Monday 24 August 2009

Οργάνωση...

... μία λέξη που θα έπρεπε να εκλείψει από τα ελληνικά λεξικά, καθώς στην ελληνική πραγματικότητα ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις όπου μπορείς να πεις ότι κάτι γίνεται οργανωμένα. Δυστυχώς.

Από το πιο απλό πραγματάκι ως την πιο σοβαρή κατάσταση, έχεις την εντύπωση ότι όλα γίνονται επιπόλαια.

Σίγουρα αυτό που "καίει" πολλούς αυτή τη στιγμή είναι η φωτιά που καίει την Αττική. Το ποστ αυτό όμως το κάνω για άλλο λόγο.

Εδώ και καιρό, περίπου έναν μήνα, έχω μάθει ότι ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει συναυλία στο Θέατρο Γης στις 2 Σεπτεμβρίου. Έδωσε κάποιες συναυλίες και στη Χαλκιδική, αλλά προτίμησα να μην πάω, για να πάμε στο Θέατρο Γης που μας αρέσει περισσότερο σαν μέρος, χάρη στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται.



Σήμερα λοιπόν πήρα τηλέφωνο τα κεντρικά δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης που πουλάνε συνήθως εισιτήρια, τον Πάτση και το Μετρόπολις, αλλά κανένα από τα δύο δεν είχαν. Πήρα και στον Ιανό που μου πρότειναν, αλλά ούτε και εκεί. Ως έσχατη λύση πήρα τις πληροφορίες (11888) και μου έδωσαν το τηλέφωνο του Θεάτρου Γης. Όταν πήρα τελικά το νούμερο αυτών που υποτίθεται ότι είναι οι αρμόδιοι να μου πουν από που να προμηθευτώ εισιτήρια αυτό που έλαβα ως απάντηση είναι ότι δεν έχουν λάβει τίποτα ακόμα και ούτε και γνωρίζουν πότε θα τους στείλουν. Και όλα αυτά οχτώ μέρες πριν από την συναυλία.

Φυσικά αφίσες δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην Θεσσαλονίκη. Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Στο εξωτερικό για οποιαδήποτε συναυλία τα εισιτήρια προπωλούνται αν όχι μήνες, εβδομάδες πριν από τη συναυλία. Μήπως τελικά δεν γίνει η προγραμματισμένη συναυλία; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας αφήσει σχόλιο! :)

Update (28/08): Μόλις επικοινώνησα και πάλι με το Θέατρο Γης και με ενημέρωσαν ότι η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί!

3 comments:

  1. Στην Ελλάδα όλα γίνονται την τελευταία στιγμή Δανάη και στο τέλος ξέρουν μόνο όλοι να γκρινιάζουν!

    ReplyDelete
  2. ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ

    ReplyDelete