Sunday 24 August 2008

Deception

Μόλις είδα το Deception, μια ταινία με ένα εκπληκτικό καστ: Ewan McGregor, Hugh Jackman και μια αγνώριστη Michelle Williams! Αφού όσο έβλεπα και δεν είχα δει το imdb link αναρωτιόμουν αν είναι αυτή ή όχι! Ομόρφυνε πολύ!


Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ο Jonathan McQuarry (Ewan McGregor) είναι ένας λογιστής και τίποτα συναρπαστικό δεν συμβαίνει στην μονότονη ζωή του. Μια μέρα στην δικηγορική εταιρία με την οποία συνεργάζεται τον πλησιάζει ένας δικηγόρος, ο Wyatt Bose (Hugh Jackman), και γίνονται φίλοι. Κάποια στιγμή που τρώνε παρέα σε ένα πάρκο θα μπερδέψουν τα τηλέφωνά τους και ο Jonathan θα εισαχθεί "άθελά" του σε ένα sex club της υψηλής κοινωνίας. Εκεί θα γνωρίσει μια κοπέλα την οποία θα ερωτευτεί αλλά την ώρα που βρίσκονται μαζί θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς και γρήγορα θα καταλάβει πως ο φίλος του δεν ήταν αυτός που νόμιζε! Τελικά ποιος θα εξαπατήσει ποιόν;

Η ταινία διαθέτει πολύ ωραία ατμόσφαιρα με το μυστήριο να πλανάται στον αέρα, αρκετή αγωνία, και όμορφη σκηνοθεσία. Τελευταία δεν βγαίνουν έτσι "έξυπνες" ταινίες και την απήλαυσα ιδιαίτερα την συγκεκριμένη. Φυσικά και δεν είχε το επίπεδο του Sleuth με τα mind-games, αλλά μου άρεσε αρκετά. Μία-δυο απορίες ίσως να μου άφησε στο τέλος, αλλά όχι ζωτικής σημασίας. Την προτείνω στους λάτρεις του είδους!

Καλή διασκέδαση!

5 comments:

  1. Πραγματι φαινεται πολυ ωραια απο το trailer,και ειχα και καιρο να δω εργο με τον mc gregor,θα την τιμησω σιγουρα!!

    Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι πρωτο ονομα ειναι ο Jackman,μετα το Fountain ανεβηκαν πολυ οι μετοχες του,ξεχασαν φαινεται το υποκριτικο του ταλεντο στα 3 xmen και στο Van Helsing...καιρος ομως να το ξαναθυμηθουν με το επερχομενο Wolverine..xixi :)

    ReplyDelete
  2. Το κατέβασα και εγώ χθες. Για να το δούμε και αυτό λοιπόν!
    Καλή εβδομάδα Δανάη!
    Φιλιά

    ReplyDelete
  3. Willow, δεν θα έλεγα πως είναι πρώτο όνομα ο Jackman. Και οι 2 έχουν εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

    Συμφωνώ πως ο Hugh Jackman έχει φοβερό ταλέντο (btw το Fountain δεν μου άρεσε καθόλου ενώ στο Prestige ήταν καταπληκτικός και στο Scoop σχεδόν αγνώριστος!) και μακάρι να είχε πάρει αυτός τον ρόλο του James Bond και όχι εκείνος ο άθλιος "ξανθομπούμπουρας"! :p

    Περιμένουμε όλοι να βγει το Wolverine να τον ξανααπολαύσουμε στον ρόλο που τον έκανε διάσημο!

    Στάθη, πιστεύω θα σου αρέσει! Πες μας όταν το δεις! Καλή εβδομάδα και σε σένα! Φιλιά!

    ReplyDelete
  4. Το κατεβάζω αλλά ποιος ξέρει πότε θα την δω.Όπως την περιέγραψες πάντως πρέπει να μου αρέσει!

    ReplyDelete
  5. εγω δεν μπορω να πω οτι ενθουσιάστηκα. το σεναριο είχε πολλά να δώσει αλλά τελικά ήταν αναμενώμενο

    ReplyDelete