Thursday 8 November 2007

Για να σας γλυκάνω...


Το "χρωστούσα" εδώ και καιρό στους αναγνώστες μου, και κυρίως στην Σοφία που μου είχε ζητήσει το συγκεκριμένο γλυκό! Ένα ολόφρεσκο και λαχταριστό λαχταριστό τσουρέκι από τον Τερκενλή με επικάλυψη σοκολάτας! Χθες το πρωί το αγόρασα που βρέθηκα για κάποια δουλειά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Και σήμερα το πρωί απήλαυσα ένα υπέροχο πρωινό: ζεστή σοκολάτα στην αγαπημένη μου κούπα και μια φέτα από το εν λόγω τσουρέκι.

Καλή σας όρεξη! ;-)

8 comments:

  1. Πλάκα κάνεις;;;

    1ον. Το κορυφαίο είναι αυτό με τη λευκή σοκολάτα και το κάστανο.

    Και 2ον και συμαντικότερο... Όταν είδα τον τίτλο και τη φωτογραφία νόμισα οτι θα μας πεις κάποια συνταγή!!! Οχι οτι θα μας κάνεις να μας τρέχουν τα σάλια! Γκρρρρ!!!

    Τουλάχιστον, φάε και μια μπουκιά και για μας!!! :) Ζηλεύωωωω!

    ReplyDelete
  2. Αυτό με την λευκή σοκολάτα και το κάστανο το είχαμε πάρει πριν κανέναν μήνα και δεν μου άρεσε. Προτιμώ χίλιες φορές αυτό εδώ με την σοκολάτα!

    Θέλεις συνταγή; Πριν δύο εβδομάδες έκανα ένα πολύ νόστιμο κέικ και είχα βγάλει και φωτογραφίες για να το βάλω στο blog αλλά το αμέλησα. Ευχαριστώ που μου το θύμισες! Το postάρω αμέσως!

    ReplyDelete
  3. Ααααααχ λιποθυμάωωωωωωω

    ReplyDelete
  4. Ωωωωωπ! Σ'έπιασα! Έλα φάε ένα κομμάτι τσουρέκι να έρθεις στα ίσια σου χεχε! :)

    ReplyDelete
  5. DANAH ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ!!!
    Είσαι πολύ κακιά τελικά...
    Πω,πω έχω λιγώσει βρε!

    ReplyDelete
  6. Ε με μια φετούλα δεν θα πάθεις και τίποτα. Αρκεί να το ελέγχεις και να μην πέσεις με τα μούτρα. Αν και αν έχεις αυτό το τσουρέκι μέσα στο σπίτι σου δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

    Πάντως ωραίο το τσουρέκι του Τερκενλή, αλλά ΟΚ δεν είναι και το καλύτερο που έχω φάει. Η πεθερά μου κάνει πολύ πιο νόστιμο! Το σπιτικό τσουρέκι έχει άλλη νοστιμάδα. Μοσχομυρίζει και το σπίτι και σου δημιουργείται από τις μυρωδιές ένα αίσθημα θαλπωρής!

    Πάντως σίγουρα του Τερκενλή είναι το next best thing αφού είναι η σπεσιαλιτέ του και από τα τσουρέκια του έγινε κυρίως γνωστός.

    ReplyDelete
  7. Άστα αυτά Δανάη! ;)
    Μάλλον πας να καλοπιάσεις την πεθερούλα... Χι,χι,χι...

    ReplyDelete
  8. Μπα Μαρία δεν χρειάζεται καλόπιασμα! Είναι ευχαρίστησή της να μας φτιάχνει νοστιμιές! :)

    ReplyDelete