Wednesday 21 May 2008

New 90210



Πριν καιρό είχε πάρει το μάτι μου ένα βίντεο με τους original ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills 90210 που είχε κυριαρχήσει στην δεκαετία του '90 να κάνουν ένα reunion και να μιλούν για ενδεχόμενο comeback της σειράς.

Πίστευα πως η σειρά θα επανέλθει με τους γνωστούς σε όλους μας ηθοποιούς. Όμως τελικά η σειρά επανέρχεται με εντελώς νέα πρόσωπα και οι παραγωγοί την προωθούν ως καλύτερη από την πρώτη (πολύ αμφιβάλω) και πολλά υποσχόμενη (?!).

Η καινούρια σειρά θα έχει απλά τον τίτλο 90210 και πέρα από τους νέους ηθοποιούς θα παίζουν και κάποιοι που γνωρίζουμε από άλλες παλιότερες τηλεοπτικές σειρές, όπως η Lori Loughlin από το Full House και ο Rob Estes από τα Silk Stalkings και Melrose Place.

Στην εποχή του Lost, του Battlestar Galactica, των Desperate Housewives, του Prison Break κλπ, η επιστροφή μιας τέτοιας σειράς μόνο σαν ανέκδοτο φαντάζει στα μάτια μου. Άλλη μια σειρά με πλούσια κολλεγιόπαιδα που αντιμετωπίζουν "προβλήματα" και ερωτεύονται λάθος άτομα.

4 comments:

  1. Tην έβλεπα παλιά αυτή την σειρά..παιδάκι γαρ..Κάθε μεσημέρι μετά το σχολείο..Θα περιμένω να δώ και το 90210..Ευχαριστώ για την πληροφορία..
    Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα.

    ReplyDelete
  2. Κοίτα εγώ φέτος βλέπω το gossip girl που είναι πλουσιόπαιδα και τα προβλήματα τους στη ΝΥ όμως.Βλέπετε ευχάριστα έχει ωραίους χαρακτήρες οπότε ποτέ δε ξέρεις!

    ReplyDelete
  3. Εμένα μου φαίνεται μια απ' τα ίδια. Όπως το OC για παράδειγμα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    Το παλιό πάντως έχει μεγάλη ιστορία!

    ReplyDelete
  4. Όταν οι πρωτότυπες ιδέες στερεύουν τότε αναμασάμε τα παλιά με ένα καινούριο περιτύλιγμα...

    Κλασσική συνταγή της αμερικάνικης τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής και ευκαιρία για μια καλή αρπαχτή:).

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Την καλησπέρα μου!

    ReplyDelete