Friday 17 October 2008

Μήνυση κατά του Θεού!!

Ο γερουσιαστής Chambers είχε υποβάλλει τη μήνυση το 2007 ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Θεού για το λόγο ότι «έκανε και εξακολουθεί να κάνει τρομοκρατικές απειλές ότι θα βλάψει αμέτρητους ανθρώπους». Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι πολίτες της Νεμπράσκα και στο όνομα τους ο γερουσιαστής είχε καταθέσει τη μήνυση.

Ο μαύρος γερουσιαστής και ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα υποστηρίζει ότι ο Θεός έχει προκαλέσει «τρομερές πλημμύρες, σεισμούς, τρομακτικούς τυφώνες, λοιμούς, πείνα, ξηρασίες, γενοκτονίες, γενετικά ελαττώματα» και πολλά άλλα δεινά μέσα στα οποία βρίσκονται ακόμη «καταστροφές που έχουν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους και την τρομοκράτηση εκατομμυρίων κατοίκων της γης μεταξύ αυτών αθώων παιδιών και ανήμπορών γερόντων χωρίς έλεος και χωρίς διακρίσεις». Ο ίδιος επικρίνει επίσης το Θεό γιατί για τα εγκλήματα του δεν έχει δείξει «ούτε συμπόνια ούτε μεταμέλεια».

Ο δικαστής Marlon Polk ο οποίος χρειάστηκε να αποφανθεί για τη μήνυση πάντως, αποφάσισε ότι εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει συγκεκριμένη διεύθυνση δεν μπορεί να του κοινοποιηθεί η μήνυση του Chambers.

O ενάγων όμως είχε επιχείρημα για να αντικρούσει το δικαστή, λέγοντας ότι ο Θεός γνωρίζει τα πάντα, άρα θα γνωρίζει και για τη μήνυση που του έχει ασκηθεί. Ο Chambers υποστήριξε ότι αφού το δικαστήριο δέχθηκε την ύπαρξη του Θεού ως μηνυόμενου, αποδέχεται και τα χαρακτηριστικά του Θεού, ένα εκ των οποίων είναι ότι «γνωρίζει τα πάντα». «Αφού ο Θεός γνωρίζει τα πάντα, θα πρέπει να ξέρει και για τη μήνυση» είπε ο Chambers, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση.

Ο Chambers που έχει υπηρετήσει στην πολιτεία της Νεμπράσκα για 38 χρόνια έχει δηλώσει πως υπέβαλλε μήνυση κατά του Θεού για να δείξει ότι «οποιοσδήποτε μπορεί να στραφεί δικαστικά εναντίον οποιουδήποτε – ακόμα και του Θεού».

πηγή: cosmo.gr


Καλά τα λέει τελικά ο Λιακόπουλος πως μας ψεκάζουν από ψηλά μου φαίνεται!! Χαχαχα! :P

Τα σχόλια αποκλειστικά δικά σας!!!

3 comments:

  1. Α δεν πάμε καλά...

    ReplyDelete
  2. Χαχαχα πάει έχουμε λαλήσει εντελώς.Και μη χειρότερα..Δηλαδή τώρα ο Θεός πρέπει να του στείλει εξώδικο για να συνεχιστεί η κόντρα;

    ReplyDelete
  3. Πως και δεν το πήρε χαμπάρι ο Κούγιας αναρωτιέμαι για να εκπροσωπήσει τον Ύψιστο στο δικαστήριο. Ψοφάει για τέτοια λέμε:).

    ReplyDelete