Saturday 27 February 2010

Planet 51

Από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχω δει! Πολύ fun!

Βρισκόμαστε στον Πλανήτη 51 όπου η ζωή των πράσινων κατοίκων κυλά ομαλά. Ξαφνικά προσγειώνεται ένα διαστημόπλοιο από το οποίο βγαίνει ένας αστροναύτης που για τους κατοίκους του πλανήτη είναι alien και καρφώνει την σημαία της Αμερικής στον δρόμο.

O Lem που είναι φαν των ταινιών επιστημονικής φαντασίας υποθάλπει τον αστροναύτη και τον κρύβει από τον στρατό που τον ψάχνει σε όλη την πόλη. Καταλαβαίνει ότι δεν έχει πρόθεση κατακτήσει τον πλανήτη τους και ότι είναι άκακος, ενώ όλοι οι άλλοι τον φοβούνται.

Δεν θέλω να πω περισσότερα εκτός του ότι αξίζει πολύ να δείτε τη συγκεκριμένη ταινία! Σίγουρα θα διασκεδάσετε απίστευτα! Έχει πολλές αναφορές σε γνωστές ταινίες (επιστημονικής φαντασίας και όχι μόνο), αλλά και πολλά μηνύματα ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε το διαφορετικό και να το κατατάσσουμε αυτομάτως ως επικίνδυνο!

Με τις φωνές των Dwayne Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Gary Oldman, Seann William Scott και John Cleese.

6 comments:

  1. πω πω τρελαίνομαι για τέτοιες ταινίες! Είμαι φαν!!
    Θα το δω οπωσδήποτε!! Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα!

    ReplyDelete
  2. Παρακαλώ Besixdouze, δεν κάνει τίποτα! Είμαι σίγουρη ότι θα διασκεδάσεις πολύ! Περιμένω περαιτέρω εντυπώσεις μόλις το δεις! :)

    ReplyDelete
  3. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ :))ΦΟΒΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!

    ReplyDelete
  4. Δεν τρελαίνομαι για κινούμενα σχέδια... όμως αν βρεθώ με κατάλληλη παρέα (π.χ. κανένα βαφτιστήρι) θα την προτιμήσω.

    ReplyDelete
  5. Καλό μήνα και σε σένα Σκρουτζάκο!

    Σοφία η συγκεκριμένη αξίζει πάρα πολύ! Είχα να περάσω τόσο καλά με ταινία κινουμένων σχεδίων από το Monsters Inc! Όσο για τις αναφορές σε άλλες ταινίες θα μπορούσα να το παρομοιάσω με το Shrek μόνο που εκεί είχε αναφορές σε παραμύθια. Αξίζει να την δεις έστω και χωρίς βαφτιστήρι! ;)

    ReplyDelete
  6. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες!
    Καλό βράδυ Δανάη μου!

    ReplyDelete