Thursday 31 May 2007

LOST figurines


Πριν λίγο γύρισα από τα Village όπου είχα πάει να δω τους Πειρατές στης Καραϊβικής (σχόλια σε άλλο post αύριο). Αφού πήραμε τα εισιτήρια κάναμε μία βολτίτσα στο Cosmos ώσπου να αρχίσει η ταινία. Μπήκαμε στο μαγαζάκι των Village που πουλάει κούκλες και διάφορα άλλα αντικείμενα σχετικά με διάφορες ταινίες και Cartoons και βγαίνοντας τι παρατηρώ δίπλα στην πόρτα; Μια κούκλα Shannon από το Lost!!! Πού την θυμήθηκαν χαχα!!

Τέλος πάντων πάνω στην συσκευασία είχε σε φωτογραφίες και τις κούκλες από άλλους χαρακτήρες αλλά μόνο από την πρώτη σειρά. Είχε τον Jack, την Kate, τον Locke και τον Charlie.

Έκανα ένα μικρό search στο Google και βρήκα και άλλες κούκλες / μινιατούρες και από τις τρεις seasons!

Μπορείτε να τις δείτε στα παρακάτω links:

Season 1

Season 2

Κατά την γνώμη μου ο Locke και ο Hurley είναι οι πιο πετυχημένοι!! :)

7 comments:

  1. Έτσι για να το παίξω λίγο ξερόλας ο ιδρυτής και αφεντικό της εταιρείας ο Todd Mc Farlane δεν είναι και κανένας τυχαίος στο χώρο της φαντασίας. Ο άνθρωπος ήταν από τους κορυφαίους σχεδιαστές κόμιξ στην Αμερική. Μερικά geeky facts :

    1)Έχει σχεδιάσει ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις τεύχη Σπάιντερμαν όλων των εποχών

    2) Είναι ο δημιουργός ή συνδημιουργός του χαρακτήρα Venom που εμφανίζεται και στην ταινία Σπάιντερμαν 3

    3)Πριν από αρκετά χρόνια μαζί με άλλους έφυγε από την Marvel Comics και ίδρυσε μια δική του εταιρέια κόμιξ (δημοφιλέστερος χαρακτήρας ο Spawn) και μία εταιρεία παιχνιδιών με ειδίκευση στα licensed action figures. Ειδικά οι φιγούρες χαρακτήρων από horror movieσ είναι το κάτι άλλο!

    Εγώ προσωπικά έχω τον Ash από το Evil Dead και τον ομώνυμο χαρακτήρα από την ταινία The Crow και είναι και οι δύο φιγούρες φανταστικές.

    Οπότε λοιπόν την επόμενη φορά που θα ακούσετε (αν γίνει ποτέ αυτό που αμφιβάλλω) το όνομα Todd Mc Farlane σε μια παρέα ή σε κανένα Trivial pursuit κάντε και τη φιγούρα σας στους παρευρισκόμενους με τις ψαγμένες γνώσεις σας...χαχαχα

    Καλημέρα σε όλους!

    ReplyDelete
  2. Λίγα τα λόγια σου για τη Σάνον, οκ;;; Άντε!

    Πίκο Απίκο, τη φιγούρα The Crow που τη βρήκες;

    ReplyDelete
  3. Σιγά μωρέ, τι είπα; Πού την θυμήθηκαν είπα, αφού δεν έπαιξε και πολύ στην σειρά! Anyway! :)

    ReplyDelete
  4. Ποια είναι η Shannon; Εκείνη η ξινισμένη που τα είχε με τον Ιρακινό;

    ReplyDelete
  5. Ναι εκείνη η συμπαθέστατη γκρινιάρα Barbie! Χεχεχε! :D

    ΥΓ. Ααααα τώρα κατάλαβα γιατί σου αρέσει Γκρινιάρη!!!!! :p

    ReplyDelete
  6. Κάτω τα χέρια από τη Σάνον είπα!!! Βλέπω Lost με την ελπίδα οτι στη νέα σεζόν θα ξαναμεφανιστεί, κάπως. Τι στο καλό, τόσα γίνονται στο νησί!

    Τουλάχιστον αυτή δεν πήγε με τον έναν αλλά θέλει τον άλλον, αλλά της κάνει κι ο ένας, αλλά ζηλεύει που τον άλλον τον θέλει η άλλη, ή αλλιώς call me Kate!

    ReplyDelete
  7. "Τουλάχιστον αυτή δεν πήγε με τον έναν αλλά θέλει τον άλλον, αλλά της κάνει κι ο ένας, αλλά ζηλεύει που τον άλλον τον θέλει η άλλη, ή αλλιώς call me Kate!"

    Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!

    Ναι, όχι έχεις δίκιο! Αυτή προτιμάει να πηγαίνει με τύπους που την δέρνουν και όταν δεν μπορεί να βρει τίποτα καλύτερο λέει "wtf ας το κάνω και με τον ετεροθαλή αδελφό μου!" :-p

    ReplyDelete