Sunday 3 May 2009

How I Met Your Mother


Τώρα που λίγο-πολύ οι τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθούμε (Prison Break, Lost, Desperate Housewives, 24) πλησιάζουν προς το τέλος των σεζόν τους, είπαμε να προσθέσουμε κάποια νέα σειρά. Ύστερα από λίγη αναζήτηση, διαπιστώσαμε ότι μας λείπει κάποια κωμική σειρά. Μετά τα Friends και το Joey δεν έτυχε να δούμε κάποια σειρά τέτοιου είδους. Ώσπου ανακαλύψαμε πριν λίγες μέρες το How I Met Your Mother. Η σειρά ξεκίνησε το 2005 και τώρα διανύει την τέταρτη σεζόν της. Έχουμε δει ήδη τα 11 πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ! Πρόκειται για μικρά 20λεπτα επεισόδια (όπως και στα Friends). Το στόρυ; Βρισκόμαστε στο 2030 και σε κάθε επεισόδιο ξεκινούν με δύο έφηβα παιδιά σε έναν καναπέ και τον μπαμπά τους να διηγείται ιστορίες από τα νιάτα του (από το 2005) με σκοπό να καταλήξει στο πως γνώρισε τη μαμά τους.

Στον ρόλο του αφηγητή-μπαμπά, του οποίου ακούμε μόνο τη φωνή και δεν βλέπουμε βρίσκεται ο πολύ γνωστός Bob Saget (Full House, America's Funniest Home Videos).

Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι πέντε, ο Ted (ο μπαμπάς στα νιάτα του) και οι κολλητοί του: ο Marshall και η Lily (Alyson Hannigan, γνωστή από το American Pie) που είναι αρραβωνιασμένοι, ο τρελάρας Barney και η Robin με την οποία ήταν ερωτευμένος. Σε κάθε επεισόδιο γίνονται διάφορες αστείες καταστάσεις μεταξύ τους. Το χιούμορ της σειράς είναι ωραίο και έξυπνο! Αν αναζητάτε κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι θα σας αρέσει! Δοκιμάστε την! ;)

Αναλυτικά την λίστα την επεισοδίων μπορείτε να την βρείτε εδώ.

19 comments:

  1. We love Barney! Αγαπημένη σειρά...

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία σειρά και την παρακολουθώ από παλιά.Φέτος όμως έχει πέσει λίγο ο ρυθμός αλλά και πάλι βλέπεται πολύ ευχάριστα!

    ReplyDelete
  3. πολύ καλή σείρα, κ εγώ παρομοίως την βλέπω από πέρυσι! θα συμφωνήσω ότι φέτος έχει κάνει κοιλίτσα λίγο η 4η σεζόν, αλλά στα τελευταία επεισόδια ανεβαίνει πάλι! ;p

    BARNEY 4ever!

    ReplyDelete
  4. Κορυφαία σειρά. Και αρκετά καλύτερη από Φιλαράκια, λόγω πρωτότυπης σκηνοθεσίας.

    ReplyDelete
  5. Τα φιλαρακια ειναι η κορυφη της κωμωδίας,ειδικα με τις επαναληψεις του σταρ τοσα χρονια που τα εχουμε μαθει απεξω..

    Δαναη τσεκαρε και το Big Bag Theory,ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει :)

    ReplyDelete
  6. Θα την δοκιμάσω, γιατί κάτι άλλες "κωμικές" σειρές που μου έχουν προτείνει δεν μου έχουν φανεί τόσο αστείες. Βέβαια ακόμα δεν έχω δει όλα τα Φιλαράκια (είμαι στο τέλος της δεύτερης σεζόν, οπότε έχω πολύ μέλλον μπροστά μου χαχα)!

    ReplyDelete
  7. Ο Μπάρνεϊ απλά τα σπάει! Την έμαθα από τον Themo και έχω γίνει φανατικός οπαδός!

    ReplyDelete
  8. ZlatkoGr, ο Barney όντως φοβερός! Παίζει απίστευτα ο ηθοποιός!

    ~~a~~, καλά μόνο εγώ δεν την ήξερα! Χαχα!

