Friday 18 May 2007

Νέο τραγούδι από την Madonna για το Live Earth!


Έχει βουίξει το ίντερνετ για την συναυλία που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στο Wembley στις 7 Ιουλίου για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τις κλιματολογικές αλλαγές του πλανήτη μας. Για τον λόγο αυτό η Maddie - που είναι και το κύριο όνομα του Live Earth - έγραψε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Hey You" το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από σήμερα για μία μόνο εβδομάδα από το site του msn.

Εκτός από την Madonna στην συναυλία θα "παρελάσουν" πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Μεταξύ των άλλων θα είναι οι Genesis, οι Red Hot Chili Peppers, οι Duran Duran, ο James Blunt και οι Beastie Boys.

Παράλληλα με το Λονδίνο συναυλίες θα δωθούν σε 8 ακόμα πόλεις (Νέα Υόρκη, Γιοχάνεζμπουργκ, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σανγκάι, Τόκιο, Σίδνεϋ, Αμβούργο και Κωνσταντινούπολη). Για το line-up για καθεμιά από αυτές τις πόλεις μπορείτε να επισκευτείτε το επίσημο site του Live Earth!

2 comments:

  1. Περιτό να αναφέρω πως για τα εισιτήρια έπρεπε να κάνεις register σε 3 μέρες και μετά αν πάρεις. Εξαντλήθηκαν αμέσως και τώρα κυκλοφορούν σε κάτι... χμ... τσιμπημένες τιμές στο ebay. Πάντως είναι ένα event για το οποίο θα ήμουν διατεθημένος να δώσω αρκετά. Όταν το έμαθα δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

    ReplyDelete
  2. Κρίμα! Και εμένα θα μου άρεσε να βρεθώ σε ένα τέτοιο event! Γιγαντοοθόνες δεν θα μπουν πουθενά; Καλό θα ήταν έστω και έτσι να το παρακολουθούσε κανείς. Όχι ότι συγκρίνεται με το feeling να βλέπεις live τους καλλιτέχνες που αγαπάς!

    ReplyDelete