Wednesday 6 May 2009

24: Season 8

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε το 21ο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του πολυβραβευμένου 24. Μείνανε μόνο τρία επεισόδια για να ολοκληρωθεί και αυτή η σεζόν, ένα την επόμενη εβδομάδα (11 Μαΐου) και τα δύο τελευταία μαζί την μεθεπόμενη Δευτέρα (18 Μαΐου).


Ως γνωστόν ο πρωταγωνιστής Kiefer Sutherland έχει συμβόλαιο για ακόμα μια χρονιά. Σας παρουσιάζω λοιπόν επιγραμματικά μερικές πληροφορίες για την όγδοη σεζόν του 24:

  • Η σειρά θα περιλαμβάνει για ακόμα μια φορά κάποια γυρίσματα σε άλλη πόλη, αυτή τη φορά την Νέα Υόρκη. (Στην σεζόν που διανύουμε η δράση λαμβάνει χώρα στην Ουάσινγκτον).
  • Η CTU επιστρέφει (yaaa!) και υπεύθυνος του τμήματός της στην Νέα Υόρκη θα είναι κάποιος με το όνομα Brian Hastings.
  • Στο καστ θα προστεθούν δύο νέοι εικοσάχρονοι πράκτορες της CTU, ένας άνδρας και μια γυναίκα.
  • Στην σειρά θα δούμε επίσης τον Anil Kapoor, που έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του Who Wants To Be A Millionaire στην ταινία Slumdog Millionaire.
  • Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα (Μάιο 2009).

Και επιστρέφω στο παρόν. Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά. Είμαι σίγουρη ότι τα τρία τελευταία επεισόδια θα έχουν πολλή ένταση και δράση!

Πιστεύετε ότι θα γιατρέψουν τον Jack προς το τέλος ή θα μας το αφήσουν για την νέα σεζόν το πώς θα θεραπευτεί; Κάτι μου λέει ότι θα ξαναδούμε την Kim πριν το τέλος!

5 comments:

  1. Ο Τζακ είναι άρρωστος;;;;;;;;;;; Κλαψ και ξανά κλαψ!

    Φυσικά θα τον γιατρέψουν, πώς αλλιώς θα παίξει στην επόμενη σεζόν;

    Την φετεινή σεζόν την σταμάτησα στη μέση και θα περιμένω να βγει σε DVD. Δεν αντέχω το σασπένς χαχα!

    ReplyDelete
  2. σε ποιο καναλι τα βλέπεις ολα αυτά?

    ReplyDelete
  3. Σοφία, μέχρι ποιο επεισόδιο είδες; Πάντως δεν την καταλαβαίνω την λογική σου. Αφού έχεις αγωνία θα θέλεις να δεις τη συνέχεια λογικά, όχι να περιμένεις τόσο καιρό για το DVD. Άσε που αν έχεις δει τα μισά επεισόδια και το συνεχίσεις από εκεί που το σταμάτησες σίγουρα θα χάσεις κάποιες λεπτομέρειες μετά από τόσο καιρό! Εκτός αν τα ξαναδείς από την αρχή!

    Το ωραίο όμως κατά τη γνώμη μου με αυτές τις σειρές είναι ακριβώς το σασπένς! Αν τα δεις όλα μαζεμένα δεν είναι το ίδιο! Αλλιώς είναι να ανυπομονείς για την επόμενη εβδομάδα να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια! :)

    ReplyDelete
  4. Εγώ θέλω να μάθω αν θα βγει ταινία 24 που αφορά τον 8 κύκλο στη μεγάλη οθονη.. Ξέρει κανείς τίποτα;;

    ReplyDelete