    _fok_, να κι άλλος τρελαμένος με τον Berney! :D

    Θέμο, σίγουρα μετά τα φιλαράκια είναι το next best thing! Ίσως και καλύτερο. Θα δείξει όταν προχωρήσουν οι σεζόν και αποκτήσω μια γενικότερη άποψη του πως κυλάει η σειρά.

    Willow, ένα ένα! Το έχω ακουστά αυτό που προτείνεις. Ίσως κάποια στιγμή το τσεκάρω.

    Σοφία, πλάκα μου κάνεις, δεν μπορεί!!! Υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που δεν έχει δει όλες τις σεζόν από τα Friends!!!?? Ακούς εκεί δεύτερη σεζόν! Τς τς τς! Ντροπή! :P

    Γκρινιάρη, έτσι έτσι! Καλά μωρέ, εσύ; Γύρισα από το ταξίδι και δεν έχω βρει καθόλου χρόνου να συνεχίσω τα ποστ. Πολύ τρέξιμο αυτές τις βδομάδες. Πλησιάζει όμως το καλοκαίρι, δεν είναι μακριά! :)

    Ερώτηση προς όλους: ως την τέταρτη σεζόν αποκαλύπτει ποια είναι η μητέρα;

    ReplyDelete
  9. Κατάλαβα! Η αγωνία καλά κρατεί άρα! :)

    ReplyDelete
  10. Πιγκουίνε, ναι το βλέπω, αλλά έχουμε δει μέχρι το s02e02 γιατί στο μεταξύ είχαν αρχίσει όλες οι σειρές που ανέφερα στο ποστ και δεν προλάβαινα να δω και αυτό. Θα το συνεχίσω μόλις ολοκληρωθούν τελείως οι υπόλοιπες.

    ReplyDelete
  11. Είναι ίδιας φύσεως η σειρά "Samantha Who" που λέτε??

    Πάντως δε θέλω υπερβολές! Καμία κωμική σειρά που ξέρω δεν έχει τα προσόντα να συγκριθεί με τα Φιλαράκια! True Story ;pppppp

    ReplyDelete
  12. _fok_, το Samantha Who με την Christina Applegate, είναι και αυτό κωμική σειρά 20λεπτων επεισοδίων, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο αστεία όσο το How I Met Your Mother, ούτε σαν τα Friends. Αν θέλεις απλά να περάσεις την ώρα σου βλέπεται ok, αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

    Όσο για το αν μπορεί να συγκριθεί κάτι με τα Friends και εγώ της ίδιας άποψης με εσένα ήμουν, πως δεν υπάρχει, ώσπου είδα το How I Met Your Mother! Προτείνω να το αρχίσεις και θα με θυμηθείς!! ;)

    Οι ηθοποιοί παίζουν όλοι καταπληκτικά, η σκηνοθεσία (όπως είπε και ο Θέμος) είναι πρωτότυπη και το στόρυ σε κρατάει σε αγωνία χαρίζοντάς σου ταυτόχρονα αυθόρμητο γέλιο! :)

    ReplyDelete
  13. Μα... το έχω δει το how i met your mother, όλες τις σεζόν ;pp xexee

    Thnx για τις πληροφορίες ;p

    ReplyDelete
  14. _fok_, αϊντέεεε! Καλά, μην με παρεξηγείς, μεσημέριασε και κουτουλάω! Ξέχασα ότι είχες γράψει και παραπάνω και σου είχα απαντήσει! Χεχε! Άντε πάω για σιέστα να ανακτήσω δυνάμεις! ;)

    ReplyDelete
  15. Exei dimiourgithei elliniki selida st fb.An thelete n mpeite legetai "How I met your mother Greek fan page!Euxaristw!

    ReplyDelete
  16. Είδα μονορούφι και τους 5 κύκλους από το How Ι met your mother και τώρα βλέπω επεισόδιο - επεισόδιο τον φετινό 6ο κύκλο.

    Είναι πολύ καλή κωμική σειρά. Δεν μπορεί όμως να συγκριθεί με το Friends. Πιστεύω ότι το Friends είναι η κορυφαία κωμική σειρά όλων των εποχών με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη. Απλά αξεπέραστο...

    ReplyDelete