Sunday 31 May 2009

Michael Bolton in Concert


Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 και να μην έχει ακούσει τις υπέροχες μπαλάντες του Michael Bolton ονειρευόμενο το άτομο που ποθεί! Η βραχνή φωνή του έχει κρατήσει συντροφιά σε χιλιάδες ερωτοχτυπημένες ψυχές!

Ο ερμηνευτής του έρωτα έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη. Η συναυλία στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών και θα αρχίσει στις 9:30 το βράδυ, ενώ στην Αθήνα η συναυλία θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας και θα αρχίσει επίσης στις 9:30 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.michaelbolton.gr.

Όσο και αν μου αρέσει ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν νομίζω να πάω σ'αυτήν την συναυλία για 2 λόγους: πρώτον νομίζω πως το συγκεκριμένο μέρος είναι κλειστός χώρος και θα ήθελα μια τέτοια καλοκαιρινή συναυλία να γίνει σε κάποιο από τα υπέροχα αμφιθέατρα που διαθέτει η συμπρωτεύουσα (θέατρο Γης, θέατρο Δάσους κλπ) και δεύτερον το εισιτήριο είναι αρκετά "τσιμπιμένο": 40 ευρώ το άτομο το πιο φθηνό και 70 το πιο ακριβό! ΟΚ θα μου πείτε πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, όμως ας μην ξεχνάμε ότι έχει να κάνει κάποια φοβερή επιτυχία και να ακουστεί εδώ και δέκα περίπου χρόνια!

Ας θυμηθούμε μαζί μία από τις σπουδαιότερές του ερμηνείες:
Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You



Άλλα λατρεμένα κομμάτια είναι τα:

Michael Bolton - A Love So Beautiful




Michael Bolton - Can I Touch You There




Michael Bolton - Said I Loved You But I Lied




Michael Bolton - When A Man Loves A Woman
(από την ομώνυμη ταινία του 1994 με τον Andy Garcia και την Meg Ryan)




Michael Bolton - How Can We Be Lovers




Αχ γύρισα πίσω στα σχολικά μου χρόνια με όλα αυτά τα τραγούδια!!! :)

Thursday 28 May 2009

Νέα κατηγορία: μουσικές διασκευές

Ξέρω ξέρω έχω χαθεί! Είναι τόσα πολλά πράγματα που θέλω να γράψω στο blog μου εδώ και καιρό και πίστευα ότι τώρα που η εργασία ελαττώθηκε θα είχα άφθονο χρόνο να ασχοληθώ με το blogάκι μου! Όμως διάφορες δουλειές στο σπίτι καθώς και η ζέστη που δεν ευνοεί στο να κάθεσαι στον υπολογιστή δεν με άφησαν να κάνω όσα ποστ είχα κατά νου. Ήδη στα drafts υπάρχει από προχθές η συνέχεια της εκδρομής στην Ισπανία. Άρχισα να κάνω το ποστ αλλά στη συνέχεια βαρέθηκα να διαλέξω ποιές φωτογραφίες θα κάνω resize και το άφησα στη μέση. Ελπίζω να το συνεχίσω asap.

Εδώ και περίπου δύο μήνες σκέφτομαι να εγκαινιάσω μια νέα κατηγορία στο blog όπου θα αναφέρω μουσικές διασκευές που αξίζουν προσοχής. Δεν μιλάω για remix αλλά για ένα τραγούδι το οποίο μετά από αρκετά χρόνια διαλέγει κάποιος άλλος καλλιτέχνης να ερμηνεύσει από την αρχή αλλάζοντάς το και δίνοντάς του ένα άλλο "χρώμα".

Το να αποφασίσεις να "αγγίξεις" ένα τραγούδι που ήταν σούπερ χιτ δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Είμαι της άποψης πως αν κάποιος τραγουδιστής θέλει να κάνει ένα τέτοιο βήμα, θα πρέπει να διαφοροποιηθεί από την αρχική εκδοχή. Δεν υπάρχει νόημα στο να ακουστεί ακριβώς το ίδιο κομμάτι από μια άλλη φωνή.

