Monday 1 December 2008

Movie Quiz #1

Δεν ζητάω να μου πείτε ποια ταινία είναι (αυτήν θα σας την αποκαλύψω η ίδια, μετά από μερικές απαντήσεις σας) αλλά αν μπορείτε να αναγνωρίσετε τον ηθοποιό με τα γυαλιά! Είναι πραγματικά αγνώριστος, αφού όταν είδα την ταινία χθες το βράδυ έλεγα "είναι-δεν είναι;" Τελικά ήταν! Χεχε! Ποιος είναι όμως; Σας λέει κάτι; :)




10 comments:

  1. Μου φέρνει στον Ben Stiller......

    ReplyDelete
  2. Μήπως είναι ο Τόμι ο Κρούζης; :P Φιλιά και καλό βράδυ! :D

    ReplyDelete
  3. Ο ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ είναι .-

    ReplyDelete
  4. tom cruise ψηφίζω κι εγώ!

    ReplyDelete
  5. Γκρινιάρη, not even close!

    Μαρία, πως φαίνεται πως οι γυναίκες μπορούν να αναγνωρίσουν έναν ωραίο άντρα ακόμα και όταν είναι εντελώς αλλαγμένος και μεταμορφωμένος! Συγχαρητήρια! ;)

    Apokso και _fok_, ναι ο Tom Cruise είναι αυτός ο φαλακρός γυαλάκιας με την τρίχα γορίλα στο στήθος! :P

    Δείτε και το δεύτερο quiz! Όποιος τον αναγνωρίσει (χωρίς να γνωρίζει την ταινία) θα τον παραδεχτώ!

    ReplyDelete
  6. Ξέρω ανθρώπους που είδαν όλη την ταινία και κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον Tom Cruise μόνο όταν έπεσαν οι τίτλοι στο τέλος!

    ReplyDelete
  7. Σοφία εγώ το κατάλαβα όχι στους τίτλους τέλους, αλλά προς το τέλος της ταινίας. Μέχρι εκείνο το σημείο ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να ήταν ο Tom Cruise, καθώς δεν γνώριζα καθόλου το καστ πέραν του Ben Stiller.

    Όσο για τον άλλο στο δεύτερο quiz, τον είχα δει στην αρχή της ταινίας στα trailer και λέω περίεργο, μαλλον φιλική συμμετοχή ήταν όπως αυτή του Tobey Maguire ο οποίος επίσης εμφανίζοταν στα trailer αλλά δεν ήταν μέσα στην ταινία. Το κατάλαβα όμως ότι πρόκειται για τον ηθοποιό λίγο πριν την μέση της ταινίας. Εξάλλου στην αρχή δεν τον αναφέρει με το αληθινό του όνομα όπως γίνεται στην περίπτωση του Tobey Maguire αλλά με το όνομα του ρόλου τον οποίο υποδύεται.

    Έδωσα πολλά clues, right? :)

    ReplyDelete
  8. Ωραία .....τον βρήκαμε........ και ποιά ταινία είναι???????????

    ReplyDelete
  9. Apokso, δεν την αποκάλυπτα γιατί και το δεύτερο quiz είναι από την ίδια ταινία. Τέλος πάντων, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη συμμετοχή ας το πάρει το ποτάμι και όποιος παίζει με τους κανόνες ελπίζω να μην "κλέψει" στο άλλο quiz χεχε!

    Είναι το Tropic Thunder. :)

    ReplyDelete