Sunday 4 November 2007

I Now Pronounce You Chuck and Larry


Χθες το βράδυ είδα την εν λόγω ταινία. Καλή ταινιούλα και με αντιρατσιστικά μηνύματα, αν και κάποιες γελοίες σκηνές θα μπορούσαν να λείπουν και η ταινία θα ήταν πολύ καλύτερη. Σε γενικές γραμμές πάντως την παρακολουθείς ευχάριστα. Αν θέλετε να δείτε μια ανάλαφρη ταινία είναι μια καλή πρόταση.

Ο Chuck και ο Larry είναι και οι δύο πυροσβέστες και κολλητοί φίλοι. Ο Larry (Kevin James - Hitch) έχει χάσει την γυναίκα του εδώ και τρία χρόνια και ζει μόνος με τα δύο μικρά παιδιά του. Κάποια μέρα λαμβάνει ένα ειδοποιητήριο που τον ενημερώνει πως δικαιούχος της σύνταξής του είναι ακόμα η γυναίκα του και η προθεσμία να αλλάξει τον δικαιούχο και να βάλει τα παιδιά του έχει επέλθει. Μόνη λύση να παντρευτεί, αλλιώς η σύνταξή του θα χαθεί. Μη έχοντας ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του ώστε να γνωρίσει κάποια καινούρια, προτείνει στον
κολλητό του τον Chuck (Adam Sandler) να παντρευτούν για να είναι σίγουρος ότι αν πάθει τίποτα - μιας και το επάγγελμα του πυροσβέστη είναι επικίνδυνο - τα παιδιά του θα μείνουν σε καλά και έμπιστα χέρια. Ο Chuck είναι μέγας "womanizer" και δεν δέχεται αρχικά, αλλά στην συνέχεια υποκύπτει, εφόσον χρωστάει στον φίλο του την ζωή του.

Οι δυο τους επισκέπτονται μια δικηγόρο (την οποία υποδύεται η συνεχώς ανερχόμενη Jessica Biel) για να μάθουν πως μπορούν να είναι καλυμμένοι από τον νόμο. Στην πορεία φυσικά ο Sandler την ερωτεύεται...

Το πολύ καλό καστ συμπληρώνει ο Dan Aykroyd (Ghostbusters) στον ρόλο του αρχηγού της πυροσβεστικής και ο Ving Rhames (Mission:Impossible).

Η συνέχεια επί της οθόνης σας...

8 comments:

  1. Πλακατζίδικη ακούγεται. Την βάζω στα υπόψην για όταν ξεμείνω από ανάλαφρες ταινίες. Thanks!

    ReplyDelete
  2. Καλή διασκέδαση! :)

    ReplyDelete
  3. Έχω δει το trailer αλλά δεν ψήθηκα να πάω να τη δω. Το ερώτημα είναι αξίζει να τη δεις στο σινεμά ή να περιμένουμε να βγει το DVD;

    ReplyDelete
  4. Μπα για σινεμά δεν θα έλεγα ότι αξίζει! Καλύτερα να νοικιάσεις το DVD.

    ReplyDelete
  5. Πολύ ανάλαφρη. Δεν είναι όμως και τίποτα σπουδαίο. Έχουμε δει πολύ καλύτερες κωμωδίες.

    ReplyDelete
  6. Νικόλα συμφωνώ πως υπάρχουν πολλές πολύ καλύτερες. Εγώ η ίδια είπα στην αρχή ότι είναι πολύ ανάλαφρη. Την σώζει το πολύ καλό καστ κατά την γνώμη μου.

    ΥΓ: Όποιος αποφασίσει να την δει ας δώσει προσοχή στα τραγούδια που παίζονται! Δεν είναι τυχαία η επιλογή τους! ;-)

    ReplyDelete
  7. Γενικά στο θέμα της κωμωδίας έχω γίνει αρκετά δύσκολος με τις καινούριες ταινίες. Όπως και να έχει προστίθεται στην λίστα με τις ταινίες που πιθανώς θα δω (που δυστυχώς όλο μεγαλώνει και όλο δεν τις βλέπω).

    Όπως και να χει, καλά που είναι και η danah και τεστάρει τη νέα σοδειά ταινιών:)

    Ελπίζω ο Kevin James να παίξει σε μια πραγματικά μεγάλη κωμωδία σύντομα. Είναι φυσιογνωμικά συμπαθέστατος και φαίνεται πολύ καλός κωμικός από το λίγο που τον έχω παρακολουθήσει.

    Καλή εβδομάδα σε όλους!

    ReplyDelete
  8. Danah την είδα πρόσφατα την ταινία και δεν μου πολυάρεσε.
    Άσε που κάπου στην μέση με ψιλοπήρε ο ύπνος...

    ReplyDelete