Συνήθως προτιμώ τα original κομμάτια καθώς πολλές διασκευές έχουν αποδειχθεί αποτυχία. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που οι διασκευές είχαν περισσότερη επιτυχία από το πρωτότυπο κομμάτι (έχω μερικές κατά νου και θα τις αναφέρω σε επόμενο ποστ). Όμως αρκετά συχνά υπάρχουν διασκευές που σεβόμενες το αρχικό κομμάτι, αλλάζουν τον ρυθμό και το στυλ και ξεσηκώνουν το κοινό ακόμα και μετά από μια και δύο δεκαετίες!

Εγκαινιάζω λοιπόν την νέα κατηγορία με την διασκευή ενός πάρα πάρα πάρα πολύ αγαπημένου μου κομματιού που βρίσκεται μάλιστα στο πρώτο mp3 cd που έγραψα ποτέ πριν από δέκα χρόνια περίπου.

Βρισκόμαστε στο έτος 1998 και η Meg Ryan με τον Nicolas Cage πρωταγωνιστούν στην ταινία City of Angels. Στο soundtrack της συγκεκριμένης ταινίας υπάρχει ένα τραγούδι που θα με αγγίξει βαθιά, το Uninvited από την εκπληκτική φωνή της Αlanis Morissette:

Alanis Morissette - Uninvited



Ακόμα και σήμερα όποτε ακούω αυτό το κομμάτι νιώθω την ίδια ανατριχίλα όπως την πρώτη φορά που το άκουσα!!

Έντεκα χρόνια μετά ένα γκρουπάκι από το Brighton της Αγγλίας, ονόματι Freemasons, αποφάσισε να διασκευάσει το συγκεκριμένο κομμάτι σε πιο χορευτικούς ρυθμούς και εν έτη 2009 να κάνει τρελή επιτυχία. Αν μου έλεγες πριν λίγα χρόνια ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα γινόταν χορευτικό μπορεί να σε έλεγα και τρελό! Όμως ομολογώ ότι αυτή η διασκευή μου άρεσε πολύ! Είναι πολύ καλοδουλεμένη και σέβεται το αρχικό κομμάτι:

Freemasons feat. Bailey Tzuke - Uninvited



Lyrics:

Like anyone would be
I am flattered by your fascination with me
Like any hot blooded woman
I have simply wanted an object to crave
But you're not allowed
You're uninvited
An unfortunate slight


Must be strangely exciting
To watch the stoic squirm
Must be somewhat heartening
To watch shepard meet shepard
But you're not allowed
You're uninvited
An unfortunate slight


Like any uncharted territory
I must seem greatly intriguing
You speak of my love like
You have experienced like mine before
But this is not allowed
You're uninvited
An unfortunate slight


Ελπίζω να σας αρέσει η νέα κατηγορία. Έχω πολλά τραγούδια-διασκευές στο μυαλό μου και θα επανέλθω με περισσότερη μουσική το συντομότερο δυνατό! :)

Friday 22 May 2009

Sherlock Holmes

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το trailer για την νέα πολυαναμενόμενη ταινία Sherlock Holmes σε σκηνοθεσία του Guy Richie με πρωταγωνιστές τον Robert Downey Jr και τον Jude Law. Δείτε το τρέιλερ:



Η ταινία φαίνεται πολλά υποσχόμενη και όντας προσωπικά φαν του Σέρλοκ Χολμς από μικρή, έχοντας διαβάσει αρκετές ιστορίες του Sir Arthur Conan Doyle, σίγουρα είναι μια ταινία που θα μου άρεσε να δω στο σινεμά! Εξάλλου και οι δύο πρωταγωνιστές είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και από τους αγαπημένους μου.

Σύμφωνα με το imdb η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου 2009).

Sunday 17 May 2009

Μη Γελάτε... Είναι Σοβαρό!!!

Μετά από την απογοήτευση του Μπακαλόγατου, ήθελα να δω κάποια άλλη θεατρική παράσταση. Στην αρχή της εβδομάδας πέρασα τυχαία μπροστά από το θέατρο Κολοσσαίον. Είδα ότι οι τελευταίες παραστάσεις ήταν σήμερα και λέω δεν παίρνω 2 εισιτήρια για την απογευματινή της Κυριακής; Όπερ και εγένετο. Για την συγκεκριμένη παράσταση δεν ήξερα τίποτα πέραν των πρωταγωνιστών και του ότι πρέπει να ήταν ευχάριστη. Και πραγματικά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο θεατρικό έργο που σε κάνει και να γελάς αλλά και που περιέχει αρκετές αλήθειες.


