στιγμή!

    ReplyDelete
  7. Σκεφτείτε πως η Ναόμι, ναι μεν μπορεί να είπε ότι βρήκαν τα πτώματα κλπ, αλλά κανείς δεν μας λέει ότι τα βρήκαν τα original πτώματα και ότι δεν ήταν μια καλοστημένη συνομωσία για να μην ψάξουν παραπάνω για τα αληθινά "πτώμαωα"-επιζώντες.

    ReplyDelete
  8. Γαμώτο, έχω μείνει καμιά 10αριά επεισόδια πίσω στο Lost (ήμουν έτοιμος να το εγκαταλείψω μετά από εκείνο το άθλιο επεισόδιο με ακόμα ένα φλας μπακ αφιερωμένο στον Jack και στο πώς απέκτησε το τατουάζ του). Εντούτοις με έχετε ιντριγκάρει όλοι σας με το φινάλε και θα στρωθώ να το δω μέσα στο επόμενο weekend.

    (οι Heroes όντως απογοήτευσαν το φανατικό τους κοινό με αυτό το απαράδεκτο φινάλε)

    ReplyDelete
  9. για τον walt...η ηλικια του στο τελευταιο επεισοδιο δεν παιζει καποιο ρολο στην υποθεση, απλα απο την αρχη του σιριαλ εχουν περασει 3 χρονια, ενω υποτιθεται οτι εχουν περασει μολις 3 μηνες στην πλοκη.ε, τι να κανουμε, το παιδι μεγαλωνει!

    ReplyDelete