Wednesday 10 September 2008

Fringe (New TV Series)


Καινούρια τηλεοπτική sci-fi σειρά με παραγωγό και συγγραφέα το δημιουργό του LOST JJ Abrams. Σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Joshua Jackson (Dawson's Creek, The Sculls). Είδαμε μόλις το pilot που προβλήθηκε χθες στην Αμερική.

Λίγα λόγια για το plot: Αεροσκάφος πέφτει καθώς όλοι οι επιβάτες αρχίζουν να αποσυντίθενται και να έχουν ένα αηδιαστικό υγρό σαν βιοχλαπάτσα πάνω από το δέρμα τους. Κατόπιν όμορφη πράκτορας του FBI προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και αρχίζει να ερευνά την υπόθεση. Κυνηγώντας έναν ύποπτο ο συνάδελφός της και boyfriend της τραυματίζεται και αποκτά τα ίδια συμπτώματα με αυτούς στο αεροπλάνο, αλλά δεν πεθαίνει. Μόνη της ελπίδα ο γιατρός Walter Bishop που είχε κάνει παρόμοια πειράματα στο παρελθόν. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική και πρόσβαση σε αυτόν έχουν μόνο οι άμεσοι συγγενείς του. Η Agent Olivia Dunham όμως εντοπίζει τον γιό του (Joshua Jackson) και τον πείθει να βοηθήσει. Και κάπως έτσι ξεκινούν όλα.

Η σειρά είναι καλογυρισμένη αλλά σίγουρα δεν θα αναφωνήσετε έκπληκτοι μετά το τέλος του pilot. Σίγουρα υπάρχουν στοιχεία από άλλες σειρές που έχετε δει (4400, X-Files). Μέχρι να αρχίσει όμως το LOST, το HEROES και οι άλλες σειρές που παρακολουθούμε φανατικά θα καλύψει κάπως το κενό.

Τα επόμενα επεισόδια έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

S01E02 - 16 Σεπτεμβρίου 2008 - The Same Old Story
S01E03 - 23 Σεπτεμβρίου 2008 - The Ghost Network
S01E04 - 30 Σεπτεμβρίου 2008 - The Arrival

No comments:

Post a Comment