Ο θίασος αποτελείται από τον Γρηγόρη Βαλτινό, την Πέγκυ Σταθακοπούλου, την -φοβερή!- Νεφέλη Ορφανού, τον Φώτη Σπύρο, την Τζένη Θεωνά (που γνωρίσαμε φέτος από την τηλεοπτική σειρά του MEGA "Ποιός μας πιάνει"), την Κατερίνα Μάντζιου (που έχουμε δει παλιότερα στην μικρή οθόνη στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά "Το Κλειδί"), τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Χρήστο Συριώτη, την Κατερίνα Χιώτη και τον Βύρωνα Κολάση.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ένα σπουδαίος θεατρικός ηθοποιός ολίγον τι "ψωνισμένος". Έχει χωρίσει με την σύζυγό του, την Πέγκυ Σταθακοπούλου (η οποία όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζωή του ως μάνατζερ), και αναλώνεται σε σχέσεις της μιας νύχτας. Διάφορες θέλουν να μπουν στη ζωή του. Ένας τρελαμένος θεατρικός συγγραφέας που τον θαυμάζει έχει εμμονή μαζί του (Φώτης Σπύρος). Όλα θα ανατραπούν όταν η γυναίκα του καλύτερού του φίλου του την πέσει και ο ίδιος ενδώσει. Στο τέλος η γραμματέας του (Νεφέλη Ορφανού) του λέει αυτό που και ο ίδιος νιώθει αλλά φοβάται να παραδεχτεί: ότι δεν έπρεπε να χωρίσει με την γυναίκα του που είναι το απόλυτο άλλο μισό. Όλες οι αλήθειες θα φανερωθούν στο τέλος!

Το έργο δεν περιέχει ακρότητες, βρισιές και τραβηγμένα αστεία για αυτό και μου άρεσε ιδιαίτερα.

Όλα αυτά πολύ περιληπτικά. Δεν ξέρω αν η παράσταση θα μεταφερθεί σε κάποια άλλη πόλη από αύριο, αν έρθει όμως κοντά σας και θέλετε να δείτε μια ωραία παράσταση, σας την προτείνω. Αν μη τι άλλο θα περάσετε ένα όμορφο δύωρο κοντά σε αξιόλογους ηθοποιούς που παίζουν καλά.

Και μια τελευταία φωτογραφία από την υπόκλιση των ηθοποιών:

Saturday 16 May 2009

Ένα υπέροχο Σάββατο...

Το τρέξιμο των 3 τελευταίων εβδομάδων έφτασε επιτέλους στο τέλος του χθες το βράδυ. Οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά αραιώνουν από την εβδομάδα που έρχεται.

Χθες το βράδυ είδαμε το εκπληκτικό φινάλε του Lost απολαμβάνοντας μια cheesy crust Pizza Hut με σκορδόψωμα με μοτσαρέλα!

Διανύουμε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο!

Ο καιρός είναι πραγματικά καταπληκτικός και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε και να φάμε στο μπαλκόνι σήμερα! Εδώ και αρκετές εβδομάδες είχα αγοράσει από το super market μια ψησταριά μιας χρήσης για μπάρμπεκιου, καθώς την είδα τυχαία σε ένα ράφι και είπα να την πάρω να δω αν λειτουργεί. Σήμερα το πρωί όταν ξυπνήσαμε πήγαμε και αγοράσαμε πανσέτες και μπούτια κοτόπουλου, τα μαρινάραμε και κατά τη μία άρχισε το ψήσιμο! Βάλαμε στο μπαλκόνι δύο κομμάτια μάρμαρο, από πάνω ένα πλακάκι και από πάνω την ψησταριά με τα κάρβουνα που είναι ακριβώς όπως την βλέπετε:


Η όλη φάση είχε πολλή πλάκα και χαβαλέ! Μοσχομύρισε ο τόπος και τα κρέατα ψήθηκαν αρκετά καλά. Σίγουρα με μια κανονική ψησταριά το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά μέσα στην πόλη και δη στο μπαλκόνι είναι δύσκολο να έχεις. Σίγουρα θα έσπασαν οι μύτες των ενοίκων στις γύρω οικοδομές! :)

Μετά από το φαγοπότι στο μπαλκόνι με τον ήλιο να μας ζεσταίνει, λέω να δούμε κανένα επεισόδιο How I Met Your Mother και κατόπιν να κοιμηθούμε για καμιά ωρίτσα, καθώς το βράδυ έχουμε να παρακολουθήσουμε και τον τελικό της Eurovision!

