Wednesday 13 May 2009

Νέα ακύρωση συναυλίας των Depeche Mode



Όπως θα έχετε πληροφορηθεί όλοι οι φανς των Depeche Mode, η χθεσινή συναυλία τους στην Αθήνα ακυρώθηκε λόγω ασθένειας του τραγουδιστή Dave Grahan. Πολλοί είχαν μια μικρή ελπίδα ότι η συναυλία θα πραγματοποιούνταν απόψε, αλλά μια τέτοια πιθανότητα είναι αλήθεια ότι ήταν απειροελάχιστη.

Όχι μόνο δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στην Αθήνα, αλλά ακυρώθηκε και η συναυλία στην Κωνσταντινούπολη η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Με μια σύντομη ανακοίνωση στο επίσημο site των Depeche Mode δηλώνονται τα παρακάτω:

05.13.2009

Due to illness of singer Dave Gahan the Depeche Mode show in Istanbul on May 14th is cancelled.

Dave was taken ill shortly before he was due to take the stage in Athens on May 12th, which resulted in his hospitalisation and cancellation of the show.

A new announcement will follow soon with regard to a either a new rescheduled date for this Depeche Mode Istanbul concert, or it's final cancellation. Organisers kindly request that ticket holders keep hold of their tickets, which will be valid if a new show date is scheduled, or will be refunded in the event that the show is cancelled altogether.

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των συναυλιών τους Tour Of The Universe, κάντε απλά κλικ εδώ.

4 comments:

  1. Να πω πως ηθελα πολυ να δω τους depeche mode αλλα λογω TOEFL μεθαυριο δεν γινονταν και ειχα σκασει απο το κακο μου.Εχθες το βραδυ ημουν στο arthouse που ειχε dp party και λεγαμε να παμε στην Κωνσταντινουπολη αυριο να τους βλεπαμε..

    Τελικα τζαμπα ο κοπος,και αν ειχα κατεβει και ακυρωνονταν τελευταια στιγμη δεν ξερω πως θα αντιδρουσα..Ξερω πολυ κοσμο που ετοιμαζονταν πολυ καιρο για την συναυλια και δεν μπορω να φανταστω την αντιδραση του..

    Κριμα απλα..

    ReplyDelete
  2. Πάντως είναι ότι πιο σπαστικό να ακυρώνεται συναυλία τη τελευταία στιγμή.Δεν είχα πάει στο Terra Vibe, αλλά άκουσα πως την ώρα που ανακοινώνανε την ακύρωση της συναυλίας, στα εκδοτήρια ακόμα πουλούσανε εισητήρια.Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
    Επειδή την έχω πάθει κι εγώ έτσι με τους IRON MAIDEN το 1999 ή 1998 (δε θυμάμαι ακριβώς) σας λέω πως αν δε γίνει η συναυλία στο τέλος του tour και επειδή είδατε τα support συγκροτήματα θα πάρετε πίσω μέρος μόνο των χρημάτων που δώσατε.Φυσικά τα ίδια θα πάρουν και αυτοί οι οποίοι αγόρασαν τα εισητήρια στα εκδοτήρια του terra vibe και ας μην είδαν κανένα συγκρότημα.Αδικία?
    Πάντως πρέπει να κανονιστεί να μη γίνονται συναυλίες τέτοιου μεγέθους στη συγκεκριμένη τοποθεσία καθώς είναι εξαιρετικά δύσβατη και απομακρυσμένη και επιπλέον όση χαρά έχεις όταν παρακολουθείς μια συναυλία, τόση ταλαιπωρία υπόστεσαι έπειτα στο δρόμο του γυρισμού (στους BLACK SABBATH κάναμε 3 ώρες να φτάσουμε στο σπίτι μας).
    Εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά και να δικαιωθούν όλοι όσοι πήγαν να δουν τους Depeche Mode.Ελπίζω μόνο να μην έχουμε τα ίδια και στους AC/DC γιατί αν δεν τους δω θα σκάσω!!!

    ReplyDelete
  3. Αναρωτιέμαι τι συνέβει και ακυρώθηκαν τόσες συναυλίες - γιατί νομίζω πλέον πως ακυρώθηκαν όλες οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στα Βαλκάνια τις επόμενες μέρες. Τόσος ντόρος για μια γαστρεντερίτιδα; Άσχετα από όλα τα άλλα, ελπίζω ο άνθρωπος να γίνει καλά.

    ReplyDelete
  4. Στις 9 και κάτι άρχισε να παίζει το logo του συκγροτήματος, έφτιαχναν τα όργανα και τον φωτισμό στη σκηνή και όλοι περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό να βγουν..μέχρι να ανακοινώσουν στις 9.30 ότι αναβάλλεται ! Η πλήρης κοροιδία ! Και ΝΑΙ πούλαγαν εισιτήρια μέχρι τελευταία στιγμή !
    Κι εγώ από Θεσ/κη κατέβηκα όπως και πολύς κόσμος ! Αφήστε που κάναμε ώωωωωωρες να φύγουμε από εκείνο το μέρος ! Απαράδεκτο !!

    ReplyDelete