Sunday 17 January 2010

Couples Retreat

Μόλις είδαμε το Couples Retreat, μια πολύ ωραία κωμωδία την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις του είδους. Αυτό που μου άρεσε στην ταινία, πέρα από το πολύ καλό καστ (Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Kristen Bell, Kristin Davis, ο αγαπημένος μου Jean Reno και άλλοι...) είναι ότι είχε ωραίο χιούμορ και ούτε μια αηδιαστική σκηνή (όπως συμβαίνει συχνά σε αμερικάνικες κωμωδίες).


Στην ταινία πρωταγωνιστούν τέσσερα παντρεμένα για αρκετά χρόνια ζευγάρια που είναι φίλοι μεταξύ τους. Το ένα ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και σκέφτεται την προοπτική του διαζυγίου. 'Ομως, πριν καταλήξει εκεί, σκέφτεται να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο τους πηγαίνοντας σε ένα εξωτικό νησί όπου πέρα από τις διάφορες δραστηριότητες υπάρχουν και σύμβουλοι γάμου που θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα διάφορα προβλήματά τους. Το ζήτημα είναι ότι για να πάρουν αυτό το πακέτο χρειάζονται 4 ζευγάρια για αυτό και ζητούν από τους φίλους τους να τους συνοδεύσουν. Τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια αρχικά αρνούνται, αλλά εν τέλει υποκύπτουν και το ταξίδι αρχίζει.

Μεταφερόμαστε σε ένα πανέμορφο νησί με καταγάλανα νερά, πράσινη βλάστηση, καταρράκτες... έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο!

Τα ζευγάρια στο μέρος αυτό θα ανακαλύψουν τα προβλήματά τους, διαφορετικά του κάθε ζευγαριού, θα έρθουν σε ρήξη αλλά στο τέλος θα αγαπηθούν ακόμα περισσότερο.

Με το να λέω αυτό δεν θεωρώ ότι φανερώνω κάποιο spoiler. Το γέλιο βρίσκεται "ανάμεσα στις παραπάνω γραμμές".

Πιστεύω ότι θα σας αρέσει. Καλή διασκέδαση! :)

2 comments:

  1. Πολύ καλό ακούγετε! Καλό βράδυ Δανάη μου!

    ReplyDelete
  2. Θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να τη δω, κυρίως για την Malin Akerman που της έχω αδυναμία :-)

    ReplyDelete