Να περνάτε όλοι πολύ καλά! Το καλοκαίρι είναι - σχεδόν - εδώ! ;)

Friday 15 May 2009

Ακυρώνονται ακόμα 4 συναυλίες των Depeche Mode


Μετά την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, ακυρώνονται ακόμα 4 συναυλίες των Depeche Mode. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που έγινε στο site τους δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες στο Βουκουρέστι, στη Σόφια, στο Βελιγράδι και στο Ζάγκρεμπ.

05.14.2009

Depeche Mode have been forced to cancel a further four shows on their Sounds of the Universe tour due to further complications from singer Dave Gahan's severe bout of gastroenteritis. Dave is currently undergoing further tests.

Depeche Mode apologise to all their fans for this inconvenience and wish Dave a speedy recovery. Further information will be released in due course.

The following shows have been cancelled:

May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
May 21st Zagreb, Croatia, Arena

Ticket holders for the above shows are advised to hold on to their tickets as an announcement will be made shortly in regard to rescheduled dates or final cancellation.

Wednesday 13 May 2009

Νέα ακύρωση συναυλίας των Depeche Mode



Όπως θα έχετε πληροφορηθεί όλοι οι φανς των Depeche Mode, η χθεσινή συναυλία τους στην Αθήνα ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του τραγουδιστή Dave Grahan. Πολλοί είχαν μια μικρή ελπίδα ότι η συναυλία θα πραγματοποιούνταν απόψε, αλλά μια τέτοια πιθανότητα είναι αλήθεια ότι ήταν απειροελάχιστη.

Όχι μόνο δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στην Αθήνα, αλλά ακυρώθηκε και η συναυλία στην Κωνσταντινούπολη η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Με μια σύντομη ανακοίνωση στο επίσημο site των Depeche Mode δηλώνονται τα παρακάτω:

05.13.2009

Due to illness of singer Dave Gahan the Depeche Mode show in Istanbul on May 14th is cancelled.

Dave was taken ill shortly before he was due to take the stage in Athens on May 12th, which resulted in his hospitalisation and cancellation of the show.

A new announcement will follow soon with regard to a either a new rescheduled date for this Depeche Mode Istanbul concert, or it's final cancellation. Organisers kindly request that ticket holders keep hold of their tickets, which will be valid if a new show date is scheduled, or will be refunded in the event that the show is cancelled altogether.

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των συναυλιών τους Tour Of The Universe, κάντε απλά κλικ εδώ.

Saturday 9 May 2009

Μαδρίτη & Ανδαλουσία - 2η μέρα - Κόρδοβα

Συνεχίζω την περιήγηση του φανταστικού ταξιδιού στην Ισπανία, από εκεί που την άφησα. Έχοντας πάρει απλά μια μικρή γεύση από την ισπανική πρωτεύουσα κάνουμε check-out από το ξενοδοχείο για να ξαναφορτώσουμε τις βαλίτσες στο πούλμαν και να κατευθυνθούμε στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας αυτή τη φορά, δηλαδή τη Σεβίλλη, όπου θα παραμείνουμε δύο μέρες. Πηγαίνοντας όμως στη Σεβίλλη κάνουμε μια στάση στην Cordoba για να θαυμάσουμε την Mezquita! Πρόκειται για ένα τεράστιο πρώην τζαμί αραβικού ρυθμού με πάνω από 800 κολώνες! Κατόπιν έγινε εκκλησία για τους χριστιανούς οι οποίοι ενώ συνήθιζαν να καταστρέφουν οτιδήποτε αλλόθρησκο, το τζαμί σώθηκε χάρη στην εκπληκτική ομορφιά του!

