Monday 18 January 2010

24: Season 8

Εχθές το βράδυ μεταδόθηκαν στην Αμερική τα δύο πρώτα επεισόδια της όγδοης σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς 24.

Ενώ η 5η και 6η σεζόν της σειράς είχε κάνει μια "κοιλιά", η προηγούμενη ήταν σαφώς καλύτερη. Η νέα 8η σεζόν φαίνεται πολλά υποσχόμενη καθώς ο Kiefer Sutherland πλαισιώνεται από ένα καστ επιτυχημένων ηθοποιών όπως η Katee Sackhoff, ο Freddie Prinze Jr, ο Chris Diamantopoulos, η Jennifer Westfeldt, ο Mykelti Williamson και ο John Boyd.

Ανυπομονώ για σήμερα το βράδυ να δω τα δύο πρώτα επεισόδια, 2 χορταστικές ώρες παρέα με τον Jack Bauer! :)

Η λίστα των επεισοδίων που έχουν ανακοινωθεί διαμορφώνεται μέχρι τώρα ως εξής:

S08E01 - 17 Ιανουαρίου 2010 - Day 8: 4:00 PM - 5:00 PM
S08E02 - 17 Ιανουαρίου 2010 - Day 8: 5:00 PM - 6:00 PM
S08E03 - 18 Ιανουαρίου 2010 - Day 8: 6:00 PM - 7:00 PM
S08E04 - 18 Ιανουαρίου 2010 - Day 8: 7:00 PM - 8:00 PM

Άρα αύριο βράδυ θα δούμε ακόμα δύο επεισόδια! :-D

10 comments:

  1. Τέλεια, ανυπομονώ!

    ReplyDelete
  2. "Madam President, you've got to trust me"

    :)

    ReplyDelete
  3. ta idia k ta idia k ta idia k ta idia

    ReplyDelete
  4. Συγγνώμη αλλά στην 5η σεζόν το 24 μόνο "κοιλιά" δεν έκανε... Κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη σεζόν της σειράς (μαζί με την 1η) και σίγουρα πρόκειται για την πιο πολυβραβευμένη (βλ. βραβεία emmy). :)

    ReplyDelete
  5. Κοίτα, μετά από τόσες σεζόν έχω χάσει την μπάλα. Μπορεί να εννοούσα και έκτη και έβδομη, δεν θυμάμαι χεχε! Αυτό που θυμάμαι στα σίγουρα είναι πως η πρώτη ήταν φοβερή, καθώς ήταν κάτι το καινούριο και πρωτοποριακό η σειρά αυτή, η δεύτερη επίσης άξια συνέχεια της πρώτης. Μετά από τόσα χρόνια στις 2 προηγούμενες σεζόν λίγο πολύ ξέραμε τι θα συμβεί, η συνταγή ήταν πάνω κάτω η ίδια. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων η σειρά ήταν και παραμένει μία από τις αγαπημένες μου και δεν υπήρξε σεζόν που να μην μου αρέσει. Απλά μεταφέρω τις γενικές εντυπώσεις που έχουν ειπωθεί στο ίντερνετ. :)

    ReplyDelete
  6. Συμφωνώ σε αυτό που λες για τη συνταγή... αλλά πάντα το 24 καταφέρνει και εκπλήσσει!!! Πάντως όσες ψηφοφορίες έτυχε να δω, τις περισσότερες φορές η 5η έβγαινε 1η και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα. Το πιθανότερο είναι να μην σε ενδιαφέρει (:P), αλλά η σειρά που κατατάσσω τις σεζόν, είναι η εξής: 5η, 1η, 4η, 2η, 7η, 3η και 6η. :)

    ReplyDelete
  7. Ούτε κι εγώ θυμάμαι τι έγινε στην κάθε σεζόν, αλλά νομίζω εκείνες που μου άρεσαν λιγότερο ήταν αυτή με τον ψιλό-λιγνό πατέρα και τον κοντοστούμπη αδερφό του Jack (η 6η νομίζω) και μία από τις πρώτες (η 3η αν δεν κάνω λάθος). Κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να ξαναδώ τα επεισόδια από την αρχή γιατί τη δεύτερη φορά πάντα βλέπεις κάτι άλλο.

    Η 7η σεζόν μου άρεσε πάρα πολύ. Χθες είδα τα δύο πρώτα επεισόδια της 8ης, η οποία φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά γιατί ρε παιδιά είναι φτιασιδωμένοι όλοι λες και πάνε σε γάμο;;;

    ReplyDelete
  8. Ναι, η 6η ήταν Σοφία και συμφωνώ πως ήταν η χειρότερη (βέβαια ακόμα και το κακό 24 είναι καλύτερο απ΄την πλειοψηφία των σειρών)... :( Γενικά ότι απορία έχετε για το 24, ρωτήστε ελεύθερα... Έχω δει τις 6 πρώτες σεζόν από 2-3 φορές (την 7η δεν πρόλαβα να την ξαναδώ ακόμα, αλλά την έχω πρόσφατη)!!! :P :)

    Τα 2 επόμενα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά δεν παρατήρησα αυτό που λες για το φτιασίδωμα!!! Ίσως όντως να είχαν να πάνε σε γάμο... :P

    ReplyDelete
  9. Οι καλύτερη σειράς δράσης.. Ποιο άλλο απ' το 24!
    Είναι φοβερό...

    Η καλύτερη σαιζών η 8η και μετά η 5η!

    ReplyDelete