Tuesday 15 August 2023

Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη - Σεπτέμβριος 2023

"Καυτή" συναυλιακά προμηνύεται η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη καθώς κάθε μέρα σχεδόν της πρώτης εβδομάδας θα υπάρχει και από μια συναυλία. Μάλιστα όπως θα δείτε παρακάτω σε μία συγκεκριμένη μέρα δεν θα υπάρχει ούτε μία, ούτε δύο ούτε τρεις αλλά τέσσερεις συναυλίες και μάλιστα όμοτεχνων καλλιτεχνών που κάνουν την επιλογή εξαιρετικά δύσκολη! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και με τη σειρά!

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

1) Πάνος Μουζουράκης στο φράγμα Θέρμης

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο φράγμα της Θέρμης για μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό με το συμβολικό εισιτήριο των μόλις 2 ευρώ. Εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε εδώ.

Update: Λόγω της κακοκαιρίας η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη μεταφέρθηκε για την Τρίτη 19/09. 


2) Γιάννης Κότσιρας και Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Γης

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν για πρώτη φορά για μια συναυλία από κοινού στο Θέατρο Γης. Τα εισιτήρια κυμαίνονται μεταξύ 14-16 ευρώ και θα τα βρείτε εδώ.

Update: Λόγω της κακοκαιρίας η συναυλία μεταφέρθηκε για την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη 5/09 και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (Παλατάκι).

3) Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη στη Μονή Λαζαριστών

Ο μάστερ των διασκευών και η "σύντροφός" του μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν στο λατρεμένο "Μουσικό Κουτί" "οργώνουν" την Ελλάδα με συναυλίες και η πόλη μας δεν θα μπορούσε να λείπει από την περιοδεία τους! Εισιτήρια από 13 ευρώ εδώ.

Update: Η συναυλία αναβάλλεται για την Πέμπτη 7/09.

4) Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Ergon Agora

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το πιο πολυαναμενόμενο μουσικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον κήπο του Ergon Agora East με καλεσμένο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τους μοναδικούς μουσικούς και συνεργάτες του. Εισιτήρια από 15 ευρώ εδώ.

Update: Λόγω της κακοκαιρίας η συναυλία μεταφέρθηκε για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Πολύ δύσκολη η επιλογή για την πρώτη μέρα! Μακάρι να μαζεύονταν όλοι σε ένα στάδιο και να άρχιζε το line-up από νωρίς! Συνεχίζουμε...


Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Κωστής Μαραβέγιας στο Ergon Agora

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο Portofino και έρχεται να μας τον παρουσιάσει μαζί φυσικά και με όλες τις παλιές του επιτυχίες. Εισιτήρια από 15 ευρώ εδώ και εδώ.

Update: Λόγω της κακοκαιρίας η συναυλία αναβάλλεται και θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Πυξ Λαξ στην πλαζ Αρετσούς

Το αγαπημένο συγκρότημα που όλοι οι 40+ ερωτεύτηκαν με τα κομμάτια τους έρχεται στην πλαζ Αρετσούς για μια συναυλία κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα! Εισιτήρια 15 ευρώ εδώ και εδώ.


Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

1) Μαρίζα Ρίζου στο Θέατρο Δάσους

Στο Θέατρο Δάσους θα απολαύσουμε την εκπληκτική φωνή της Μαρίζας Ρίζου αποχαιρετώντας το καλοκαίρι αλλά έχοντάς το πάντα στις καρδιές μας. Εισιτήρια 15 ευρώ εδώ

2) Σταμάτης Κραουνάκης στο Vergina Theatro

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Θέατρο "Βεργίνα" από τις 8 Σεπτεμβρίου. Εισιτήρια από 20 ευρώ με ένα ποτό. Πληροφορίες στο 2310 491 291


Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Γης

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη για μία συναυλία αφιερωμένη στην Θάλασσα, μετά την αναβολή της τον Ιούνιο λόγω καιρικών συνθηκώνΕισιτήρια 16-18 ευρώ εδώ.

Αυτά για την πρώτη εβδομάδα! Όπου και να επιλέξετε να πάτε να τα περάσετε πολύ πολύ όμορφα!



No comments:

Post a Comment