Wednesday 19 August 2009

Σάκης Ρουβάς - Συναυλία @ Babewatch, Φούρκα Χαλκιδικής

Η απόφαση πάρθηκε τυχαία και αυθόρμητα! Είχαμε ήδη κανονίσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να το κάνουμε τετραήμερο προκειμένου να το εκμεταλλευτούμε στο ακέραιο και να μην πέσουμε και στον χαμό της επιστροφής του Δεκαπενταύγουστου. Έτσι λοιπόν την Πέμπτη το απογευματάκι φορτώσαμε το αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε στην Χαλκιδική.

Μόλις μια μέρα πριν είχα ακούσει στο ραδιόφωνο ότι ο Sakis θα έδινε μια συναυλία στο beach bar Babewatch στη Φούρκα. Το σχέδιο λοιπόν ήταν να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα όσο αντέξουμε και αν μετά δεν είμαστε πολύ κουρασμένοι να ξαναμπούμε στο αυτοκίνητο και να πάμε ως τη Φούρκα. Η αλήθεια είναι πως μείναμε στη θάλασσα ως αργούτσικα και για μια στιγμή δίστασα, αλλά ήταν μόνο μια στιγμή.


Στον δρόμο ως την Φούρκα δεν συναντήσαμε καθόλου κίνηση, πράγμα περίεργο για μέρα που δίνεται συναυλία και μάλιστα από τον Σάκη! Μόνο όταν φτάσαμε με το καλό στην παραλία της Φούρκας καταλάβαμε ότι γινόταν ήδη χαμός από αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς βρήκαμε - μετά από λίγη δυσκολία είναι αλήθεια - να παρκάρουμε.
Φτάσαμε λοιπόν στο Babewatch στις 10:20 (η συναυλία άρχιζε στις 10:00) και εκείνη την στιγμή τραγουδούσε κάποιο support group, δεν γνωρίζω ποιοί ήταν. Δέκα λεπτά αργότερα βγήκε στη σκηνή και ο Σάκης, κάπως έτσι...

Σάκης Ρουβάς - Και Σε Θέλω



Τον Σάκη τον είχα ξαναδεί στο παρελθόν στην γιορτή των Αγγέλων στην πλατεία Αριστοτέλους, αλλά τότε δεν το είχα ευχαριστηθεί ούτε στο ελάχιστο καθώς είχε τόσο κόσμο που αν και σε εξωτερικό χώρο ήταν εντελώς αποπνικτικά! Τώρα το χάρηκα πάρα πολύ! Ο Ρουβάς έκανε φοβερό show, τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του και όχι μόνο! Είχε πολύ κέφι και ενέργεια και είχες την αίσθηση πως όλο το κοινό ήμασταν μια μεγάλη παρέα, πάνω στην αμμουδιά! Αυτή τη φορά δεν είχα πάρει την βιντεοκάμερα μαζί μου, είχα μόνο τη φωτογραφική και προτίμησα να τραβήξω όσο περισσότερα βιντεάκια μπορώ, επομένως δεν έβγαλα πολλές φωτογραφίες. Οι καλύτερες που βγήκαν ήταν οι παρακάτω:





Ο Σάκης τραγούδησε αδιάκοπα ως τις 12:00 η ώρα, χωρίς encore. Ήταν μια πολύ γεμάτη συναυλία και ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος. Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα παρακάτω (κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε τα αντίστοιχα βιντεάκια):

Σάκης Ρουβάς - Θα τρελαθώ





Σε Θέλω Σαν Τρελός




Ποτ Πουρί Ι (Μην Αντιστέκεσαι - Κάνε Με - Disco Girl - Billy Jean)





Κάτι που μου έκανε εντύπωση στη συναυλία ήταν ότι δεν ήταν γεμάτη με 14χρονες ρουβίτσες, αλλά ο μέσος όρος ηλικίας ήταν πολύ μεγαλύτερος. Υπήρχε κόσμος όλων των ηλικιών και πολλοί άνω των 25-30 χρονών, καθώς και αρκετά αγόρια. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο πολλές φίλες μου είχαν τρέλα με τον Ρουβά και εγώ τις κορόιδευα. Τώρα - 15 χρόνια μετά - έχω φτάσει στο σημείο να τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. ΟΚ μπορεί να μην έχει ΤΗΝ φωνή, αλλά αυτό που κάνει το κάνει καλά και αυτό είναι που τον καθιστά και επιτυχημένο τόσα χρόνια. Τα τραγούδια του ακούγονται το ίδιο ευχάριστα σήμερα όσο και πριν από 15 χρόνια και ο κόσμος διασκεδάζει μαζί του και αυτό είναι το ζητούμενο!

Ποτ Πουρί ΙΙ (Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας - We Will Rock You - It's My Life)



Όπως βλέπετε από τα διάφορα ποτ πουρί, ο Σάκης πέρα από τις δικές του επιτυχίες ερμήνευσε και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών... Από Michael Jackson ως Bon Jovi και από Ξύλινα Σπαθιά ως Onirama, Κατσιμιχαίους κ.ά.

Ποτ Πουρί ΙΙΙ (Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις - Ποιός Έχει Λόγο στην Αγάπη - Ο Χορός - Πάνω Απ'όλα)




Έλα Μου




Πόσο Σε Θέλω




Μετά το τέλος της συναυλίας γινόταν το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να φύγουν, τεράστιες ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων! Αφού φάγαμε έναν ωραίο γύρο στο κέντρο της Φούρκας (καιρό είχαμε να φάμε τόσο νόστιμο γύρο) τα αυτοκίνητα βρίσκονταν ακόμα σταματημένα και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν. Αποφασίσαμε λοιπόν να επιστρέψουμε στο Babewatch όπου το πάρτυ συνεχιζόταν με τον DJ και τους μπάρμαν να είναι σε τρελά κέφια! Καθήσαμε καμιά ωρίτσα ακόμα (ως τις 02:00) και μετά αφού είδαμε ότι άδειασε πλέον ο δρόμος για τα καλά, αποχωρήσαμε γεμάτοι και ευχαριστημένοι! :)


5 comments:

  1. Γεια σου Δανάη,

    Τον έχω δει τον Ρουβά στο FIX στη Θεσσαλονικη. Αν ήμουν όμως στη Χαλκιδική θα πήγαινα να τον ξανακούσω Δεν τρελαίνομαι για τα τραγούδια του, αλλά κάνει πολύ καλό show και γενικά είναι πολύ καλός σε αυτό το οποίο κάνει.

    Από ότι βλέπω έγιναν μόδα οι συναύλιες σε beach bars της Χαλκιδικής. Είδα και τον Ρέμο στο Πλατανίτσι φέτος.

    ReplyDelete
  2. Συμφωνούμε για τον Ρουβά.

    Όσο για τις συναυλίες σε beach bars όντως φέτος έγιναν πολύ μόδα. Δύο μέρες μετά τον Ρουβά ήταν και οι Onirama στον Γλαρόκαβο, αλλά αφενός μας έπεφτε μακριά για να πάμε, αφετέρου δεν μου πολυαρέσει το συγκεκριμένο beach bar.

    Για τη συναυλία του Ρέμου ήξερα, αλλά προτιμώ να πάμε να τον δούμε στο Θέατρο Γης στις 2 Σεπτεμβρίου. Από βδομάδα θα πάω να αγοράσω εισιτήρια. ;)

    ReplyDelete
  3. ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ BABEWATCH STH SKALA FOURKAS ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!εισαι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΑΚΗ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete