Tuesday 15 May 2007

Hot town, summer in the city... let's go to the movies...

Αt least there is a/c there! Χεχέ!

Θυμάστε το τραγούδι του Πασχάλη "σ'έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω..."; Κάπως έτσι θα είναι κινηματογραφικά το φετινό καλοκαίρι. Sequels, sequels, sequels!!! Δοκιμασμένες συνταγές που θα σπάσουν πάλι ταμεία! Πολλές από αυτές τις συνέχειες των ταινιών τις περιμέναμε καιρό. Αναλυτικά λοιπόν το καλοκαίρι του 2007 θα (ξανα)δούμε τα εξής:

The Bourne Ultimatum (τρίτη ταινία, συνέχεια του The Bourne Identity και του The Bourne Supremacy): Ταινία δράσης με άφθονο κυνηγητό!

Harry Potter and the Order of the Phoenix: Η πέμπτη κατά σειρά ταινία με τον μικρό μάγο (ο οποίος παραμεγάλωσε, ευτυχώς που είναι και η τελευταία ταινία!) που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Εφέ, μυστήριο, αγωνία και για 2 ώρες και κάτι, θα γίνουμε και εμείς για ακόμα μια φορά παιδιά...


Pirates of the Caribbean: At World's End: Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας των Πειρατών της Καραϊβικής το οποίο και γυριζόταν παράλληλα με το δεύτερο κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες στις 24 Μαΐου!!! Ουάου 9 μέρες μείνανε μόνο! Jack Sparrow I Love You!!! (Είμαι τρελλή φαν του Johnny Depp απ'το 21 jump street!)

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer: Sequel του Fantastic Four (2005) γνωστού κόμικ της Marvel. Φαντασία, δράση και οι σούπερ ήρωες θα σώσουν τον κόσμο για άλλη μια φορά!

Ocean's Thirteen: Ήταν 11, έγιναν 12 και τώρα ήρθε η ώρα να γίνουν 13. Ocean's Eleven, Ocean's Twelve και τώρα ακόμα περισσότεροι λαμπεροί ηθοποιοί σε μία μόνο ταινία. Νέο πρόσωπο ο βραβευμένος με Όσκαρ Al Pacino!! Must See!

Live Free or Die Hard: Ο Bruce Willis είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και 19 χρόνια ακριβώς από την πρώτη ταινία Die Hard (1988), και αφού έχουν μεσολαβήσει διάφορα sequels, έρχεται να μας το θυμίσει! Action with humor, τέλειος συνδιασμός!

Shrek the Third: Ο λατρεμένος μου Shrek επιστρέφει με την τρίτη ταινία του! Μουσική, φαντασία, και άφθονο γέλιο για όλους!!

Rush Hour 3: Τον Jackie Chan δεν τον χωνεύω καθόλου, αλλά για τους φαν του και αυτού του είδους των ταινιών όφειλα να βάλω και αυτήν την ταινία στο post μου.

Αυτά προς το παρόν! Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσω! :)

5 comments:

  1. Να είμαστε καλά και θα πάμε σε όλες! ;)

    ReplyDelete
  2. Δεν χωνεύεις τον Jackie Chan ε? Α δε βαριέσαι ουδείς τέλειος:)Τον λατρεύω αλλά οι ταινίες του δεν είναι πλέον να τις δεις στο σινεμά εδώ και χρόνια(από τότε που κάνει αμερικάνικες παραγωγές έγιναν ότι να ναι...). Παρολαυτά και μόνο για αυτά που κάνει τώρα, στην ηλικία που τα κάνει, είναι το κάτι άλλο άσε που είναι Η φατσούλα!

    Εξάλλου είδες και το σχετικό σκέτς του Pablo Francisco "Leave me alone...I dont want any trouble,lol"

    ReplyDelete
  3. Όρεξη να' χουμε, να βλέπουμε!

    Στους Πειρατές και στον Shrek θα προσπαθήσω να πάω από τους πρώτους. Στην πρώτη για την πλοκή και στη δεύτερη για τον... γάιδαρο! :D

    ReplyDelete
  4. Και εγώ αυτές τις δύο θέλω να δω πιο πολύ από όλες!

    Ο γαϊδουράκος όλα τα λεφτά χεχε! Έχω και ένα αφρόλουτρο στο μπάνιο που είναι σαν κούκλα πλαστική ο Shrek με τον γαϊδουράκο και έχει πολύ πλάκα! :)

    ReplyDelete