Monday 22 February 2010

Η Θεσσαλονίκη των μποφόρ!

Χθες το απογευματάκι κατεβήκαμε στο κέντρο για βόλτα, φαγητό και στη συνέχεια επιτραπέζια παιχνίδια. Από το πρωί είχε φοβερό αέρα και η θάλασσα ήταν πολύ φουρτουνιασμένη με μεγάλα κύμματα! Για να καταλάβετε τα κύμματα έσκαγαν ως τη μέση του πλακόστρωτου! Ήμασταν δίπλα στον Λευκό Πύργο - όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες - και τα σταγονίδια του νερού έρχονταν ως εμάς! Δεν μπορούσες με τίποτα να πλησιάσεις στην άκρη της παραλίας χωρίς να γίνεις... παπί!

Χρειάστηκε πολλές φορές να σκουπίσω τον φακό της φωτογραφικής μου από τα σταγονίδια. Αν και ο ήλιος ήταν κόντρα και δεν έβλεπα πολλά πράγματα στην οθόνη της φωτογραφικής πιστεύω ότι οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ ωραίες. Αν θέλετε να τις δείτε μεγαλύτερες απλά κάντε κλικ στην καθεμιά χωριστά!
























Ελπίζω να σας άρεσαν! :)

Υ.Γ. Σε πολλά blogs βλέπω φωτογραφίες με τις ασχήμιες της πόλης μου. Και όντως αυτές είναι πολλές! Πάρκινγκ χωρίς έλεγχο, άσχημα γκράφιτι και συνθήματα, σκουπίδια, αφίσες και πολλά ακόμα. Δεν θέλω να πιστέψετε ούτε λεπτό πως δεν βλέπω αυτή την μεριά της Θεσσαλονίκης. Απλά προτιμώ να προβάλω τις ομορφιές της που σε μια τέτοια μέρα όπως η χθεσινή είναι πολλές. Ο δυνατός αέρας που καθαρίζει την ατμόσφαιρα με τον όμορφο ήλιο που δίνει λάμψη και χρώματα σε τούτη την πόλη είναι για μένα κάτι το μαγικό που δεν το αλλάζω με τίποτα! Μακάρι να γινόταν κάτι και να άλλαζαν οι αρνητικές πτυχές της που πιθανόν να έχετε δει σε άλλα blogs. Θα ήταν όλα τόσο καλύτερα! :)

Υ.Γ.2 Αχ μόλις θυμήθηκα ότι έχω τραβήξει και κάποια βιντεάκια που ήθελα να βάλω σε αυτό εδώ το ποστ! Τώρα δεν προλαβαίνω όμως, θα επανέλθω με edit αργότερα!

Έτοιμο το edit λοιπόν. Ιδού και το βιντεάκι:

7 comments:

  1. Καταπληκτικές!!!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύ Άσπα! :)

    ReplyDelete
  3. Γι' αυτό την λατρεύω αυτή την πόλη, γιατί είναι παντός καιρού!!!
    Καλό βράδυ Δανάη μου!

    ReplyDelete
  4. Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι! Καλή σου νύχτα και σε σένα! :)

    ReplyDelete
  5. Πολύ εντυπωσιακές οι φωτογραφίες Δανάη! Όσο για τις ασχήμιες της Θεσσαλονίκης, μου θύμισες πως ετοίμαζα σχετικό ποστ μετά την επίσκεψή μου το καλοκαίρι, αλλά δεν το έκανα...

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ πολύ Σοφία για τα καλά σου λόγια, χεχε! :) Όσο για το ποστ, άστο καλύτερα, δεν πειράζει! :P

    ReplyDelete
  7. Μα γιατί το λες αυτό; Κρίμα δεν είναι να μην καταγράψω τις εντυπώσεις μου; Άσε που είχα *και* καλά πράγματα να πω :-p

    ReplyDelete