Saturday 16 May 2009

Ένα υπέροχο Σάββατο...

Το τρέξιμο των 3 τελευταίων εβδομάδων έφτασε επιτέλους στο τέλος του χθες το βράδυ. Οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά αραιώνουν από την εβδομάδα που έρχεται.

Χθες το βράδυ είδαμε το εκπληκτικό φινάλε του Lost απολαμβάνοντας μια cheesy crust Pizza Hut με σκορδόψωμα με μοτσαρέλα!

Διανύουμε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο!

Ο καιρός είναι πραγματικά καταπληκτικός και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε και να φάμε στο μπαλκόνι σήμερα! Εδώ και αρκετές εβδομάδες είχα αγοράσει από το super market μια ψησταριά μιας χρήσης για μπάρμπεκιου, καθώς την είδα τυχαία σε ένα ράφι και είπα να την πάρω να δω αν λειτουργεί. Σήμερα το πρωί όταν ξυπνήσαμε πήγαμε και αγοράσαμε πανσέτες και μπούτια κοτόπουλου, τα μαρινάραμε και κατά τη μία άρχισε το ψήσιμο! Βάλαμε στο μπαλκόνι δύο κομμάτια μάρμαρο, από πάνω ένα πλακάκι και από πάνω την ψησταριά με τα κάρβουνα που είναι ακριβώς όπως την βλέπετε:


Η όλη φάση είχε πολλή πλάκα και χαβαλέ! Μοσχομύρισε ο τόπος και τα κρέατα ψήθηκαν αρκετά καλά. Σίγουρα με μια κανονική ψησταριά το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά μέσα στην πόλη και δη στο μπαλκόνι είναι δύσκολο να έχεις. Σίγουρα θα έσπασαν οι μύτες των ενοίκων στις γύρω οικοδομές! :)

Μετά από το φαγοπότι στο μπαλκόνι με τον ήλιο να μας ζεσταίνει, λέω να δούμε κανένα επεισόδιο How I Met Your Mother και κατόπιν να κοιμηθούμε για καμιά ωρίτσα, καθώς το βράδυ έχουμε να παρακολουθήσουμε και τον τελικό της Eurovision!

Να περνάτε όλοι πολύ καλά! Το καλοκαίρι είναι - σχεδόν - εδώ! ;)

3 comments:

  1. Πάντα τέτοια Δανάη!!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ ευχαριστώ χεχε!

    Ήταν πραγματικά πολύ ωραία, χθες, είχε αρκετό χαβαλέ. Και το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται εξίσου ωραία. Ο καιρός είναι υπέροχος εδώ, το βλέπω σύντομα να πηγαίνουμε και για το πρώτο μας μπανάκι! :)

    ReplyDelete
  3. Μια χαρά σας βρίσκω το ζευγάρι! Άρχισαν να σφίγγουν οι ζέστες σιγά σιγά οπότε τα πρώτα μπάνια μάλλον δεν είναι και πολύ μακριά:).

    Nα περνάτε καλά!

    ReplyDelete