Sunday 5 April 2009

Mediterranean Cosmos: πρώτες φωτογραφίες με την νέα φωτογραφική

Χθες είχε υπέροχη μέρα! Αφού κάναμε κάποιες δουλίτσες στο σπίτι το πρωί, το μεσημέρι πήγαμε για βολτίτσα και φαγητό στο Mediterranean Cosmos. Πήρα ωραία θηκούλα Case Logic για την νέα μου φωτογραφική DSC-W290 (σε μαύρη) με λουράκι για να μπορώ να την κρεμάω και στο λαιμό μου που βολεύει πολύ στα ταξίδια και όχι μόνο. Ίσως στο μέλλον πάρω και μια μικρότερη στην οποία να μπαίνει μόνο η μηχανή που θα χωράει και σε μικρή τσαντούλα πχ για βραδινές εξόδους. Αυτή που αγόρασα όμως έχει πολλούς χώρους για έξτρα μπαταρία, memory stick κλπ. και είναι ό,τι πρέπει για εκδρομές.

Αφού φάγαμε ωραία στο Ντερλικατέσσεν, αγοράσαμε και το πρώτο μας παγωτό από βρύση από τα Freggio. Πήραμε τα χωνάκια και αράξαμε στο αμφιθέατρο που έχει θέα στο Καρουζέλ και έβγαλα και τις πρώτες μου φωτογραφίες εκτός σπιτιού...

Ο ευρυγώνιος φακός είναι όλα τα λεφτά! Πιάνει πολύ μεγάλο εύρος!

Το 5x ζουμ επίσης είναι καταπληκτικό!! Με την προηγούμενή μου δεν θα μπορούσα σε καμιά περίπτωση να φέρω τόσο "κοντά" την ρόδα του Magic Park! :)

Ή τα αλογάκια του καρουζέλ!

Σε αυτήν φαίνεται ακόμα καλύτερη το πως λειτουργεί ο ευρυγώνιος φακός. Πιάνει την εκκλησία, το παιδικό παιχνίδι του λούνα πάρκ και μέρος του καρουζέλ! :)


Το συντριβάνι δίπλα από τα Village cinemas.

Όλο το εμπορικό ήταν στολισμένο στο κλίμα της άνοιξης με λουλούδια, πεταλούδες και πουλάκια να κρέμονται από την οροφή!

Αμέσως μετά το Cosmos, κατεβήκαμε στην παραλία κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και έβγαλα και από εκεί ωραίες φωτογραφίες την θάλασσα και την παραλία της Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά στο αμέσως επόμενο ποστ!

6 comments:

  1. Καλορίζικη και να την χαρείς όσο μπορείς!

    ps To παγωτό από βρύση τι είναι?

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύ Χρήστο! :)

    Το παγωτό από βρύση είναι αυτό που βάζεις το χωνάκι κάτω από το μηχάνημα που είναι σαν βρύση και πέφτει παγωτό, δηλαδή όχι παγωτό σε μπάλες. δες εδώ πχ

    ReplyDelete
  3. Νόμιζα ότι ήταν καμία άλλη πατέντα. Το freggio δεν είναι αυτό το μαγαζί στο πάνω όροφο που έχει πολλά είδη παγωτών?

    ReplyDelete
  4. Ναι, παραδίπλα από τα Goody's.

    ReplyDelete
  5. Μπράβο Δανάη! Πολύ ωραίες και καθαρές φωτογραφίες. Να τη χαίρεσαι την μηχανούλα σου :-)

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Σήμερα κάναμε βόλτα στην παραλία και έβγαλα κάποιες πολύ ωραίες στην δύση του ηλίου. Θα κάνω ποστ asap! :)

    ReplyDelete