Wednesday 14 November 2007

Rain songs!

Σήμερα η μέρα είναι άκρως βροχερή! Καθώς καθόμουν και κοιτούσα έξω από το παράθυρο το νερό να πέφτει μου ήρθαν διάφορα τραγούδια στο μυαλό με αναφορά στην βροχή.

Ιδού λοιπόν πια σιγοτραγούδησα... Τα μοιράζομαι μαζί σας!

Πρώτο και καλύτερο, μιας και αναφέρεται και στον μήνα που διανύουμε και είναι και τραγουδάρα (δεν φαντάζομαι να έχει κανείς αντίρρηση!!!) το November Rain των Gun's & Roses:




Συνεχίζουμε σε ίδιους απαλούς ρυθμούς με ένα επίσης πολύ αγαπήμένο μου τραγούδι το Why does it always rain on me των Travis:




Και με το Kiss the rain της Billie Myers (επίσης πάρα πολύ αγαπημένο!):



Ανεβάζουμε την ένταση και ροκάρουμε με Garbage και I'm only happy when it rains:




Περνάμε σε πιο ξέφρενους ρυθμούς με το Rain go away! (δεν μπόρεσα να βρω την original εκτέλεση στο youtube):




Και ολοκληρώνω την μουσική "υγρή" περιήγηση με το all time classic It's raining men των Weather Girls:




Αν δεν έχετε σοβαρό λόγο για να βγείτε από το σπίτι απόψε, μείνετε μέσα, σκεπαστείτε με μια κουβερτούλα στο σαλόνι και κάντε ό,τι θέλετε (χαζέψτε την βροχή, δείτε κάτι στην τηλεόραση, διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική!).

6 comments:

  1. November rain RESPECT!

    Και τo video clip είναι πολύ πολύ όμορφο!

    ReplyDelete
  2. Ναι είναι τέλειο το βίντεο κλιπ. Δυστυχώς δεν φτιάχνουν τέτοια βίντεο κλιπ πια! Θα μου πεις ούτε και ΤΕΤΟΙΑ τραγούδια γράφονται! :-/

    ReplyDelete
  3. Που την θυμήθηκες την Myers!!
    Εγω την μόνη που θυμάμαι είναι η Nina από το 24!!!!
    Φιλιά ωραία κομμάτια

    ReplyDelete
  4. @ Στάθη: Βασικά όταν είχε βγει το τραγούδι της Myers είχα γράψει διάφορες συλλογούλες audio cds και όταν έκανα το post είχα βάλει όλα τα υπόλοιπα τραγούδια εκτός από το Kiss the rain. Την ώρα εκείνη με είχε πιάσει μια νοσταλγική διάθεση και έπεσε η compilation αυτή στα χέρια μου και όπως την άκουγα πρόσεξα στους τίτλους την Billie και πρόσθεσα και αυτό το τραγούδι αμέσως! :)

    ReplyDelete
  5. βασικα δαναη, η τελευταια φραση ειναι κατι που προσπαθω να κανω τα τελευταια χρονια ψαχνοντας να βρω μια βροχερη κυριακη, αλλα δεν μου χει κατσει προς το παρον! και ανυπομονω, πιστεψε με!

    ReplyDelete
  6. @ lifewhispers: Εγώ από την μεριά μου σου εύχομαι αυτή η Κυριακή να έρθει το δυνατόν συντομότερο! Καλώς ήρθες στο blog! :)

    ReplyDelete