Wednesday 10 September 2008

Συναυλία Έλενας Παπαρίζου @ Θέατρο Γης, 03/09/2008 – Part 1 (Photos)

Την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης. Το εισιτήριο ανέφερε – ως είθισται σε όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες – ώρα έναρξης 9:30 το βράδυ. Έτσι λοιπόν όπως είχαμε κάνει και στην συναυλία του Χατζηγιάννη μπήκαμε σε ταξάκι στις 7:00 και δέκα λεπτά μετά ήμασταν στο Θέατρο Γης. Ή για να ακριβολογούμε έξω από το Θέατρο Γης. Στο ποστ για την συναυλία του Χατζηγιάννη την απέφυγα την γκρίνια, εδώ όμως θα την κάνω!

Οι πόρτες ήταν ερμητικά κλειστές ως τις 8:20 με δεκάδες παιδάκια να υποφέρουν και τις μαμάδες να διαμαρτύρονται για να ανοίξουν οι πόρτες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ ήμασταν ένα μπουλούκι μπροστά στην καγκελόπορτα και περιμέναμε να ανοίξει, να ζητούν τα παλικάρια από μέσα να κάνουμε «ένα βήμα πίσω» για να ανοίξει η πόρτα η οποία άκουσον άκουσον άνοιγε προς τα έξω!!! Τουλάχιστον στην συναυλία του Χατζηγιάννη την είχαν μισάνοιχτη και οι σεκιουριτάδες ήταν πιο έμπειροι. Εδώ ήταν κάτι νεαροί που φαίνονταν άσχετοι με αυτό που τους έβαλαν να κάνουν! Με τα καημένα τα παιδάκια να κινδυνεύουν να ποδοπατηθούν και τους γονείς να τα σηκώνουν άρον άρον στους ώμους τους για να γλυτώσουν! Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

Και έρχομαι στο κοινό. Στην συναυλία του Χατζηγιάννη η πλειοψηφία αποτελείτο από έφηβες κοπέλες, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπήρχαν κι άλλες ηλικίες. Αντιθέτως στη συναυλία της Παπαρίζου υπήρχαν πιο πολλά παιδάκια συνοδευόμενα και από τους γονείς τους αλλά και πολλοί νεαροί. Με λίγα λόγια θα έλεγα πως στην Παπαρίζου υπήρχε μεγαλύτερη γκάμα ηλικιών καθώς το στυλ της τραγουδίστριας απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό. Ο Χατζηγιάννης είναι πιο ερωτικός τραγουδιστής και λογικό είναι να «αγγίζει» διαφορετικούς ανθρώπους. Πάντως και στις δύο συναυλίες δεν έπεφτε καρφίτσα και είχε εξίσου πολύ κόσμο:



Στο προκείμενο της συναυλίας τώρα. Η Έλενα Παπαρίζου βγήκε στην σκηνή κατά τις 10 παρά και τραγουδήσε το «Πόρτα για τον Ουρανό», τραγούδι με το οποίο έκλεισε και την συναυλία. Εμφανίστηκε με ένα αεράτο φόρεμα πλαισιωμένη από χορευτές και χορεύτριες καθώς και από τρεις εκπληκτικές κοπέλες που τη συνόδευαν στα φωνητικά. Αναλυτικά τα βιντεάκια θα έρθουν σε δεύτερο μέρος.






Στη συνέχεια οι δύο από τις τρεις κοπέλες που της κάνουν φωνητικά τραγούδησαν 2 τραγούδια. Η Κουβανή κοπέλα (με το άσπρο φόρεμα στις φωτογραφίες) τραγούδισε το Pokito A Poco των Chambao και η άλλη το Mercy της Duffy. Έψαξα πολύ στο ίντερνετ να βρω πως ονομάζονται οι τραγουδίστριες που έκαναν τα φωνητικά στη συναυλία αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν θυμάμαι καλά η Παπαρίζου είπε πως την κοπέλα που ερμήνευσε το Mercy την λένε Γερασιμίδου στο επίθετο. Την τραγουδίστρια από την Κούβα όταν την φώναξε είπε κάτι σε «LaHabit» αλλά δεν ξέρω πως την λένε ακριβώς. Τέλος πάντων, αν γνωρίζει κάποιος ας αφήσει σχόλιο.


Μετά από λίγο ξαναήρθε η Παπαρίζου στην σκηνή, με πιο ροκ ύφος αυτή τη φορά, φορώντας ένα μαύρο κάπρι παντελονάκι με στρας και μαύρο κορμάκι. Είπε κάποια τραγούδια και κατόπιν εμφανίστηκε ο Μάνος Πυροβολάκης μόνος του.



Ακολούθησαν οι Stavento και ξανά η Έλενα Παπαρίζου η οποία άλλαξε για τρίτη φορά ρούχα και έβαλε πάλι ένα αεράτο μίνι φόρεμα με μια μεγάλη μαύρη ζώνη.



Η συναυλία τελείωσε με την Παπαρίζου και τον Πυροβολάκη στη σκηνή κάνοντας διάφορα ντουέτα.




Στο ποστ αυτό αναφέρω επιγραμματικά την σειρά εμφανίσεων στη συναυλία γιατί θα ακολουθήσει δεύτερο αναλυτικό ποστ με βιντεάκια που θα δίνουν ήχο στις φωτογραφίες που είδατε παραπάνω! :)

7 comments:

  1. Εμφανίστηκε με ένα αεράτο φόρεμα πλαισιωμένη από χορευτές και χορεύτριες...

    Έτοιμη είσαι για μεσημεριανή εκπομπή!!!

    ReplyDelete
  2. Χαχαχα Γκρινιάρη! Λαμπίρη τρέμεεεε!!!! :P

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραίο πόστ και περιμένω το δεύτερο όποτε βρεις χρόνο ;p Η Παπαρίζου ήρθε την δευτέρα και στην Πάτρα αλλά δεν τα κατάφερα να πάω... Πρέπει να ήταν ωραία συναυλία ;p

    ReplyDelete
  4. Σημαντική ερώτηση!Η Stavento είναι σε όλες τις συναυλίες της Παπαρίζου ή έτυχε μόνο εκεί;

    ReplyDelete
  5. Πω πω κόσμος!!! Άραγε στο Λονδίνο θα έρθει ποτέ η Ελενίτσα;

    ReplyDelete
  6. Πωπωπω!!!!!!!!!!!Παιδια είναι θεα!!!!!!!!!!FOR EVER

    ReplyDelete
  7. Μηπως λεω μηπως ξερετε αν θα ερθει παλι στη Σερρες??????????????????????????????????Ειμαι τρελη για αυτην!Κουκλαρα,θεα 4 EVER

    ReplyDelete