Friday 12 December 2008

Βάλαμε τα γιορτινά μας!!!

Το blog μπήκε πλέον και επισήμως σε Christmas mode αλλάζοντας το header και βάζοντας αυτό που είχα και πέρσι τα Χριστούγεννα. Αν βρω κάτι εξίσου καλό ίσως το αλλάξω, για να έχουμε και ποικιλία, διαφορετικά θα κρατήσω αυτό καθ'όλη την περίοδο των γιορτών.

Εγώ έχω μπει σε Christmas mood για τα καλά εδώ και αρκετές μέρες και τις τελευταίες ακόμα περισσότερο. Τόσο που νόμιζα πως τα Χριστούγεννα είναι την Πέμπτη που μας έρχεται. Χθες συνειδητοποίησα, για κακή μου τύχη, πως υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα που μας χωρίζει από τις διακοπές. Ακόμα μια εβδομάδα δουλειάς! Τι να κάνουμε όμως; Υπομονή, ο καιρός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο! :)

From Christmas 2008


15 comments:

  1. Και του χρόνου με υγεία! Καλές γιορτές να έχουμε :) Φιλάκια

    ReplyDelete
  2. Καλές γιορτές Μαρία μου! Και καλή ξεκούραση σε όλους μας! Πιστεύω όλοι μας το έχουμε λίγο-πολύ ανάγκη στη μέση της χρονιάς. :)

    ReplyDelete
  3. Καλές γιορτές, υγεία και... υπομονή!

    ReplyDelete
  4. Καλά Χριστούγεννααααα....

    χοχοχοχοχο...

    ReplyDelete
  5. Ωραία αλλαγή! Καλές γιορτές!

    ReplyDelete
  6. Καλές Γιορτές DrTeddy!

    la minore, Καλά Χριστούγεννα και σε σένα. Για φέτος θα ευχηθώ και ΗΡΕΜΑ Χριστούγεννα, μια ευχή που ταιριάζει απόλυτα πιστεύω στις μέρες που διανύουμε!

    Γκρινιάρη, καλές γιορτές και σε σένα! Θα πας πουθενά;

    Εγώ πάντως προχθές στόλισα λίγο το σπίτι (βιβλιοθήκη, τραπεζάκι κλπ) για να μπω στο πνεύμα. Για να ολοκληρωθεί η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα πρέπει να πάρουμε και να στολίσουμε και δέντρο. Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας το υπολογίζω, οπότε και θα παρουσιάσω και τη φετινή διακόσμηση στο σπίτι! :)

    ReplyDelete
  7. Τα Χριστούγεννα μου φαίνεται πως έχουν τελειώσει,χωρίς να έχουν ξεκινήσει ακόμα!
    Δε ξέρω τι γίνεται στη Θεσ/κη(αν και δε νομίζω πως έχει μεγάλη διαφορά)αλλά μετά απ'όλα αυτά,δύσκολα μπορούμε να μπούμε σ'αυτη τη διάθεση.
    Βιώσαμε το nigtmare before christmas και μπορεί η ζωή να συνεχίζεται,αλλά δεν είναι ευκολο να πάμε αμέσως στο άλλο άκρο!
    Ελπίζω να το ξεπεράσουμε(τουλάχιστον το λέω για μένα) γρήγορα.
    Μακάρι να χουμε καλές γιοτρές και η νέα χρονιά να μας φέρει πάνω απ'όλα περισσότερη ανθρωπιά!

    ReplyDelete
  8. Μαρία, αλίμονο αν αφήσουμε τα όσα γίνονται να μας βάλουν κάτω και να μην γιορτάσουμε την ωραιότερη γιορτή του χρόνου. Στο χέρι μας είναι.

    ReplyDelete
  9. Πολύ ωραία όλα :)
    Την λάτρεψα την Disney εικόνα του post!

    ReplyDelete
  10. Μπράβο βρε Δανάη, ας ασχοληθεί κάποιος και με τα Χριστούγεννα, γιατί εγώ δεν έχω καν συνειδητοποιήσει ότι έρχονται! Μου φαίνεται ότι θα φτάσει 25 Δεκεμβρίου και θα σηκωθώ να πάω για δουλειά.

    ReplyDelete
  11. Εμ Σοφία, με όσα γίνονται χρειαζόταν να δώσει κάποιος μια νότα αισιοδοξίας και χαράς! Γιορτινές μέρες πλησιάζουν και όπως προείπα δεν θα πρέπει τίποτα να μας πτοεί και να μας αποτρέψει να τις χαρούμε όπως αρμόζει! :)

    ReplyDelete
  12. Χουρέι!

    Χο-χο-χο!

    Γιαταααααά! (ουπς, τηλεμεταφέρθηκα στο Πάσχα)

    ReplyDelete
  13. Nα και ένα χαρούμενο πόστ!!:)))

    Καλές γιορτούλες... Και του χρόνου

    Φιλιά

    ReplyDelete
  14. Πιγκουίνε Hiro έγινες; LOL!!! :D

    Όλγα, καλές γιορτές και σε σένα! Ό,τι επιθυμείς! :)

    ReplyDelete
  15. ante ypeorxa irthan oi giortes!!!kales giortes se olous!!kai meta tis giortes exei lost premiera min to xexname...xaxa!!anevasa videakia gia pate na ta deite kai perimenw comments!!

    ReplyDelete