Μπαίνοντας στην πόλη βλέπουμε διάφορα μαγαζάκια σε αραβικό στυλ για να ταιριάζουν με το κλίμα της:



Η στήλη με το άγαλμα του Αγίου Ραφαήλ, αγίου-προστάτη της πόλης βρίσκεται δίπλα στα τείχη από τον 18ο αιώνα.

Λεπτομέρεια της στήλης

Στη συνέχεια μπαίνουμε μέσα στη Mezquita (Μεσκίτα). Αυτό που κάνει εντύπωση στον επισκέπτη - πέρα από τη μοναδική αρχιτεκτονική του που είναι κάτι στο οποίο δεν είμαστε ιδιαίτερα συνηθισμένοι - είναι το γεγονός ότι όλες οι κολώνες από γρανίτη και μάρμαρο είναι τέλεια στοιχημένες, όχι μόνο οριζόντια και κάθετα, αλλά και διαγώνια! Αυτό δεν συνέβη τυχαία αλλά ήταν έτσι σχεδιασμένο επίτηδες ούτως ώστε οι πιστοί απ'όποιο σημείο του τεμένους και να βρίσκονταν να μπορούν να βλέπουν τον ιμάμη.

Διάφορες απόψεις του τζαμιού:



Περιφερειακά το τζαμί έχει μείνει αναλύωτο από τη μέρα της κατασκευής του. Όμως στο κέντρο οι χριστιανοί κατέστρεψαν ένα τμήμα του τζαμιού προκειμένου να κατασκευάσουν μια εκκλησία που χρησίμευσε ως καθεδρικός ναός της πόλης (1523), επομένως βλέπουμε μέσα στο κτίριο αυτό διαφορετικά αρχιτεκτονικά είδη, εκτός από το αραβικό στύλ υπάρχει έντονα και το μπαρόκ στοιχείο...



From Madrid & Andalusia - Pasxa 2009



Από τα πιο εντυπωσιακά στασίδια εκκλησίας που έχω δει ποτέ. Τα ξύλινα στασίδια είναι σκαλισμένα με διάφορες σκηνές από τη Βίβλο σε στυλ μπαρόκ.

Κολώνες μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι!

Και μια εξωτερική άποψη της Mezquita με τους όμορφους περιποιημένους κήπους της.

Βγαίνοντας από το πραγματικά εντυπωσιακό κτίριο έχουμε λίγη ώρα να περιπλανηθούμε στα στενά σοκάκια της Κόρδοβας. Σε πολλές γωνιές μπορεί κανείς να δει εικόνες αγίων με πληθώρα λουλουδιών:

Οι στενοί δρόμοι είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά της πόλης η οποία δεν είναι καθόλου μεγάλη:



Στην Ανδαλουσία και στην Ισπανία γενικότερα δεν κατασκευάζουν μεγάλα μπαλκόνια όπως γίνεται στην Ελλάδα. Σχεδόν όμως σε όλα τα μπαλκονάκια υπάρχουν γλάστρες με πολύχρωμα λουλούδια που ομορφαίνουν απίστευτα τις πόλεις!


Τα σπίτια σε αυτήν την περιοχή είναι όλα ανοιχτόχρωμα και επικρατεί το λευκό και το χρώμα της ώχρας.

Σήμα κατατεθέν της Cordoba είναι και τα περίφημα patios (πάτιοζ) που είναι εσωτερικές αυλές σπιτιών, όπως βλέπετε σ'αυτήν την φωτογραφία. Δεν ήθελα να πάω πιο μέσα, από διακριτικότητα. Πάντως όλες αυτές οι αυλές είναι πολύ καλά φροντισμένες, είτε πρόκειται για πάτιο ιδιοκτήτη είτε πρόκειται για εστιατόριο ή ξενοδοχείο.


Μετά από μια ωρίτσα περίπου περιπλάνησης, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στο πούλμαν και να πάρουμε πλέον τον δρόμο για την Σεβίλλη. Περισσότερα στο επόμενο ποστ!

Wednesday 6 May 2009

24: Season 8

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε το 21ο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του πολυβραβευμένου 24. Μείνανε μόνο τρία επεισόδια για να ολοκληρωθεί και αυτή η σεζόν, ένα την επόμενη εβδομάδα (11 Μαΐου) και τα δύο τελευταία μαζί την μεθεπόμενη Δευτέρα (18 Μαΐου).


