Tuesday 31 March 2009

Bedtime Stories

Το Bedtime Stories είναι μια ωραία ταινία για όλη την οικογένεια, για μικρούς και μεγάλους.

Ο Adam Sandler είναι ο γιός ενός ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του αναγκάστηκε λόγω χρεών να πουλήσει το ξενοδοχείο του σε έναν ιδιοκτήτη μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Υποσχέθηκε όμως στον πατέρα του Skeeter (Sandler) ότι όταν μεγαλώσει θα κάνει τον γιό του υπεύθυνο του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Βέβαια η συμφωνία έγινε προφορικά και ο Skeeter έμεινε στο ξενοδοχείο ως μικροτεχνίτης.

Η αδελφή του Skeeter, Wendy (Courtney Cox), πρέπει να φύγει για μια συνέντευξη για μια θέση εργασίας σε άλλη πόλη και αφήνει τον αδελφό της να προσέχει τα δύο παιδιά της. Το βράδυ όταν o Skeeter βάζει τα ανίψια του για ύπνο τους λέει διάφορες ιστορίες και τα παιδιά προσθέτουν στις ιστορίες του την δική τους πινελιά. Την επόμενη μέρα από κάθε ιστορία, αυτά που είπαν τα παιδιά γίνονται πράξη. Τότε ο Skeeter σκέφτεται να το εκμεταλλευτεί προς όφελός του και να τα οδηγήσει να διηγηθούν την ιστορία με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει κέρδος (είτε οικονομικό, είτε ερωτικό, είτε στη δουλειά του).

Τα γεγονότα που του συμβαίνουν μπορεί να φαίνονται εξωπραγματικά με την πρώτη ματιά, αλλά εξηγούνται πάντα με λογικό τρόπο.

Πολύ καλογυρισμένες είναι οι σκηνές που δείχνουν τον Adam Sandler ως ιππότη ή ως ήρωα του πολέμου των άστρων!!

Η ταινία είναι μια πολύ διασκεδαστική κωμωδία και θα περάσετε μιάμιση ευχάριστη ώρα! Εμένα μου άρεσε πολύ!

Στους δεύτερους ρόλους συναντάμε στον ρόλο της ρεσεψιονίστ την Lucy Lawless (Xena, Battlestar Galactica), τον Russell Brand (Forgetting Sarah Marshall) ως τον κολλητό του Skeeter, την Keri Russell (Mission: Impossible III, The Upside of Anger) ως την φίλη της αδελφής του Skeeter, και την Teresa Palmer ως την κόρη του μεγαλο-ιδιοκτήτη που θυμίζει Paris Hilton.

Δείτε το τρέιλερ:


3 comments:

  1. Πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα! Αστείο, έξυπνο και χωρίς τις υπέρβολες που συναντάμε σε άλλες "κωμωδίες".

    ReplyDelete
  2. Δεν είναι το είδος ταινίας που προτιμώ, αλλά έχει ενδιαφέρον καστ, οπότε την βάζω στα υπόψην!

    ReplyDelete
  3. Και ήθελα να δω μια καλή κωμωδία!
    Καλό βράδυ Δανάη μου!

    ReplyDelete