Monday 1 September 2008

Η Παπαρίζου στην Θεσσαλονίκη...

Ως γνωστόν η Έλενα Παπαρίζου θα δώσει μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 03 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης. Μαζί της θα βρίσκονται ο Μάνος Πυροβολάκης, οι Stavento και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Τα εισιτήρια για την συναυλία


Την προηγουμένη της συναυλίας όμως, Τρίτη 02 Σεπτεμβρίου, η γνωστή τραγουδίστρια θα βρεθεί στο Πλαίσιο στο κέντρο της πόλης (Παλαιών Πατρών Γερμανού 11 με Τσιμισκή) για να δώσει συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και να υπογράψει αυτόγραφα στους φαν της. Όπως βλέπετε και στο flyer παρακάτω κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν και διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της. Αν είστε λοιπόν φαν της Παπαρίζου και δεν έχετε αγοράσει ακόμα εισιτήρια δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας αύριο το απόγευμα 7:00-9:00 στο υποκατάστημα του Πλαισίου στο κέντρο. Αν πάλι δεν σταθείτε τυχεροί προλαβαίνετε να πεταχτείτε μέχρι το δισκοπωλείο Metropolis και να προμηθευτείτε τα εισιτήρια.



Καλή διασκέδαση!

3 comments:

  1. Θέλω κι εγώωωωωω! Κλαψ.

    ReplyDelete
  2. Λυπάμαι πολύ Σοφία που χάνεις κάτι τέτοια events που γίνονται εδώ, αλλά σίγουρα απολαμβάνεις άλλα στο Λονδίνο, τα οποία είναι για εμάς μακρινά! :)

    ReplyDelete
  3. imoun ki ego ki maraki

    ReplyDelete