Ως γνωστόν ο πρωταγωνιστής Kiefer Sutherland έχει συμβόλαιο για ακόμα μια χρονιά. Σας παρουσιάζω λοιπόν επιγραμματικά μερικές πληροφορίες για την όγδοη σεζόν του 24:

  • Η σειρά θα περιλαμβάνει για ακόμα μια φορά κάποια γυρίσματα σε άλλη πόλη, αυτή τη φορά την Νέα Υόρκη. (Στην σεζόν που διανύουμε η δράση λαμβάνει χώρα στην Ουάσινγκτον).
  • Η CTU επιστρέφει (yaaa!) και υπεύθυνος του τμήματός της στην Νέα Υόρκη θα είναι κάποιος με το όνομα Brian Hastings.
  • Στο καστ θα προστεθούν δύο νέοι εικοσάχρονοι πράκτορες της CTU, ένας άνδρας και μια γυναίκα.
  • Στην σειρά θα δούμε επίσης τον Anil Kapoor, που έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του Who Wants To Be A Millionaire στην ταινία Slumdog Millionaire.
  • Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα (Μάιο 2009).

Και επιστρέφω στο παρόν. Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά. Είμαι σίγουρη ότι τα τρία τελευταία επεισόδια θα έχουν πολλή ένταση και δράση!

Πιστεύετε ότι θα γιατρέψουν τον Jack προς το τέλος ή θα μας το αφήσουν για την νέα σεζόν το πώς θα θεραπευτεί; Κάτι μου λέει ότι θα ξαναδούμε την Kim πριν το τέλος!

Sunday 3 May 2009

How I Met Your Mother


Τώρα που λίγο-πολύ οι τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθούμε (Prison Break, Lost, Desperate Housewives, 24) πλησιάζουν προς το τέλος των σεζόν τους, είπαμε να προσθέσουμε κάποια νέα σειρά. Ύστερα από λίγη αναζήτηση, διαπιστώσαμε ότι μας λείπει κάποια κωμική σειρά. Μετά τα Friends και το Joey δεν έτυχε να δούμε κάποια σειρά τέτοιου είδους. Ώσπου ανακαλύψαμε πριν λίγες μέρες το How I Met Your Mother. Η σειρά ξεκίνησε το 2005 και τώρα διανύει την τέταρτη σεζόν της. Έχουμε δει ήδη τα 11 πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ! Πρόκειται για μικρά 20λεπτα επεισόδια (όπως και στα Friends). Το στόρυ; Βρισκόμαστε στο 2030 και σε κάθε επεισόδιο ξεκινούν με δύο έφηβα παιδιά σε έναν καναπέ και τον μπαμπά τους να διηγείται ιστορίες από τα νιάτα του (από το 2005) με σκοπό να καταλήξει στο πως γνώρισε τη μαμά τους.

Στον ρόλο του αφηγητή-μπαμπά, του οποίου ακούμε μόνο τη φωνή και δεν βλέπουμε βρίσκεται ο πολύ γνωστός Bob Saget (Full House, America's Funniest Home Videos).

Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι πέντε, ο Ted (ο μπαμπάς στα νιάτα του) και οι κολλητοί του: ο Marshall και η Lily (Alyson Hannigan, γνωστή από το American Pie) που είναι αρραβωνιασμένοι, ο τρελάρας Barney και η Robin με την οποία ήταν ερωτευμένος. Σε κάθε επεισόδιο γίνονται διάφορες αστείες καταστάσεις μεταξύ τους. Το χιούμορ της σειράς είναι ωραίο και έξυπνο! Αν αναζητάτε κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι θα σας αρέσει! Δοκιμάστε την! ;)

Αναλυτικά την λίστα την επεισοδίων μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Πιάσαμε τον Μάη!

Ελπίζω να περάσατε και εσείς μια πολύ όμορφη Πρωτομαγιά! Ο καιρός είναι αλήθεια ότι ήταν λίγο περίεργος, αλλά τελικά ο ήλιος μας έκανε την χάρη και τα λουλούδια όπως κάθε τέτοια εποχή άνθισαν χαρίζοντάς μας για ακόμα μια φορά υπέροχα χρώματα και μυρωδιές! :)






Καλό μήνα!