Monday 1 September 2008

Καλό μήνα!


Καλή βδομάδα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους και όλες! Σίγουρα ο Σεπτέμβριος συνεπάγεται για πολλούς το τέλος του καλοκαιριού, την επιστροφή στα θρανία και σε δουλειές αλλά ας μην ξεχνάμε πως κάθε εποχή έχει την ομορφιά της! Να περνάτε όλοι καλά και μην πτοείστε!! ;)

11 comments:

  1. Καλό μήνα και σε σένα Γκρινιάρη! :)

    ReplyDelete
  2. Καλό μήνα να έχουμε και σιγά σιγά τα κεφάλια μέσα!!!

    ReplyDelete
  3. καλο μηνα και ευελπιστω - καλο φθινόπωρο!

    ReplyDelete
  4. εμένα μ'αρεσει πολύ ο Σεπτέμβριος αλλά πάλι τέτοιες εικόνες με φύλλα να πέφτουν δεν τις βλέπεις πια!
    Μη σου πω και πάλι στην παραλία πας μέχρι τις 15!
    Φιλιά και καλό μήνα

    ReplyDelete
  5. Καλό μήνα Αναστασία. Ακριβώς όπως το είπες... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα κεφάλια μέσα χεχε! ;)

    Lifewhispers, καλό μήνα και μακάρι να ζήσουμε φέτος φθινόπωρο και να μην μπούμε από το καλοκαίρι κατευθείαν στον χειμώνα ως είθισται τα τελευταία χρόνια!

    Στάθη, μακάρι να κρατήσουν τα ζεστά Σαββατοκύριακα ακόμα μισό μήνα να χαρούμε ακόμα περισσότερο την Χαλκιδική! :)

    ReplyDelete
  6. Καλο μήνα Δανάη!!Καλή lost χρονία να εχουμε

    ReplyDelete
  7. Καλό μήνα Άλεξ! Άντε να περάσουν οι μήνες να δούμε τη συνέχεια του LOST!! Πάλι καλά που έχεις και το countdown στο blog σου και βλέπουμε τις μέρες να πλησιάζουν χεχε (150 είναι πολλές;;)! ;)

    ReplyDelete
  8. Προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθε επιτέλους το φθινόπωρο. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε με τη σκέψη ότι είναι ακόμα καλοκαίρι :-)

    ReplyDelete
  9. Σοφία, πιστεύω έχει να κάνει με το πως βλέπει ο καθένας το ποτήρι. Όπως προείπα κάθε εποχή έχει και την χάρη της (ΟΚ το καλοκαίρι έχει σίγουρα περισσότερες χάρες, αλλά προσπαθούμε όλοι να αυτοπαρηγορηθούμε που τελείωσε!!) ;)

    ReplyDelete
  10. Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς. Εδώ ο καιρός είναι φθινοπωρινός 6 μήνες τον χρόνο. Τους 3 πρώτους (τους καλοκαιρινούς) είναι ενοχλητικό γιατί συνέχεια περιμένεις το καλοκαίρι που δεν έρχεται, αλλά τους 3 τελευταίους (τους φθινοπωρινούς) μπορείς επιτέλους να ησυχάσεις ξέροντας ότι έχεις τον κανονικό καιρό για την εποχή :-)

    ReplyDelete